Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CD čitać

59 pregleda · 6 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 19:59

Pozzz

imam problem sa DVD citacem nece da ocitava obicne cd-ove a DVD cd-ove perfektno ocitava.........Pa sam mislio prikljucit jos obicni citac...sa starog racunara.......e sad me interesuje kako da prikljucim i dal ce mi trebat kakva instalacija??? Molim da mi neko detaljnije objasni ..........

Hvala unaprijed........
Pa skopcas ga tako spojis traku onu u njega , ali taj stari se moze ocistit da cita ko nov , moj stari je to radio vise puta i exstra radi

Znaci otvoris ga uzmes spreja za stakla i pospricas po laseru garantujem ti da ce citati ko nov ;)
Brate meni je neki dan otiso citat i sad uzo od starog pc-a dvd citac i zamjenio ga u roku 5 min.Samo spojis 2 kabla i to ti je to.Malo ga otvoris i ocistis da bolje cita.
Headmyster je napisao/la:
Brate meni je neki dan otiso citat i sad uzo od starog pc-a dvd citac i zamjenio ga u roku 5 min.Samo spojis 2 kabla i to ti je to.Malo ga otvoris i ocistis da bolje cita.;)
moj DVD extra ocitava al DVD cd-ove ali obicne cd-ove nikako.........pa hocu stari citac da mu dodam ...........ali neznam dal treba kakav program il sta tako.....il samo spojim na produzetke one od DVD citaca???

sry sto citiram
ja kad sam ga mijenjao, samo otvoris centralnu, lagano bez nekih naglih pokreta izvadis dvd citas, vidis kako je spojen, odspojis, spojis cd citac isto i ubacis, to je to
KONAMI je napisao/la:
moj DVD extra ocitava al DVD cd-ove ali obicne cd-ove nikako.........pa hocu stari citac da mu dodam ...........ali neznam dal treba kakav program il sta tako.....il samo spojim na produzetke one od DVD citaca

sry sto citiram
Vidi brate polako otvoris centralnu nadje kablove koji spajaju maticnu u dvd citac.Zapamtis kako je sve islo.Izvuces stari dvd citac ako oces ocistit ga pa ga vratis,a ako oces taj stari otvori i njega pa ga ocisti posto je stariji pa je sigurno prasnjav.Polako uzmes neki mali sarafciger ili ako je ono obicno samo pritisnes sa strana i otvori ti se poklopac od dvd citaca.Uzmes nesto cime ti mama cisti staklo naspricas laser i nekom suhom krpicom ocistis.Ako si zapamtio kablove samo ih ponovo ustekas u stari dvd citac i to je to.GL & HF.

p.s ako imas neki problem PM me

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.