Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog za igru

152 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 19:11

Prvo izvinjavam se zbog teme, ali eto dosao novi limit pa reko da osvjezim comp.
Dakle zelim da mi predlozite igru sljedecih karakteristika :

[Zanr] Po mogucnosti FPS / RPG mada moze i neka trka.
[Velicina] Pa eto nista pretjerano 1-2gb MAX !
[Opis] Dakle FPS / RPG / Trka koju necu prec za 2 sata igranja. Nesto dakle sto te uvuce u radnju pa se malo mucis i tako. Ako je RPG da je po mogucnosti slicna Torchlightu ali da ima malo vise moci, radnje itd. Ako su trke, dakle nije potrebno da se auta napucavaju, ali da se auta mogu krsit i da se mogu popravljat, kupovat bolja itd. (nesto slicno ko flatout)
[Igre koje ne trebate spominjati]
Call of Duty (nijedan dio)
NFS (ni jedan dio)

Assassian Creed 1/2
Lord of the Rings Conquest
Fallout 2/3
Mass Effect 1/2

Dakle ukratko :

Igra od 0mb do 1.5 gb po mogucnosti, ne treba grafika nesto pwnat, igriva i zabavna.
Hvala unaprijed.
Žanr: Driver game
Ime: GRID
Veličina: Ne znam tačno, al' mi se čini da sam je ja instalirao sa dva dvd-a , pa ti je bolje da je kupiš nego da skidaš
Opis: Jednostavno je. Ti si vozač koji ima svoj tim. Timovi se sastoje od dva igrača, pa ti moraš zaposliti sebi teammate-a. Možeš se takmičiti na tri dijela svijeta - Europa, Japan i Amerika. Svaki taj "dio" ima karakteristične trke (npr. Japan ima "Rogue" trku dok se u Americi uništavaju auta, tj. ono voziš XX krugova oko male staze i lomiš druga auta. Europa je negdje između ove dvije zemlje ). Također, svaki "dio" ima karakteristična auta tako da ćeš se morati puuuuno takmičiti da bi dobio para za kupovanje auta. Poslije takmičenja, ovisno o tvojoj poziciji, dobijaš "experience". Kad dobiješ određeni broj experienca dozvoljeno ti je učešće u većim i težim trkama koje, iako su duže i zahtijevaju SKUPLJA auta, imaju i znatno veće nagrade. Što više imaš experience bodova - veći si na "Best driver" rangu i tvoj tim je bolji. Kada dobiješ, čini mi se, 250 hiljada experienca možeš se utrkivati na svim većim svjetskim takmičenjima ("World Stage". To su ti najteže i najzahtjevnije trke, ali donese veeeeeliku svotu novca. Igra je fantastično urađena - od grafike i detalja pa do gameplaya. Ja je igram na ultralow detaljima i sasvim je ok. Tople preporuke!
4rm4n1 je napisao/la:
Žanr: Driver game
Ime: GRID
Veličina: Ne znam tačno, al' mi se čini da sam je ja instalirao sa dva dvd-a , pa ti je bolje da je kupiš nego da skidaš :(
Opis: Jednostavno je. Ti si vozač koji ima svoj tim. Timovi se sastoje od dva igrača, pa ti moraš zaposliti sebi teammate-a. Možeš se takmičiti na tri dijela svijeta - Europa, Japan i Amerika. Svaki taj "dio" ima karakteristične trke (npr. Japan ima "Rogue" trku dok se u Americi uništavaju auta, tj. ono voziš XX krugova oko male staze i lomiš druga auta. Europa je negdje između ove dvije zemlje ;D). Također, svaki "dio" ima karakteristična auta tako da ćeš se morati puuuuno takmičiti da bi dobio para za kupovanje auta. Poslije takmičenja, ovisno o tvojoj poziciji, dobijaš "experience". Kad dobiješ određeni broj experienca dozvoljeno ti je učešće u većim i težim trkama koje, iako su duže i zahtijevaju SKUPLJA auta, imaju i znatno veće nagrade. Što više imaš experience bodova - veći si na "Best driver" rangu i tvoj tim je bolji. Kada dobiješ, čini mi se, 250 hiljada experienca možeš se utrkivati na svim većim svjetskim takmičenjima ("World Stage";). To su ti najteže i najzahtjevnije trke, ali donese veeeeeliku svotu novca. :) Igra je fantastično urađena - od grafike i detalja pa do gameplaya. Ja je igram na ultralow detaljima i sasvim je ok. Tople preporuke!
Igra je 1.72gb full ripped pa cu ako nebude nijedan bolji prijedlog skinut.
Hvala uglavnom ^^
Jesil igro trackmanie prejaka online igra a moze i sp
"
Elder Scrolls Oblivion:
Znači meni najbolji RPG ikad, u potpunosti slobodna radnja, slobodan svijet za istraživanje, questovi su na neki način linearni, tačnije linearna je njihova putanja, ali vi ih možete izvršavati na razne načine. Poslije završetka main questa (koji traje jedva 10 sati) možeš u popunosti utonuti u svijet Obliviona - fenomenalna grafika, mnostvo questova, dobro razrađen sistem levelovanja, itemi, magije, odličan RPG sistem (neki će oblivion nazvati i akcionim RPG-om, u šta čisto sumnjam sa obzirom na nivo kompleksnosti koji on daje). Igra je GOTY 2006. a vjerovatno najbolji RPG u prošlom desetljeću. ^^

