Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH vs GERMANY

4.317 pregleda · 185 odgovora · otvorena 07.02.2010. u 18:09

Pozdrav svima :D. Veceras opet Nation Cup XIII, samo sto nas sada cekaju jedni od najjacih reprezentacija svijeta.

Vrijeme: 22:30
Mapa: de_inferno

IP: hltv4.verygames.net:27050

BiH

SOBLE
Milan
igor
prophe7
pita

Germany

ninja
approx
cash
seraph
crisby

Pozelimo srecu nasim momcima, svi znamo da je tesko...

GL

TS2: gamer.eunet.yu
soba bih vs germany

prvi half:

drugi half:

GG
nyonyo je napisao/la:
Nisam pričao o milanu nego o prophe7u i eventualno igoru..
a ja i prophe7 je karna, to smo vidjeli u svim mecevima do sad
quell je napisao/la:
a ja i prophe7 je karna, to smo vidjeli u svim mecevima do sad
Brate prosjek mu je 3 čovjeka po halfu, što ga je jednom usralo na halfu vs Slovaka nije dovoljno. Nije prophe7 loš igrač naprotiv ali mislim da ima boljih igrača koji ne igraju.
nyonyo je napisao/la:
Brate prosjek mu je 3 čovjeka po halfu, što ga je jednom usralo na halfu vs Slovaka nije dovoljno. Nije prophe7 loš igrač naprotiv ali mislim da ima boljih igrača koji ne igraju.
Pa ako sam kazes da nisi kompetentan, zasto onda seres? Kojih boljih igraca? To smo tolika CS nacija da bas mozemo birati u moru kvalitetnih igraca? Mozda se zapitaj kako je i ova repka skrpana.. Ko zeli preuzeti obavezu igranja za repku? Da li je vecina takvih kao ti, seru a nece da preuzmu odgovornost.. Ako mislis da si dovoljno dobar (ti, ili neko drugi), zasto ste niste prijavili za rooster.. prophe7 vjerovatno odigra vishe mecheva sedmicno, nego vi godisnje, i onda hejtaju momke.. WTF O.o Sto ne mogu ovih sto su pokupili svu pamet svijeta..

no offence

Post dobio aplauz od quell

Gledo sam mech i protiv slovenije i vs germany ... Mislite ak smo dobili Slovacku jedva nekako da cemo dobiti i Njemacku "Njemacka je Njemacka" . Mi imamo dobru repku al oni nikako ne treniraju i team work je 0 

GG nam al ak budemo htjeli kake rezultate da moramo vise trenirati i vise se zalgati 

Btw: Barlok Boli me ku**c hahahahahahhaha
Svi vi fol psujete im,ne sviđa vam se kako su odigrali,nisu ovo,trebali su ovo,ono prodao ovaj,prodao onaj.Samo ću vam reći da se objesite svi redom.Dogurajte vi do tačke gdje su oni,pa ćete bit kompatibilni da dajete takve komentare.

Reprezentacija :

Svaka vam čast,dobro ste odigrali,idemo dalje.
Ja zaista ne znam zasto vi toliko blatite te momke...

Da prvo pocnemo od toga da od nas njima niko ne bi smio pisnuti ista ruzno, a kamoli pricati ima boljih, on je low itd. Razlog sto ih blatite i tako pricate je upravo taj sto vi nikada niste bili u prilici igrati protiv takvih igraca, navikli ste derati po Bosni neku djecurliju, oderete MID na mircu, nekad i HIGH uzmete i odma ste neko i nesto ?

Slusao sam i na TS kako likovi pricaju: "Vidi Igora sto se gubi, ne zna gdje je." A taj se kao ne bi izgubio ? Ti Nijemci sto su igrali su zivotinje sto se tice CS-a. Zivotinje kakve vi (( koji pricate lose o nasoj repki )) nikada niste imali priliku vidjeti, niti igrati protiv njih. Zasto ? Naveo sam maloprije, derete mid-high mirc i balkansku djecu, i jel' vaaas neko pocne uzimati, ti MORAJU imati cheat, jer ste VI JE***I PROEVI koji siluju malu djecu, i kontaju da su svemoguci.

