Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Magazin] Bezobrazluk i neodgovornost

822 pregleda · 40 odgovora · otvorena 04.02.2010. u 02:42

Prije svega zelim da pozdravim sve prisutne na sajtu. Čisto da se zna, što se tiče same teme imam odobrenje od mladog gospodina blazze-a. Pa da počnem. Većina vas se sjeća Markove prve teme vezane za g.ba magazin (za one koji se ne sjecaju click ). Već su tu pojedinci počeli govoriti da nema ništa od toga, da neće niko besplatno raditi... Ja sam se Marku prvi javio, jer sam vjerovao u realizaciju projekta. Nudio sam mu svoju, hajdemo reći, profesionalnu pomoć, pošto imam iskustva što se novinarsta tiče. Izašao je i famozni konkurs na koji su se prijavljivali ljudi koji ni svoje ime ne znaju pravilno napisati, ali nije ni to bitno.
Vidim dole temu vezanu za magazin. Vidim i plusić pored svog nicka. Do prije dva sata vidio sam i svoj nick, zajedno sa mirofom, u sekciji turniri. Problem je što sad tu ne stoji moj nick, već nick nekog lika koji uopšte nije na spisku. Da se nisam javio i dogovorio za poziciju, ne bih se bunio. Vidim da je ta sekcija zatvorena, odnosno popunjena. Mene samo zanima zašto su me izbacili iz pomenute sekcije, a nisu mi dali nikakvo obrazloženje? Možda nisam visio na compu u to vrijeme, vodim ja i normalan, društveni život (društvo, cura). Mogli ste mi bar u inbox napisati razloge i to je to.

Sad vam javno kažem i poručujem da me slobodno precrtate sa spiska.

Pokazali ste svoj nivo profesionalizma, samim tim što određene pozicije dajete svojim poznanicima i jaranima. Preporučujem da ih testirate, pa ćete vidjeti da većina nije u stanju napisati ovakvu temu, a kamoli članke od dvije ili više strana. Stvarno sam vjerovao u uspjeh projekta, ali kad čovjek doživi razočarenje u samom početku, onda ne zna u šta više da vjeruje.
Stvarno mi je žao, htio sam pomoći, ali vi ste pomoć velikodušno odbili.
Ako budem imao vremena, poslaću vam primjerke članaka koje sam pisao, pa da se sami uvjerite da ovo moje pisanje od 100 km nije šuplja priča. Nisam ljut, jer smatram da nisam ja na gubitku. Samo tražim obrazloženje.

PITANJE: Moze li nešto na g.ba proći, a da nema štele, "jaranskih" veza, lobiranja... ?

Specijalan pozdrav vodji, koji jedva čeka da postavim temu.
Molio bih spamere ( one poput mene ), da zaobiđu temu. Hvala!!
A sta ce tebra stela klade valja ... Fakat jadno .. A jarane boli te briga ovo i onako nece uspjet vjeruj mi bzze se samo nerviras radi gluposti .. nisi se ni trebao prijaviti ..

- Tjeraju ljude da jos veci geekovi postanu da se 24h zatvore u sobu za comp.. Skontaj te malo da to nije nimalo lako radit ..
- Po meni cista glupost ..al eto zivi bili pa vidjeli

Btw: Gdje si avaz.ba : ) 5PLUS :) Vesela Sveska :) PALCIC itd :)
Iskreno nisam ni vjerovao da će šta biti od tog magazina. Znači počeo sam sumnjati u realizaciju projekta,kada sam vidio ko diže teme,lik koji ne zna razliku između "ć,č,đ i dž " sto je apsurdno. Naravno ne zna ni pisati negacije uz glagole. Mislim kad sam pročitao temu,znao sam da od toga ništa neće biti. Al eto mejbi nešto i bude,ugl svu sreću vam želim,da možda i uspijete !
♥.

Ovako samo neki kratak komentar vezan za ovo !