Fallout 3
Oblivion u postapokaliptičnom okruženju, samo to recite. Igra je dobra, ali je više akcioni RPG, što znači da, za razliku od prošlih dijelova, ništa nećete postići sa Speechom 99% i Science 88%, več exp dižite samo na Small Guns/Big Guns/negdje explosives itd... Također jako razrađen svijet, zanimljivi dijalozi i NPC-ovi. Dosta je kraći od Obliviona, ali isto tako nije ništa manje zanimljiv. Preporuka.

Mass Effect
Od kreatora Baldur's Gatea i Kotora... Samo to reć'. Prepoznatljiv sistem izrade RPG-a prati i ovaj Biowareov dragulj. Dosta komplesna borba, koja se može pauzirati i jako dobar party sistem, kao i odlična interakcija sa NPC-ovima koji su u vašem party-ju još jednom dokazuju da je Bioware vjerovatno najbolji RPG proizvođač. Odlična igra.

Fallout 2
Sve što trica nije, naravno na pozitivan način. Ovo je turn-based kompleskni RPG koji iskorištava svaki perk koji ima... ^^ I ovdje što više dižite Speech, jer za razliku od akcione trice, Fallout 2 je više nagnut ka dijalozima..."

C/P sa jedne druge moje teme...
Znaci preporucujem ti Track Maniu igra zauzima 580mb , prejaka je za igrat u mrezi i solo

LINK : http://file2upload.net/download/15673/Trackmania%20-%20United.iso.html
Wolfenstein ET free to download 250MB

oldschool FPS igrica

Imas dvije ferzije ET koja je samo multyplayer a imas i na warezu najnoviji wolfentstein i Wolfenstein return to the castle novi je mislim oko 6-8GB a stari je oko 1 - 3 GB mozda i manje

Ako hoces trke onda Burnout Paradise ili neki drugi dio Burnout-a

Oblivion prejaka rpg igra .
nfs shift dosad najbolja simulacija voznje .
Burnout Paradise isto prejako .
Resident evil 5
Clutch

Sta da ti kazem, ako si gledao Death Race i I`m Legend sve ce ti biti jasno. Igra napravljena na konceptu ova dva filma, skupina ovisnika o adrenalinu dolazi u napusteni grad gdje se trkaju sa svojim specijalno tuniranim masinama sa siljcima, bodljama, NOS prototipovima i ostalim teskim arsenalom. Grad vrvi od zombija dok se trkas ulicama, postoji cak i Arena mode - 5 protivnika, najjaci pobjedjuje. Pored glavnih misija postoje i mnogi side questovi koji se mogu obavljati. Jednostavno zanimljiva i zarazna ali i pokratka igra.

Audiosurf

Igra se bazira na konceptu vizaulnog simuliranja muzike, znaci imas nesto kao vozilo koje upravljas cestom koja se uvija u ritmu muzike. Takodjer kupis blokove u boji koji ti daju poene. Jednostavno impresivna igra zasnovana na nevidjenom konceptu, vrijedi je probati!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.