Imao sam priliku igrati protiv takvih, ako ne i slicnih zivotinja (( igrao sam protiv mTw.de, tako da sam dovoljno kompetentan da pricam ovako kao sto pricam )), i uopste nije jednostavno normalno pucati na lika, a kamoli ubiti ga. od 1:45 (( koliko traje runda )) vi morate svaku sekundu da budete na oprezu kada cete primiti flash u oko, ili cete morati gledati kroz 4 smoka, ili cete biti u nekom campu, sa 2hp-a, jer su izbusili boga oca.

Ako bi mislite da biste u nekim situacijama bolje postupili, imali vise killova, onda grijesite, jer vi ovdje serete za repku, a ustvari niste ni na kilometar blizu nje.

Licno sam mislio da je nas milan preslab za reprezentaciju, jer sam imao priliku igrati protiv njega. Ali izenadio me (( pozitivno, veoma pozitivno )) u ova 2 mecha, jer se pokazao kao zaista odlican igrac, sto nisam ocekivao. Ovog igora nisam imao priliku vidjeti kako igra, tako da ga necu komentarisati.

Takodje, nemojte sada ni pitu da blatite sto nema 20:0 score, posto igra za MYM. U MYMu svako od nas moze igrati, i ubijati, kada imas 4 boga kraj sebe, sto nasa reprezentacija nema. Pita je odigrao standardno dobro, ispunio je svoje.

Soble takodje iznad mojih ocekivanja, mada sam od njega navikao na hedove i dobar score.

Sve u svemu, ne razumijem zasto toliko blatite nasu toliko voljenu reprezentaciju i drzavu. Pa ljudi, igrali smo protiv Njemacke, koja ima vise CS-igraca nego mi ljudi u cijeloj drzavi -.-'

Iskreno, ruku bih dao da vas vidim u repki, cisto da pokazete koliko ste neiskusni i slabi, da dokazete sebi i svijetu da ne mozete tu nista, niti cete ikada moci ako nastavite tako kako sada radite/igrate.

Ne da mi se vise, mada imam jos stosta reci bosanskim gamerima, idem i ja malo pucati, sace LIVE, mene cekaju.

GJ BiH ♥

Kako vas nije stid što pričate ?
Vidite ovo
approx - Alternate Attax
seraph - Alternate Attax
cash - Tera-Gaming (prije u mousesports-u)
crisby - TBH
ninja - od nedavno n!faculty

Znači, to su momci koji treniraju po 5-6 sati dnevno, i pare zarađuju od toga. A vi što pričate hu-ha ovaj nije dobro odigrao... ako ćemo realno vi ne bi imali killa...
Hvala
Iskreno ja bih volio da vidim ENTEL-a u repki 

Sto se tice meca, nasi su dobro igrali. Jbg Njemci su fkt prejaki.
Ja sam za da Zabac igra za repku....pa vi kako hocete ...TATA ♥

Kao sto neko gore naveo gore to su igraci koji igraju za vrhunske klanove i zaradjuju od onoga sto rade, tako da...

Iskreno ne mozes ocekivati nesto i previse, vidi se da repka nije ustimana tj. uigrana...Ali brate momci daju sve od sebe zato manite se hejta...

Gl u daljem takmicenju...Naravno gl Srb. ♥
svakom ti od njih placaj sto ce oni trenirat za repku pa ce imat i treninga i sve to.
Oni sigurno treniraju ali sa svojim klanovima [ cast izuzecima ] tako da nemamo sta pricat dobro je bilo kako je moglo .
Bravo momci idemo na rusiju :) Kako ce putin da nam plin zavrne :)
Sastav reprezentacije BiH je bio los,Ipak njemacka je e-sport sila u danasnje vreme.Dosta 8 rundi.gg ;)
Samo malo ! Ljud vi ne pojmite neke stvari , nije problem kad se pogleda ko je s druge strane da tako kažem "računara" , problem je u samoj psihi ljudi iz BiH i RS , tako je vijekovima bilo i biće !

