Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

tema za "administratore"

310 pregleda · 16 odgovora · otvorena 08.02.2010. u 20:10

eh ovako dali je normalno na ovome portalu da banuju lika na tri mjeseca. Zato sto je digao temu da prodaje konzolu znam da je trebao staviti temu u kupoprodaju ali nije mogao naci tu temu...i zbog toga je dobio ban na 3 mjeseca + odgovor ocekivam samo od globala admina i tih '?+*0'0*?~ / tema neka stoji dok ne odgovore barem 3 4 admina globala il sta vec
Realno govoreci nema ko da ti skine ban ... Ridle u vojsci
Maximalan ban je na mjesec dana, a to sto popusite pricu da ste banovani permanently, na 3 ili 6 mjeseci, je vasa stvar.
Dakle, kada admin banuje ima opciju 7, 14 i 30 dana... ban na 3 mjeseca ne postoji.
RzA je napisao/la:
Realno govoreci nema ko da ti skine ban ... Ridle u vojsci
znam to al ban ga je neki "jason" sa nidje veze razlogom mislim da je beze razlog al et mogo je dat ban na sedmicu 2 haj mjesec al 3 mjeseca zbog toga eto administracije al hajd na riddlu je
a sto ti jaran nije postavio artikal na pik.ba ?
ash je napisao/la:
Dobro jarane da ga j**s,sto je previse,previse
ash je napisao/la:
nez zato sto je mislio da ce brze se naci kupac na g.ba a postavio je on i na pik-u
armeno1 je napisao/la:
nez zato sto je mislio da ce brze se naci kupac na g.ba a postavio je on i na pik-u
a je li jaran procitao pravila u vezi postavljanja tema vezanih za prodaju ?
slEEk je napisao/la:
kolko znam nema vise opcije unban :|
Ima kad riddle dode iz vojske. ;)
ash je napisao/la:
a je li jaran procitao pravila u vezi postavljanja tema vezanih za prodaju ?
glup ti je pitanje sry

Post dobio šamar od spY

I moj drug eldiin je takodjer dobio ban na 3 mjeseca
Razlog: bodovi bodovi
Pa neznam moze ostat ban na mjesec dana al' 3 je malo pretjerano!
armeno1 je napisao/la:
glup ti je pitanje sry
Nije glupo pitanje, glup ti je jaran.
armeno1 je napisao/la:
znam to al ban ga je neki "jason" sa nidje veze razlogom mislim da je beze razlog al et mogo je dat ban na sedmicu 2 haj mjesec al 3 mjeseca zbog toga eto administracije al hajd na riddlu je
Nije nidje veze razlog brate, jer ako nebanuju teme ce ici dalje a to vama smeta, e pa nama koji smo tu vec 6 7 godina nesmeta jer treba da tako bude

Znaju se pravila i gotovo

Post dobio aplauz od spY

neka neka se opameti i nek pravila procita ! to mu i treba :)
lock
reLo je napisao/la:
Maximalan ban je na mjesec dana, a to sto popusite pricu da ste banovani permanently, na 3 ili 6 mjeseci, je vasa stvar.
Dakle, kada admin banuje ima opciju 7, 14 i 30 dana... ban na 3 mjeseca ne postoji.
Vjeruj mi da ima. Deadly je banovan na 2 godine, kao i AdoSel. Pokazao bih ti screenshot kada ga je riddle banovao. Al' obrisan je taj post nedavno.

Tako da ima xy verzija banova, al' samo oni glavni mogu banovat na duži vremenski period.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.