Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir u Gradišci 2010 - Oficijalne prijave

1.948 pregleda · 54 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 12:00

Pozdrav,

Nakon što ste pročitali uvodnu temu o turniru imali ste dovoljno vremena da razmislite i vidite možete li doći na turnir. Sada je vrijeme da se krene polako sa prijavama ;)

Ali prvo ću postaviti koju sliku da vidite kakva je igraonica:

http://img42.imageshack.us/i/n1618271556227064305774.jpg/
http://img710.imageshack.us/i/n1618271556227063437264.jpg/
Ovo je donji sprat igraonice.

http://img27.imageshack.us/i/n16182715561756169528.jpg/
http://img9.imageshack.us/i/n1618271556175619386.jpg/
Ovo je gornji dio gdje su slotovi(znam da ima kockara medju vama), a iza njih će biti jos 5 računara. Takođe tu je i prostorija u kojoj je trenutno smješten PS3 ali će za potrebe turnira tu biti HLTV prostorija, moći će se mečevi pratiti na 2 plazme.

http://img25.imageshack.us/i/n1618271556227121737917.jpg/
I na kraju imate frižder sa sokićima i ostalim potrepštinama, vjerovatno će biti i nekih sendvičića ;)

Prijavljivat ćete se ovdje radi evidencije, prijave traju do 20. februara i dotad morate uplatiti na žiro račun. Ako se prijavite ovdje a ne uplatite na žiro račun smatrat ćemo da ne učestvujete na turniru.

Forma prijave će izgledati ovako:

sP - Gradiška
Nikola ''Sniper Wolf'' Ždero
Mirko ''MirkeC'' Martić
Zdravko ''pSyCh0'' Skakić
Boris ''Borky'' Borković
Lazar ''Lazar'' Perić

MSN - [email uklonjen] - Nikola
Tel - 065/821-448 - Nikola

Ostavite mi kontakt da ja mogu vas kontaktirati u slučaju da vi mene ne kontaktirate.

Uplate se vrse na sledeci nacin:

Uplacuje: Tvoje ime, prezime, adresa
Svrha uplate: Uplata za turnir - ime ekipe
Primalac: Nikola Ždero, 78400 Gradiška
Žiro račun: tražite putem PM, MSN ili telefona.
Uplata po ekipi je 75km ili 37.5 eura.

Još jednom sav dodatan info možete pitati ovdje, na MSN [email uklonjen] ili na broj telefona +38765821448.

Prijavljene ekipe:

1. sP - Gradiška
2. rofl. - Gradiška
3. 1200mics- Gradiška
4. noname - Gradiška
5. noname2 - Gradiška
6. kka - Banjaluka
7. TtK - Banjaluka
8. KD Team - Kozarska Dubica
9. bpD. - Laktaši
10. b2k - Brčko-Zvornik
11. eGaming - Banjaluka
12. haq? - Prnjavor

Nakon što su prijave završene 20. februara će se znati kompletan spisak učesnika na osnovu koga će se odrediti sistem takmičenja, satnice i eventualne grupe. Turnir počinje 27. februara(subota) u 9h.

Pozdrav,

Nikola.
Ma nema potrebe da bude sticky ako već neće da stave, držat ću ja temu živom.

Samo mi se javi na msn ili na PM pa ću ti dati broj žiro računa. ;)
nik0la je napisao/la:

Samo mi se javi na msn ili na PM pa ću ti dati broj žiro računa.
nisam vidia eto sad je gore :$

Post dobio aplauz od quell

nik0la je napisao/la:

Samo mi se javi na msn ili na PM pa ću ti dati broj žiro računa. ;)
zdero cuvaj pare dolazim ti dan prije i idemo u maloljetnice sumnjivog morala kakoe xD
StarlanceR je napisao/la:
ma ipak cemo u gradisku, lakse osvojiti :D

i idemoooooo kaman
hehe moze moze,ima nas....skupili smo se aga1n:D:D
Ajte malo manje spama pls ... Zasad 14 prijavljenih ekipa, kad bi jos 2 se prijavile do tura bilo bi extra ... Ne znam sta je sa Prnjavorom i Strikerom i Nicky-em... mi smo bili dole, a sad se ne javljaju.

Napominjem jos jednom da do 20og primam uplate a ekipe koje dotad ne uplate nece moci ucestvovati na turniru. Ekipe koje ne moraju platiti su obavjestene, ostale moraju ;)
nik0la je napisao/la:
Ajte malo manje spama pls ... Zasad 14 prijavljenih ekipa, kad bi jos 2 se prijavile do tura bilo bi extra ... Ne znam sta je sa Prnjavorom i Strikerom i Nicky-em... mi smo bili dole, a sad se ne javljaju.

Napominjem jos jednom da do 20og primam uplate a ekipe koje dotad ne uplate nece moci ucestvovati na turniru. Ekipe koje ne moraju platiti su obavjestene, ostale moraju
Dolazimo Miso i ja u mixu neku najvjerovatnije. Za placanje cemo se dogovoriti.
nik0la je napisao/la:

Napominjem jos jednom da do 20og primam uplate a ekipe koje dotad ne uplate nece moci ucestvovati na turniru. Ekipe koje ne moraju platiti su obavjestene, ostale moraju ;)
Druze mi smo malo u frci nekoj .. doce jedna ekipa iz Prnjavora da ispostuje vas... A ja ti jos necu nista obecati ne znam kako ce se razvijati situacija :) Uglavnom ne mogu obecat zato nisam nista pisao a volio bi doci...
StrikerHAVEN je napisao/la:
Druze mi smo malo u frci nekoj .. doce jedna ekipa iz Prnjavora da ispostuje vas... A ja ti jos necu nista obecati ne znam kako ce se razvijati situacija :) Uglavnom ne mogu obecat zato nisam nista pisao a volio bi doci...
Ma nije pod mus... samo bi bilo lijepo da se malo družimo ;)
nik0la je napisao/la:
Ma nije pod mus... samo bi bilo lijepo da se malo družimo ;)
Realno :) za nas nije nikad kasno da se prijavimo XD
@ org koliko je ekipa uplatilo posto bi trebala josh doci josh jedna ekipa iz banja luke

ths
sandiBL je napisao/la:
@ org koliko je ekipa uplatilo posto bi trebala josh doci josh jedna ekipa iz banja luke

ths
6 zasad... javite mi na vrijeme dali dolazite ili ne.
Aleksandar "wNtd ♥ TiGrIcA" Stojakovic (ja) c sa kvakom
Benjo "skillinG* ili kobbY. nzm " Sabic c sa kvakom
Tomislav "zeko. ili tomBa" Horvatovic c sa kvakom
Dino "RYO" Ferizovic c sa kvakom
Bobo "mislim da je BoBo nick napis tako " nzm prezime
Msn:[email uklonjen]
Broj telefona:065/329-291

ovo je klan koji trenutno nije dostupan web-u pa sam ucinio uslugu i prijavio ih umjesto leadera:)
milan je napisao/la:
zdero cuvaj pare dolazim ti dan prije i idemo u maloljetnice sumnjivog morala kakoe xD
neće ti bit' mene da imaš dux da se furaš , njahhhhhh
sretno brate, uzmi te pare ♥
Dolazi najveci od najvecih . Milane podaperi se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.