Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH vs GERMANY

4.317 pregleda · 185 odgovora · otvorena 07.02.2010. u 18:09

Pozdrav svima :D. Veceras opet Nation Cup XIII, samo sto nas sada cekaju jedni od najjacih reprezentacija svijeta.

Vrijeme: 22:30
Mapa: de_inferno

IP: hltv4.verygames.net:27050

BiH

SOBLE
Milan
igor
prophe7
pita

Germany

ninja
approx
cash
seraph
crisby

Pozelimo srecu nasim momcima, svi znamo da je tesko...

GL

TS2: gamer.eunet.yu
soba bih vs germany

prvi half:

drugi half:

GG
uNderssoN je napisao/la:
de pricate najebano realno, momci su super odigrali, njemci ipak, ioako nije prva petorka igrala, odlicni su, sam dokaz i rezultat protiv nasih ninja, to sto pricate ovaj na srecu ovog ubio ovaj onog.. vjerujte da nije manite se suplje!
cestitke nasim momcima
glavu gore
♥
slazem se u potpunosti sa tobom, samo sto im je ovo prvi sastav (H) ♥
Uz vise srece i vjezbanja moglo je biti puno bolje, ali ipak dobar rezultat. Vidljivo je da je pita mnogo ispred, ali npr. milan je zasluzeno usao u repku, soble vise nego dobar, prophe 7 solidno, igor nije uigran toliko sa ekipom / mada ga nisam bas puno pratio. Sve u svemu GOOD! (Y)
gg momci , trudili ste se
bit ce bolje sledeci put , ipak Njemacka je Njemcka ...
pita nas je izvlacio dosta puta,nema veze za poraz glavu gore bit ce bolje,ipak su to svabe,samo dalje naprijed momci...naprijed BIH!!!:D
sve oke ali ruku na srce dobro je poroslo jos njima nije full sastav .
sta reci nego gg ljudima zasluzeno uzeli .
rriad je napisao/la:
gg momci , trudili ste se
bit ce bolje sledeci put , ipak Njemacka je Njemcka ...
Slazem se da je NJemacka, Njemacka, a sta bi drugo i mogla bit' ? Ha ya !

Ma ajde, previse smo ocekivali, ovo je realan rezultat mada smo mozda mogli josh 2 - 3 runde cisto da je "ljepse za oko" al hay !
uNderssoN je napisao/la:
de pricate najebano realno, momci su super odigrali, njemci ipak, ioako nije prva petorka igrala, odlicni su, sam dokaz i rezultat protiv nasih ninja, to sto pricate ovaj na srecu ovog ubio ovaj onog.. vjerujte da nije manite se suplje!
cestitke nasim momcima
glavu gore
♥
batice batice, ja bas volim kada ti tako zracis optimizmom
Ljubi te brat ♥
nera_f je napisao/la:
Slazem se da je NJemacka, Njemacka, a sta bi drugo i mogla bit' ? Ha ya !

Ma ajde, previse smo ocekivali, ovo je realan rezultat mada smo mozda mogli josh 2 - 3 runde cisto da je "ljepse za oko" al hay !
Ma zna se na sta mislim
Sada ovdje svi misle , mi dobili Slovacku , pa mozemo i Njemacku , ne ide to tako
rriad je napisao/la:
Ma zna se na sta mislim :D
Sada ovdje svi misle , mi dobili Slovacku , pa mozemo i Njemacku , ne ide to tako :)
hvala onom gore kako god da se zove, neko normalan :D

*ku**c normalan koscat je samo XD
gg momci. dobro ste igrali ipak su to svabe no-liferi
glavu gore i idemo dalje nece nas vise niko dobit
dvr je napisao/la:
hvala onom gore kako god da se zove, neko normalan

*ku**c normalan koscat je samo XD
sta pricas debeli ?
jesi se to opalio vrelim ustipkom
Nisam nista vishe ni ocekivao, team play kriza.. Ako mislimo da se ne obrukamo, treba poceti nesto raditi.. Sad ne znam kakva je situacija u repki, ali ne lici na dobro.. Protiv Slovacke nisam gledao, ali sam vidio po rezultatu da je bilo gusto.. Realno, i ostale repke u grupi su jace od Slovacke, tako da se treba zapitati.. Radije bih stavio 5 napova u repku koji se trude i koji ce trenirati, nego ovako.. Ne pljujem ni po kome, ali treba samo biti objektivan..

Svaka cast milanu, fino je odigrao..
HAJDE ZOVI ME NOCAS U 3 NJEMACKA :D

Post dobio aplauz od quell

Ja stvarno ne znam zašto dopuštamo da za reprezentaciju igraju igrači koji nisu dovoljno dobri za to.
Neću da navodim imena mislim da vi koji čitate ovo vjerovatno znate koji su to.
Mislim nisam očekivao da ćemo uzeti Njemačku ali mislim da smo mogli bolje odigrati da su igrali crp i laquilla. Naravno trebali bi početi malo praccati, barem nekoliko sati sedmično.
nyonyo je napisao/la:
Ja stvarno ne znam zašto dopuštamo da za reprezentaciju igraju igrači koji nisu dovoljno dobri za to.
Neću da navodim imena mislim da vi koji čitate ovo vjerovatno znate koji su to.
Mislim nisam očekivao da ćemo uzeti Njemačku ali mislim da smo mogli bolje odigrati da su igrali crp i laquilla. Naravno trebali bi početi malo praccati, barem nekoliko sati sedmično.
ne znam ni ja kako ti to dopustas, nicky je stavio temu da se prijavi ko hoce da bude menadzer sto se nisi javio ?
quell je napisao/la:
ne znam ni ja kako ti to dopustas, nicky je stavio temu da se prijavi ko hoce da bude menadzer sto se nisi javio ?
Jarane i ti i dvr se javljate sa glupim pitanjem, razlog tome je što vjerovatno znate na koga mislim.
Nisam se javio jer sigurno nisam iskusan i odgovoran da budem menadžer, ali nisam glup da skontam ko je dovoljno dobar da igra za reprezentaciju.
nyonyo je napisao/la:
Jarane i ti i dvr se javljate sa glupim pitanjem, razlog tome je što vjerovatno znate na koga mislim.
Nisam se javio jer sigurno nisam iskusan i odgovoran da budem menadžer, ali nisam glup da skontam ko je dovoljno dobar da igra za reprezentaciju.
pa dobro milan ti je bio dobar dok je ubijao slovacku sad kad su ga njemci istukli nevalja:)
quell je napisao/la:
pa dobro milan ti je bio dobar dok je ubijao slovacku sad kad su ga njemci istukli nevalja
Nisam pričao o milanu nego o prophe7u i eventualno igoru..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.