Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monitor - TV

82 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 10:24

Pozzz probao sam skopčati pc doso mi je neki kabal kad sam kupio pc zuti neki i jedan dio ide u centralnu gdje se monitor skopcaje pa ima dio ko na tv da ustekam sa tv ustekam prebacim AV i onda upalim pc ali nema nista samo nekakve dole i gore crte idu ...
Trebash imati posebnu uticnitu za to, to ti ide u racunar i u tu uticnicu, Inace na takvim uticnicama ima urezano "TV"

Tako ti je kod mene zuti kabal u TV uticnicu i radi normalno

Vidish ti si ustekao taj "okrugli dio" u TV ali taj zuti takodjer treba u posebnu uticnicu

JBG nemam trenutno aparata da ti pokazem kako to izlgleda sacu probati da nadjem
Ako ti to ne uspije , povezi sa VGA kablom , naravno ako ti TV podrzava , to ti je kao sto vjerovatno znas onaj plavi kabal kao sto ide u monitor eh tako moze i u TV. Ili ako ti graficka i TV podrzavaju HDMI kabal jos bolje
FGB je napisao/la:
Trebash imati posebnu uticnitu za to, to ti ide u racunar i u tu uticnicu, Inace na takvim uticnicama ima urezano "TV"

Vidish ti si ustekao taj "okrugli dio" u TV ali taj zuti takodjer treba u posebnu uticnicu

JBG nemam trenutno aparata da ti pokazem kako to izlgleda sacu probati da nadjem
Ma ima meni ono sto ide u centralnu i nije moze se jedan dio ustekat u tv ... i taj kabal ustekam u pc i imam ulazi da ustekam onaj zuti kabal ... imam od DVD i tuj ustekam i u tv zuto ali nece.
XicX je napisao/la:
Ma ima meni ono sto ide u centralnu i nije moze se jedan dio ustekat u tv ... i taj kabal ustekam u pc i imam ulazi da ustekam onaj zuti kabal ... imam od DVD i tuj ustekam i u tv zuto ali nece.
Eh ovako gledaj sada ovako ti je kod mene i nemoze drukcije

Oba ova kabla sto su ti zaokruzena idu ti u racunar i u Posebnu uticnicu ovako, sve josh sto ti treba je Provajder(U mom slucaju kablovska), i TV karta i to je to

Ovi ostali kablovi su ti Napojna, Monitor i 2 zvucnika, nema neke filozofije XD
FGB je napisao/la:
Eh ovako gledaj sada ovako ti je kod mene i nemoze drukcije

Oba ova kabla sto su ti zaokruzena idu ti u racunar i u Posebnu uticnicu ovako, sve josh sto ti treba je Provajder(U mom slucaju kablovska), i TV karta i to je to

Ovi ostali kablovi su ti Napojna, Monitor i 2 zvucnika, nema neke filozofije XD
Gdje si usteko u sta u centralnu

evo kakav je kod mene kabal

Ovako ovo ustekam u tv samo zuti u zutu rupu

a isto ustekam ovaj kabal u taj prvi gore
XicX je napisao/la:

Jesi smotan majko mila pa okreni racunar i pogledaj sta ima moram li ti sve stavit :S

Inace ovi prikljuci ti trebaju biti na dnu, a ovaj okrugli ima fino imput na kojem pishe TV :S

FGB je napisao/la:
Jesi smotan majko mila pa okreni racunar i pogledaj sta ima moram li ti sve stavit :S

Inace ovi prikljuci ti trebaju biti na dnu, a ovaj okrugli ima fino imput na kojem pishe TV :S

E jbg ja sam usteko ovo pored ovog plavog za monitor ...
XicX je napisao/la:

Te kablove zaboravi, to ti netreba imao sam ih i ja josh uvjek ih imam netrebaju ti

sve sto ti treba su ova dva kabla koja ti ja pokazujem

Ja mislim da ti je taj prvi pravi ( ovaj okrugli kod mene ) al ta trci (Crvei, blavi i josh nesh ) nista od toga nemash to ti je za telku koliko se ja sjecam ugl netreba ti za racunar, samo ti trebaju ova dva kabla sto sam ti postavio imash slike i idi trazi, ali ugl ako nemash ovu uticnicu nemash nista
FGB je napisao/la:

jarane samo jedno pitanje posto nemogu da ti pisem preko pm i guestbook ..

Zasto se nalazim na block listi sta sam ti to uradio ...??

Ako sam nesto uradio sorry izvini

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.