eh ovako dali je normalno na ovome portalu da banuju lika na tri mjeseca. Zato sto je digao temu da prodaje konzolu znam da je trebao staviti temu u kupoprodaju ali nije mogao naci tu temu...i zbog toga je dobio ban na 3 mjeseca + odgovor ocekivam samo od globala admina i tih '?+*0'0*?~ / tema neka stoji dok ne odgovore barem 3 4 admina globala il sta vec
Diskusija
Zaključana
tema za "administratore"
310 pregleda · 16 odgovora · otvorena 08.02.2010. u 20:10
Realno govoreci nema ko da ti skine ban ... Ridle u vojsci
Maximalan ban je na mjesec dana, a to sto popusite pricu da ste banovani permanently, na 3 ili 6 mjeseci, je vasa stvar.
Dakle, kada admin banuje ima opciju 7, 14 i 30 dana... ban na 3 mjeseca ne postoji.
Dakle, kada admin banuje ima opciju 7, 14 i 30 dana... ban na 3 mjeseca ne postoji.
RzA je napisao/la:
Realno govoreci nema ko da ti skine ban ... Ridle u vojsci
a sto ti jaran nije postavio artikal na pik.ba ?
ash je napisao/la:
ash je napisao/la:
kolko znam nema vise opcije unban
armeno1 je napisao/la:
nez zato sto je mislio da ce brze se naci kupac na g.ba a postavio je on i na pik-u
unban ima samo riddle meni se cini
slEEk je napisao/la:
kolko znam nema vise opcije unban
ash je napisao/la:
a je li jaran procitao pravila u vezi postavljanja tema vezanih za prodaju ?
Post dobio šamar od spY
I moj drug eldiin je takodjer dobio ban na 3 mjeseca
Razlog: bodovi bodovi
Pa neznam moze ostat ban na mjesec dana al' 3 je malo pretjerano!
Razlog: bodovi bodovi
Pa neznam moze ostat ban na mjesec dana al' 3 je malo pretjerano!
armeno1 je napisao/la:
glup ti je pitanje sry
armeno1 je napisao/la:
znam to al ban ga je neki "jason" sa nidje veze razlogom mislim da je beze razlog al et mogo je dat ban na sedmicu 2 haj mjesec al 3 mjeseca zbog toga eto administracije al hajd na riddlu je
Znaju se pravila i gotovo
Post dobio aplauz od spY
neka neka se opameti i nek pravila procita ! to mu i treba 
lock

lock
reLo je napisao/la:
Maximalan ban je na mjesec dana, a to sto popusite pricu da ste banovani permanently, na 3 ili 6 mjeseci, je vasa stvar.
Tako da ima xy verzija banova, al' samo oni glavni mogu banovat na duži vremenski period.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.