Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL Problem

118 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 00:30

imam ADSL 1024/128,kad skidam neki file brzina je oko 15KB/sec,normalna je 104,pa neznam kako da popravim molim za pomoc
Nemora znaciti da je do konekcije mozda je slab server odakle skidas probaj s microsoftovog sajta nesto skinuti pa vidi koliko skida.
da ne otvaram novu temu....meni vec vise od 10 dana laga..ne mogu cs kako treba da igram.na net_graph ona zelena linija non-stop u pokretu...zna nekad server stane...jel jos nekom laga ?. il je to samo meni
SeKaCh je napisao/la:
da ne otvaram novu temu....meni vec vise od 10 dana laga..ne mogu cs kako treba da igram.na net_graph ona zelena linija non-stop u pokretu...zna nekad server stane...jel jos nekom laga ?. il je to samo meni
Udjes u CP-u u obavjestenja i sve ce ti biti jasno...

On topic:

Pa brate,ne mozes ocekivati 100%-nu iskoristenost konekcije
Zavisi ti brzina i od servera sa kojeg skidas.Recimo ako ti je to brzina kao free user sa RS-a onda ti je sasvim normalno,a da si premium bila bi ti oko 90 do 100% maksimalne brzine.
Pa pazi moze bit do servera odakle skidas a mozda si i prekoracio limit, a ne moze ti nikad skidat punom brzinom(kolika pise da ti je ):o
Ljudi skidam sa sve i jednog sajta,prije je skidalo bas dobro oko 104 KB/sec a sad samo 15KB kao da imam Dial-Up internet stari,zvao sam mtel i kazu da je kod njih sve u redu ali nije kod mene cak sam prikljucio internet na 2 racunara pa opet nista.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.