Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jeste li znali???

421 pregled · 34 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 01:23

Jesam, naravno da sam znao to, pa nisam retardiran da to ne znam :S

Post dobio šamar od wcKd

reLo je napisao/la:
Jesam, naravno da sam znao to, pa nisam retardiran da to ne znam :S
1:23 postano 1:24 odgovaras a video traje 5:18.. lol :)

btw. Pametno je ovo, ima zanimljivih stvari sto nisam znao :)
ima dobrih stvari :D fkt al ne tice se ovo nas ovo je za hrvatsku ahahahahaahah :D
NJooFRa je napisao/la:
ima dobrih stvari :D fkt al ne tice se ovo nas ovo je za hrvatsku ahahahahaahah :D
Nisi skonto. Pogledaj jos jednom.
NJooFRa je napisao/la:
joj kako ovako raja ne razmislja odma na prvom mjestu stavlja nacionalizam pa bih je u puno goroj situaciji nego hrv
smk je napisao/la:
Nisi skonto. Pogledaj jos jednom.
Dva puta gledao...Gdje smo u svemu ovome mi, gdke sam u svemu ovome JA!?
MorgaN je napisao/la:
Dva puta gledao...Gdje smo u svemu ovome mi, gdke sam u svemu ovome JA!?
Haj dodji na vent i ne seri :D.
Zanimljivo, nesto sam znao a nesto ne :)
Cuj par stvari ovdje dokazuje da su ljudi poput ovaca,kud jedna tu svi,pa barem to bilo i negativno.I jos jedna cinjenica da svijet ode u vraga ako nam racunari budu diktirali.Inace ne vjerujem u ove statistike,malo su neke stvari "napuhali",previse gledaju SF filmova :P
Ima jako zanimljivih stvari. Nesto od ovog sam znao od ranije.
1. Odma smarate benju, mozda je prije pregledao klip.
2. Pogrijesio si podforum.
3. U 2010 smo trebali da se vozimo letecim autima, tako da ne vjerujem u ove njihove proracune.
4. Zabranjen jutub.
Glupa američka propaganda. Šta mene realno boli ku**c kol'ko se beba rodi u Americi, kad oni ne znaju ni da Bosna postoji ?
v3Tr0x je napisao/la:
Glupa američka propaganda. Šta mene realno boli ku**c kol'ko se beba rodi u Americi, kad oni ne znaju ni da Bosna postoji ?
nemoj druze da ti govorim da si qlup ali moras shavtit da cijeli svijet zavisi od amerike
bihwig je napisao/la:
nemoj druze da ti govorim da si qlup ali moras shavtit da cijeli svijet zavisi od amerike
• Ako vjeruješ da tvoj život zavisi od Amerike, srazmjerno sa svojim mentalnim sposobnostima nemaš ni pravo da mi kažeš da sam glup.

• Moj život nema veze sa Amerikom. Živim za svoju porodicu. Ta globalizacija i upravljanje masama me ne tangira. Te priče o masonima i toliki podatci koji nam se nameću.. Čemu sve to ? Ne interesuje me koliko se djece u Banjaluci rodi, kamoli u Njujorku.

• Takav je naš glupi narod. Svugdje pričaju da smo neka pametna i sposobna nacija, a niko ne zna ni da postojimo i svi sanjaju neku Ameriku. U biti smo glupi k'o ku**c.
v3Tr0x je napisao/la:
• Ako vjeruješ da tvoj život zavisi od Amerike, srazmjerno sa svojim mentalnim sposobnostima nemaš ni pravo da mi kažeš da sam glup.

• Moj život nema veze sa Amerikom. Živim za svoju porodicu. Ta globalizacija i upravljanje masama me ne tangira. Te priče o masonima i toliki podatci koji nam se nameću.. Čemu sve to ? Ne interesuje me koliko se djece u Banjaluci rodi, kamoli u Njujorku.

• Takav je naš glupi narod. Svugdje pričaju da smo neka pametna i sposobna nacija, a niko ne zna ni da postojimo i svi sanjaju neku Ameriku. U biti smo glupi k'o ku**c.
ja nisam mislio da pojedinac ili skpuina zavise od amerike vec u globalo svijet a gledaj malo i sa druge strane kriza pocela od amerike i opet ce je neko kao pojedinac osjetiti na svojoj kozi u ovoj nasoj drzavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.