Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HT ADSL paketi

154 pregleda · 15 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 15:51

Od 1. marta/ožujka 2010. godine svim postojećim i novim korisnicima HT Mostar nudi nove, povoljnije ADSL pakete.
DSL START paket, za razliku od dosadašnjih 5 GB, od sada uključuje 10 GB prometa i povećanje brzine prijenosa podataka sa sadašnjih 2048/256 na novu brzinu do 4096/256 kbit/s, a cijena ostaje kao i do sada 29 KM.

Novi ADSL paket po cijeni od 49 KM uključuje 20 GB prometa i brzinu prijenosa podataka do 8192/512

c/p ht.ba
eto super vijest za korisnike, ukoliko neko nije znao, sry ako je bila tema...
Mislim nepotrebno, svatko tko koristi njihove usluge ode ne stranicu barem jednom mjesečno, al eto obradovao si one koji "slučajno" nisu znali :D
bila tema već , postavljo onaj iwndplaynešto
čim ja pređem na monet, oni spuste cijene ili dignu limit
šupci !
Jokerinho je napisao/la:
Mislim nepotrebno, svatko tko koristi njihove usluge ode ne stranicu barem jednom mjesečno, al eto obradovao si one koji "slučajno" nisu znali
ja sam njihov korisnik vec 9 godina od modema do adsla nikad otiso na njihovu stranicu otiso nisam (moza jednom da vidim limit)

bogami istice mi ugovor u 5 mjesecu pa konto sam prec na monet al vidim iznenadjenje iz ht-a

iskreno monet mi je nekako privlacniji 40 KM 20 gb prvi mjesec djabe pa j**o te tito mogu skinut 1000 GB djabe
Jokerinho je napisao/la:
Mislim nepotrebno, svatko tko koristi njihove usluge ode ne stranicu barem jednom mjesečno, al eto obradovao si one koji "slučajno" nisu znali :D
to mi je i bio cij, da obavjestim neupucene, posto sam ija isti, neidem nikako na stranicu od HT_ea prijatelj mi rece maloprije, pa reko da podijelim veselje :D
Blago vama u pm :(
Čuj za 29 km 4096 ...
Ali valja će biti ono da će HS preći na flat pakete (ako Bog da :D)
Sretno vam svima , ja sam zadovoljan svojim flatom 512/256 eo kakav je na speedtestu , samo sto ga preskupo placam 50KM

piC je napisao/la:
Blago vama u pm :(
Čuj za 29 km 4096 ...
Ali valja će biti ono da će HS preći na flat pakete (ako Bog da :D)
Pa mislim da sad HS ima u ponudi Flat pakete 35 KM nez koja je brzina i 65 KM to sam im vidio na televizija da je tako ako se nevaram.

A flat zakon evo ja ga imam HS net ma skidas sta ti je volja meni je paket Full 3 i to brzina 3084/384 ,a ustvari treba da bude 1024/512 nisu mi promjenili brzinu tako da im nisam ni govorio bolje vako brzi net
Hoce li BIHnet mozda nesto ovako slicno uvodit!! I ima li neko MOJA TV! Kakav je NET! Brzina,jeste li zadovoljni! ;D
Komercijalni trik,prenapuhana vijest.Nikad tolike brzine nece biti,volio bih i to vidjeti,ali eto.Jedino sto me obradovalo jeste to sto se povecava promet jer ionako placam puno+uvijek prekoračim.

speedtest.net sve govori 9-)
go*** klosarska, sta ce mi 8 mbps i 20 gb prometa
Bit će i u bihneta uskoro, nemojte se sikirat
Nigdje veze sta rade u tom HT-u, i ja ga koristim 6 godina, ali iskreno to radim samo zato sto nema nijedan drugi da bi mi ispunio uvjete.
Njihov dobar korak bi bio da na sadasnji recimo 15GB - 4092/512 kazu: ko plati jos dodatnih 20-25km ima flat, znaci da ga placas nekih 70-80km ili koliko vec izadje ali da imas flat, i da tako na svaki paket urade, znaci samo da uvedu opciju flata za dodatnih 20-25km. To bi im bio velik korak, ali su oni ubacili flat, duplo manja brzina, a tri puta veca cijena.. Sto u svakom ekonomskom svijetu (pogledu) nema smisla.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.