Prije svega zelim da pozdravim sve prisutne na sajtu. Čisto da se zna, što se tiče same teme imam odobrenje od mladog gospodina blazze-a. Pa da počnem. Većina vas se sjeća Markove prve teme vezane za g.ba magazin (za one koji se ne sjecaju click ). Već su tu pojedinci počeli govoriti da nema ništa od toga, da neće niko besplatno raditi... Ja sam se Marku prvi javio, jer sam vjerovao u realizaciju projekta. Nudio sam mu svoju, hajdemo reći, profesionalnu pomoć, pošto imam iskustva što se novinarsta tiče. Izašao je i famozni konkurs na koji su se prijavljivali ljudi koji ni svoje ime ne znaju pravilno napisati, ali nije ni to bitno.
Vidim dole temu vezanu za magazin. Vidim i plusić pored svog nicka. Do prije dva sata vidio sam i svoj nick, zajedno sa mirofom, u sekciji turniri. Problem je što sad tu ne stoji moj nick, već nick nekog lika koji uopšte nije na spisku. Da se nisam javio i dogovorio za poziciju, ne bih se bunio. Vidim da je ta sekcija zatvorena, odnosno popunjena. Mene samo zanima zašto su me izbacili iz pomenute sekcije, a nisu mi dali nikakvo obrazloženje? Možda nisam visio na compu u to vrijeme, vodim ja i normalan, društveni život (društvo, cura). Mogli ste mi bar u inbox napisati razloge i to je to.
Sad vam javno kažem i poručujem da me slobodno precrtate sa spiska.
Pokazali ste svoj nivo profesionalizma, samim tim što određene pozicije dajete svojim poznanicima i jaranima. Preporučujem da ih testirate, pa ćete vidjeti da većina nije u stanju napisati ovakvu temu, a kamoli članke od dvije ili više strana. Stvarno sam vjerovao u uspjeh projekta, ali kad čovjek doživi razočarenje u samom početku, onda ne zna u šta više da vjeruje.
Stvarno mi je žao, htio sam pomoći, ali vi ste pomoć velikodušno odbili.
Ako budem imao vremena, poslaću vam primjerke članaka koje sam pisao, pa da se sami uvjerite da ovo moje pisanje od 100 km nije šuplja priča. Nisam ljut, jer smatram da nisam ja na gubitku. Samo tražim obrazloženje.
PITANJE: Moze li nešto na g.ba proći, a da nema štele, "jaranskih" veza, lobiranja... ?
Specijalan pozdrav vodji, koji jedva čeka da postavim temu.
Molio bih spamere ( one poput mene ), da zaobiđu temu. Hvala!!
Vidim dole temu vezanu za magazin. Vidim i plusić pored svog nicka. Do prije dva sata vidio sam i svoj nick, zajedno sa mirofom, u sekciji turniri. Problem je što sad tu ne stoji moj nick, već nick nekog lika koji uopšte nije na spisku. Da se nisam javio i dogovorio za poziciju, ne bih se bunio. Vidim da je ta sekcija zatvorena, odnosno popunjena. Mene samo zanima zašto su me izbacili iz pomenute sekcije, a nisu mi dali nikakvo obrazloženje? Možda nisam visio na compu u to vrijeme, vodim ja i normalan, društveni život (društvo, cura). Mogli ste mi bar u inbox napisati razloge i to je to.
Sad vam javno kažem i poručujem da me slobodno precrtate sa spiska.
Pokazali ste svoj nivo profesionalizma, samim tim što određene pozicije dajete svojim poznanicima i jaranima. Preporučujem da ih testirate, pa ćete vidjeti da većina nije u stanju napisati ovakvu temu, a kamoli članke od dvije ili više strana. Stvarno sam vjerovao u uspjeh projekta, ali kad čovjek doživi razočarenje u samom početku, onda ne zna u šta više da vjeruje.
Stvarno mi je žao, htio sam pomoći, ali vi ste pomoć velikodušno odbili.
Ako budem imao vremena, poslaću vam primjerke članaka koje sam pisao, pa da se sami uvjerite da ovo moje pisanje od 100 km nije šuplja priča. Nisam ljut, jer smatram da nisam ja na gubitku. Samo tražim obrazloženje.
PITANJE: Moze li nešto na g.ba proći, a da nema štele, "jaranskih" veza, lobiranja... ?
Specijalan pozdrav vodji, koji jedva čeka da postavim temu.
Molio bih spamere ( one poput mene ), da zaobiđu temu. Hvala!!

". Mislim, ko ovdje koga pravi budalom. Mene nece niko, vjeruj mi.
". Mislim, ko ovdje koga pravi budalom. Mene nece niko, vjeruj mi.
Pogledaj svoj post pa onda nešto reci.Ja nisam neki pismenjak ali ti si našao pametovat drugima,pogledaj svoj post.