Prvo izvinjavam se zbog teme, ali eto dosao novi limit pa reko da osvjezim comp.
Dakle zelim da mi predlozite igru sljedecih karakteristika :
[Zanr] Po mogucnosti FPS / RPG mada moze i neka trka.
[Velicina] Pa eto nista pretjerano 1-2gb MAX !
[Opis] Dakle FPS / RPG / Trka koju necu prec za 2 sata igranja. Nesto dakle sto te uvuce u radnju pa se malo mucis i tako. Ako je RPG da je po mogucnosti slicna Torchlightu ali da ima malo vise moci, radnje itd. Ako su trke, dakle nije potrebno da se auta napucavaju, ali da se auta mogu krsit i da se mogu popravljat, kupovat bolja itd. (nesto slicno ko flatout)
[Igre koje ne trebate spominjati]
Call of Duty (nijedan dio)
NFS (ni jedan dio)
Lord of the Rings Conquest
Fallout 2/3
Mass Effect 1/2
Dakle ukratko :
Igra od 0mb do 1.5 gb po mogucnosti, ne treba grafika nesto pwnat, igriva i zabavna.
Hvala unaprijed.
Dakle zelim da mi predlozite igru sljedecih karakteristika :
[Zanr] Po mogucnosti FPS / RPG mada moze i neka trka.
[Velicina] Pa eto nista pretjerano 1-2gb MAX !
[Opis] Dakle FPS / RPG / Trka koju necu prec za 2 sata igranja. Nesto dakle sto te uvuce u radnju pa se malo mucis i tako. Ako je RPG da je po mogucnosti slicna Torchlightu ali da ima malo vise moci, radnje itd. Ako su trke, dakle nije potrebno da se auta napucavaju, ali da se auta mogu krsit i da se mogu popravljat, kupovat bolja itd. (nesto slicno ko flatout)
[Igre koje ne trebate spominjati]
Call of Duty (nijedan dio)
NFS (ni jedan dio)
Lord of the Rings Conquest
Fallout 2/3
Mass Effect 1/2
Dakle ukratko :
Igra od 0mb do 1.5 gb po mogucnosti, ne treba grafika nesto pwnat, igriva i zabavna.
Hvala unaprijed.

). Također, svaki "dio" ima karakteristična auta tako da ćeš se morati puuuuno takmičiti da bi dobio para za kupovanje auta. Poslije takmičenja, ovisno o tvojoj poziciji, dobijaš "experience". Kad dobiješ određeni broj experienca dozvoljeno ti je učešće u većim i težim trkama koje, iako su duže i zahtijevaju SKUPLJA auta, imaju i znatno veće nagrade. Što više imaš experience bodova - veći si na "Best driver" rangu i tvoj tim je bolji. Kada dobiješ, čini mi se, 250 hiljada experienca možeš se utrkivati na svim većim svjetskim takmičenjima ("World Stage"
. To su ti najteže i najzahtjevnije trke, ali donese veeeeeliku svotu novca.
Igra je fantastično urađena - od grafike i detalja pa do gameplaya. Ja je igram na ultralow detaljima i sasvim je ok. Tople preporuke!

. To su ti najteže i najzahtjevnije trke, ali donese veeeeeliku svotu novca.
Igra je fantastično urađena - od grafike i detalja pa do gameplaya. Ja je igram na ultralow detaljima i sasvim je ok. Tople preporuke!