Zašto se malo ne zapitate , što sve zemlje svijete pljuju po BiH , omalovažavaju nas način i standard života i prije svega žale nas ? Zašto nam ne daju u EU , zašto je jedino Bošnjacima i Srbima sudi u HAG-u i mnoštvo pitanja koj počinju sa ZAŠTO !

Tako je (nažalost) i sa CS-om (i sa mnoštvom cyber igrica) , vi ne dižite buku zbog toga što je vama stalo do CB NC XIII i BiH repke , nego urličete i samo okolo postate teme i spammate g.ba svojim famoznim postovima "kako je BiH slaba , da se igrači pojedini trebaju potpisati "exit" iz ekipe , kako nemamo šanse protiv ove,one ekipe , etc " , pa ne znam što se onda bunite kad izgubimo , jer Vi ste umovi , to ste znali prije vremena , zato nemojte da bodrite repku kad znate ishod svakoga gathera , jednostavno držite se po strani i pustite momke da igraju , mislite da je njima drago kad izgube ?!

prophe7 ?!

Zašto blatite i kaljate ovoga momka ?

Da li je on Vama nešto skrivio , zašto se veselite kada momka nema u sastavu , zašto pričate kako nije dorastao da vodi i igra za BiH repku , i kada se momak osvrne i pogleda šta i kako se piše i mislio o njemu , niko ne bi imao želje igrati kad zna da ga njegova zemlje odbija i ne voli !

To je Vas mentalitet , što nemate vjere u neke stvari , i s ovakvim djetinjastim razmišljanjem nigdje nećemo ni dogurati ,opet napominje svaka čast izizetcima(među njima sam) i pozitivnim momcima i djevojkama koji vjeruju u neke stvari da se mogu promjeniti(prije svega na ovu mladu BiH CS repku) , jer samo tako se uspijeva!

VJERA i NADA

P.S. Možda malo naporan post , al kad vidim šta se priča , duša ti se "otvori" i ... nemam više riječi , samo jedan veliki uzdah i cccc ..

Vaš Chemi :)

@Genius , u svemu si u pravu .
Ubili nas samo tako krivo mi al o5 uvjek uz repsku ! 
GL BiH u daljem takmicenju !
Mene cudi to da niko nije napisao vijest sa kratkim izvjestajem sa mecha.

GG
GG, nije lose
Svaka cast momcima ;)

al ipak mislim da treba podmladit sastav ;) .....

hvala poz
KillaOR je napisao/la:
Pa ako sam kazes da nisi kompetentan, zasto onda seres? Kojih boljih igraca? To smo tolika CS nacija da bas mozemo birati u moru kvalitetnih igraca? Mozda se zapitaj kako je i ova repka skrpana.. Ko zeli preuzeti obavezu igranja za repku? Da li je vecina takvih kao ti, seru a nece da preuzmu odgovornost.. Ako mislis da si dovoljno dobar (ti, ili neko drugi), zasto ste niste prijavili za rooster.. prophe7 vjerovatno odigra vishe mecheva sedmicno, nego vi godisnje, i onda hejtaju momke.. WTF O.o Sto ne mogu ovih sto su pokupili svu pamet svijeta..

no offence
Ja nisam rekao ni da bih ja ni bilo ko drugi trebao igrati za reprezentaciju. Također nisam htio navoditi imena dok quell nije zatražio. prophe7 ako odigra više mečeva sedmično nego ja godišnje onda je stvarno jad jer imao sam priliku igrati protiv momka i nije ništa posebno.
Ja ne serem ja sam realan.
Drugo pitaš me kojih boljih igrača, evo par banalnih primjera:crp,laquilla, entel možda?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.