Iskreno kada sam video pored svog nicka i njegov odusevio sam se . Inace znamo se preko g.ba ali znam da bi bio dobar da je ostao na toj poziciji . Sto se tice nordena nadam se da ce suradjivati i da napravimo nesto od toga jer lakse je kad dva lika razmisljaju  .

Hajd skontajte se i vidite da vratite momka cisto nas stavite na neku probu mjesec / dva i ako ne bude valjalo nadjite nove (zeljne da pisu i tragaju za informacijama ) 

Btw : I mene jako interesuje zbog nas svih tu zasto ste njemu to uradili da se danas , sutra ne desi se i nekome od nas .
Pozdrav.

Za koga ti na kraju misliš da je ovde nekog "naštelio" ?

Iskreno, jaro, nemoj puno oplakivati što si izbačen.

Ma da ja i dalje mislim da nisi. Ja sam valjda lektor. A pis'o si novine, znaš koju ulogu taj baja igra
nije stvar lobiranja, ako imas ovlastenje uradi sam sve, to je stvar stava.
bilo je štele, sad ima štele i bit ce štele. Tako je uvijek bilo i bt ce.

PRAVDA ZA MORGANA 
Uopče nije tako , ja sam pitao za pisanje i rekli su mi da može a ne znam nikog od admina :D niti sam neki aktivist tu da me mogu zapamtit jesam dugo na forumu al ne komentiram toliko , dodjem vidit šta ima novoga i tak tu i tamo podijelim koji komentar i svi sretni i zadovoljni :)
Radi takvih i slicnih razloga uopste nisam pomisljao ni da se prijavim za tog nekog "novinara", iako i ja imam dosta iskustva i retorika mi je, ajmo reci, na vishem nivou od prosjecnog.
HAHAHAHAAHA
Norden, ojj, bolan norden i dosta jarani, dosta klinjo tace nego tako . .

Cemu se vi cudite, odrastite.
Vi niste normalni kakav magazin ? de jadni nebili ukljucite malo mozak
v3Tr0x je napisao/la:
Za koga ti na kraju misliš da je ovde nekog "naštelio" ?

Iskreno, jaro, nemoj puno oplakivati što si izbačen.

Ma da ja i dalje mislim da nisi. Ja sam valjda lektor. A pis'o si novine, znaš koju ulogu taj baja igra
Al najjače kad se vetrox javi oko štele
Brate sta da ti kazem,

ja sam bio tu prisutan kad su samo mirofu izabrali za turnire i BH Gaming scenu, znam da je bilo jedno slobodno mjest, a valjda su sada izbacili tebe a ubacili norden-a.

Ne znam, fakat, mislim da je ovo glupo sto su uradili, ali ko sam ja da se pitam ?

Uzivaj brate 
je**********e je napisao/la:
Vi niste normalni kakav magazin ? de jadni nebili ukljucite malo mozak
Sve ce ovo propast do treceg izdanja. 
azrm je napisao/la:
Al najjače kad se vetrox javi oko štele
Ko ti je kriv što si nesposoban.
1.) Ko kod te prekrizio i izbacio iz tima, serem mu se usta !

2.) Ja da sam te izbacio, obrazlozio bih ti to nekako !

3.) I dalje si u timu, tema nepotrebna.

4.) Za daljna pitanja imas me na MSN-u, pitaj sta ti nije jasno.
Ja sam odmah rek'o, nemam ništa protiv pola onog teama, ali niko od njih nije pismen (chast izuzetcima), svaki post im je "bravo super si ovo odradio ma nemam rijeci najbolji si tebe treba za admina" i onda dobije da piše vijesti. Ako iko bude od ovih fol što znaju se meni petljao u servere, ja neću radit', jer smatram da ovdje niko osim chamyl-a, LoKi-a, LinuX-a i gaf-a ne zna oko servera. Pa vi vidite kako ćete ;).

[Ovo pišem jer je u "Serveri" otvoreno još jedno mjesto]
ma slijepac bi vidio koliko je štele na g.ba, kad krenete od djeljenja aplauza pa na dalje :D

pusti ih, odjebi sve, g.ba ionako potonuo davno :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.