Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Banja Luka gamnig scene

259 pregleda · 14 odgovora · otvorena 11.02.2010. u 10:24

Pozdrav

Ja sam iz Buzima , studiram u Banja Luci (vec jedan semestar prosao) i trazi sam neki internet caffe , igraonu , bilo sta gdje ima kakvi gamera, i nisam nista uspio naci.

Pa Banja Lucki gameri ako nije tajna da kazete gdje se sastajete pa da navratim ponekad , upoznam raju , odigramo kakvog multiplayera ili odemo na kafu (tj. na pivo u Palas).

15.02. Pocinje drugi semestar , pa sam ponovo u BL. Javite
ajd eo dacu ti ja par msn-ova od ovih momaka sta su bili kod nas u Buzimu na turniru
Upravo kolega massiv ;)
sandiBL je napisao/la:
Upravo kolega massiv
I nemoj da mi dirate lika dole <3
Jedino ako je zensko <3
hahha nije al khm... nedaj mu samo blizu GaK-a on mi je malo sumljiv ofo ono :$
Lose trazis moras malo bolje da se potrudis!!!
Sto se mene tice, gaming scena u BL je na samrti.
Jos nije mrtva, ali uskoro ce ako se nista ne poduzme.
Jedini internet klub vrijedan spominjanja je Reaktor.
Swordfish svi hvale, ali jednom kada udjes, neces vise nikada.
Jedino sto mozes igrati normalno je WoW i CS ('bem ti igraonicu sa 2 "igre" ).
Ima jos i blizu Gimnazije jedna igraona, ne znam naziv, ona je tu i tamo. Dobro opremljena, ali mentalitet ispod nivoa.
Svaki put kada udjes, od 14 (mislim da ih ima toliko) jedno 10ak igra WoW-a.
Pa iskreno gore se igra sve od cs-a , wow-a , dote , hona , generala , nfs , cod bla bla..

Za moje misljenje igraona je ekstra sto se tice ljudi i ostaloga zbog toga i idem gore :)
pozz.. Gaming scena u BL I nije bas super.. U BL imas 2 igraonice vrijedne spomena, a to ti je Swordfish koji se nalazi u starome zanatskom Centru ili ti pored Vidovic trznog centra..
Druga igraonica vrijedna spomena je Reaktor, koja se nalazi odma pored kruznog toka pored gimnazije, tacnije sa strane gdje se nalazila bivsa diskoteka Propaganda.. Uz te 2, imas jos Arena, koja se nalazi u Boriku, neznam tacan naziv te zgrade, ali nalazi se odmah iza Borcevog stadiona. Eto toliko od mene..
Imas jednu odlicnu igraonicu TURTLES nalazi se u naselju borik imas internet i dosta igrara zaci prejaka tamo uvijek ima gamera :D

EDIT:
ako nemognes nac javi se na MSN [email uklonjen] mozemo otic i jednu odigrat :D
Philosopher je napisao/la:
Sto se mene tice, gaming scena u BL je na samrti.
Jos nije mrtva, ali uskoro ce ako se nista ne poduzme.
Jedini internet klub vrijedan spominjanja je Reaktor.
Swordfish svi hvale, ali jednom kada udjes, neces vise nikada.
Jedino sto mozes igrati normalno je WoW i CS ('bem ti igraonicu sa 2 "igre" ).
Ima jos i blizu Gimnazije jedna igraona, ne znam naziv, ona je tu i tamo. Dobro opremljena, ali mentalitet ispod nivoa.
Svaki put kada udjes, od 14 (mislim da ih ima toliko) jedno 10ak igra WoW-a.
Kamo sreće da ima igraona gdje se igra CS. Malo si pogriješio kad si rekao da je gaming scena u BL na samrti. Gaming scena u BL je umrla, samim tim što se pojavio WoW. Sve ekipe i ekipice koje su bilo šta igrale su se raspale, jer su im pojedinci prešli na WoW. Užeš u Reaktor, od 20 računara 18 WoW. U Swordu do prije godinu dana ista priča. Sad viš volim otić' u Blue Star "na Sony", kuvat' PES-a, nego da odem slušati kako dijete od 14 godina psuje Boga jer ga neko gank-a.

@ Ovaj što je digao temu : Ako oš dam ti ja broj telefona, da idemo na kavu kad dođeš. xd
v3Tr0x je napisao/la:
Kamo sreće da ima igraona gdje se igra CS. Malo si pogriješio kad si rekao da je gaming scena u BL na samrti. Gaming scena u BL je umrla, samim tim što se pojavio WoW. Sve ekipe i ekipice koje su bilo šta igrale su se raspale, jer su im pojedinci prešli na WoW. Užeš u Reaktor, od 20 računara 18 WoW. U Swordu do prije godinu dana ista priča. Sad viš volim otić' u Blue Star "na Sony", kuvat' PES-a, nego da odem slušati kako dijete od 14 godina psuje Boga jer ga neko gank-a.

@ Ovaj što je digao temu : Ako oš dam ti ja broj telefona, da idemo na kavu kad dođeš. xd
Kad se dogovorite, zovi i mene.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.