Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jeste li znali???

421 pregled · 34 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 01:23

bihwig je napisao/la:
ja nisam mislio da pojedinac ili skpuina zavise od amerike vec u globalo svijet a gledaj malo i sa druge strane kriza pocela od amerike i opet ce je neko kao pojedinac osjetiti na svojoj kozi u ovoj nasoj drzavi
Druže kod nas je kriza otkako znam za sebe. Ako ćemo tako gledati, svijet od Bosne zavisi.
v3Tr0x je napisao/la:
Druže kod nas je kriza otkako znam za sebe. Ako ćemo tako gledati, svijet od Bosne zavisi.
za krizu se slazem ali za to drugo ne bas skrenuli smo s teme pa da nebi bilo samara da ovo zatvorimo :)
Mocan movie skroz
Extra interesantan
Pola ovoga stvarno nisam znao.
Veoma zanimljivo, naravno uvijek sam zaostao za svimpe pa i za ovim, tako da nisam znao
Pa , iskren da budem , neke stvari nisam znao :)
Al` sad je fino kada nesto naucis novo...

+++ za temu :)
soNgY je napisao/la:
Jeste li znali da cemo mi pomrijeti 2012.? :-X
Mi cemo pomrijeti kad dragi Allah kaze ;)
v3Tr0x je napisao/la:
Glupa američka propaganda. Šta mene realno boli ku**c kol'ko se beba rodi u Americi, kad oni ne znaju ni da Bosna postoji ?
Sa ovim se slazem u potpunosti....Vidi se da si bistar ;)
Super video,nisam znao neke stvari.
Najinteresantnije je bilo ono u koliko je neki medij dobio publiku od 50m.
MorgaN je napisao/la:
Dva puta gledao...Gdje smo u svemu ovome mi, gdke sam u svemu ovome JA!?
al ovo "mi" odnosilo se na Hrvatsku... kakve veze hrvatska ima sa Kinom, Japanom, SAD-om... mogli su ipak malo bolje da naprave ovaj video... ha ya :P
bihwig je napisao/la:
joj kako ovako raja ne razmislja odma na prvom mjestu stavlja nacionalizam pa bih je u puno goroj situaciji nego hrv
jeste li glupi majke vam cuj nacionalizam zajebajem se idiote zato sto se spominje u klipu sve vrijeme hrvatska :))
NJooFRa je napisao/la:
jeste li glupi majke vam cuj nacionalizam zajebajem se idiote zato sto se spominje u klipu sve vrijeme hrvatska :))
alo ba pazi sta pises u postu kao prvo ti meni nemas pravo da kazes da sam glup

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.