Koja je bolja, opisite je ako je imate, koje su mane, a koje vrline?
Diskusija
Zaključana
Goliathus ili eXactMat
200 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 19:30
Nemam goliathus ali je vrlo dobar imam moj drug velika je i ugodna za saku!
imo obje, Goliathus 5x bolja...
Po mnei je bolja goliathus .Glaso sam goliathus
Goliathus - velika tj.imas mjesta da silujes mis po njoj xD
Ex - Nije velika međutim kod nje ti je sa jedne strane CONTROl a sa druge strane SPEED vrsta podloge ^^
Ex - Nije velika međutim kod nje ti je sa jedne strane CONTROl a sa druge strane SPEED vrsta podloge ^^
Goliathus ...
imo sam je i dobro me je sluzila
imo sam je i dobro me je sluzila
Imao sam eXact, Goliathus nisam, ali imam Mantis evo 3 godine. Exact ti je malo ruzan za ruku, obzirom da je od metala, i vrlo je mala podloga. Mantis (( koji je pravo slican Goliathusu, koji je unaprijedjena verzija Mantisa )) je ogroman, znaci imas veliku povrsinu, mekan je, nije neugodan za ruku i opticki je ljepsi.
Ako nisi neki gamer, zelis podlogu da ti traje 100 godina, uzmi tu metalnu jer nema boga slomit je. Moj Mantis je trenutno kao nov, iako sam ga kupio prije godinu dana, znaci sve je stvar u tome kako ga cuvas, tako da ti i on moze trajati pravo dugo vremena.
Moj glas za Goliathus
Ako nisi neki gamer, zelis podlogu da ti traje 100 godina, uzmi tu metalnu jer nema boga slomit je. Moj Mantis je trenutno kao nov, iako sam ga kupio prije godinu dana, znaci sve je stvar u tome kako ga cuvas, tako da ti i on moze trajati pravo dugo vremena.
Moj glas za Goliathus
Ma Goliathus 100 % Znaaci prejaka podloga Velika to je to. =D
imam exact mat, igrao na goliathus par puta. bilo kakva platnena podloga je bolja od popisane metalne...
Goliathus - Jednostavno bez razmisljanja 
exactmat je isfurala davno ... davno , ionako ne valja
Uzmi Goliathus speed !

exactmat je isfurala davno ... davno , ionako ne valja

Uzmi Goliathus speed !
goliathus definitivno...
Imam exactmat i nisam nikako zadovoljan, prvo zbog velicine a i puno je bolja povrshina na goliathusu za gaming...
bez obzira sto exactmat ima 2 lica, nijedno ne valja...
pozz i sretno na goliathusu
Imam exactmat i nisam nikako zadovoljan, prvo zbog velicine a i puno je bolja povrshina na goliathusu za gaming...
bez obzira sto exactmat ima 2 lica, nijedno ne valja...

pozz i sretno na goliathusu
Izmedju ove dvije goliathus je bolji. Imao sam goliathus i ne bih ti ga preporucio. Poslije odredjenog vremena podloga postane "tvrda". Uzmi podlogu od SteelSeries-a. tplo bih ti preporucio qck Heavy (po meni ubjedljivo najbolja podloga).
Ako nemas dovoljno para za qck Heavy (43.71KM), onda uzmi qck Plus (27.90KM).
Pozdrav.
Ako nemas dovoljno para za qck Heavy (43.71KM), onda uzmi qck Plus (27.90KM).
Pozdrav.
Razer Goliathus
Golijatus.Zašto ne objasnim?Zato jer ne moram jebote!
hu ha ofo ono...
hu ha ofo ono...
omar_skul je napisao/la:
Nemam goliathus ali je vrlo dobar imam moj drug velika je i ugodna za saku!
nezna covjek o cemu se prica nvm
buraz da objasnim lagano goliathus platnena
xmat zeljezna kao i one prve steelseries ima hrapavu i glatku stranu kao ono low sens i high sens
goliathus nez sta da kazem veca furka na one QCK Heavy, samo sto imaju ono ko speed i control, dobro se kombiniraju uz mx518, zatim inteli 3.0 ili 1.1 i tako te edicije samo nemoj koristiti laserski mish uz njih jer je preosjetljiv za podloge
zato se i izmislila neka steel podloga kao npr xmat ili SS I-4 itd..., ona ti je cisto za laserske misheve a mozes i ove obicne koristiti... ako se za nju odlucis mozda uzmes g3 il g5 ako imas para uzmi odma steelseries xai, neces se pokajati ja imam kinzu isti samo opticki jer imam kuci QCK HEAVY
Uzmi ono sto tebi najbolje odgovara , ne mozes se ti po necijim komentarima odlucit sta ces da uzmes
gAte je napisao/la:
aj bgt kako ce podloga biti ugodna za saku??????????
xmat zeljezna kao i one prve steelseries ima hrapavu i glatku stranu kao ono low sens i high sens
goliathus nez sta da kazem veca furka na one QCK Heavy, samo sto imaju ono ko speed i control, dobro se kombiniraju uz mx518, zatim inteli 3.0 ili 1.1 i tako te edicije samo nemoj koristiti laserski mish uz njih jer je preosjetljiv za podloge
zato se i izmislila neka steel podloga kao npr xmat ili SS I-4 itd..., ona ti je cisto za laserske misheve a mozes i ove obicne koristiti... ako se za nju odlucis mozda uzmes g3 il g5 ako imas para uzmi odma steelseries xai, neces se pokajati ja imam kinzu isti samo opticki jer imam kuci QCK HEAVY
omar_skul je napisao/la:
Znam o cemu pricam sigurno bolje od tebe igram na razer goliathusu svaki dan i njezna je pa imas lijep osjecaj kod mene je razer pro soluions i jedna od njenih karakteristika je sto hladi ruku pise na kutiji bo2!
a šta je goliathus i...ono nešto drugo
????
????
gAte je napisao/la:
sine siguran sam ja da neznas o cemu pricas a bolje od mene naravno neznas jer to ti je vec druga podloga sto si do sad imao nebrojeci one od 2 marke sto kupis, a meni je goliathus bila testna igracka ko i prije njih 30 minimalno tako da se nemoj samnom raspravljati sto se tice uopste opreme i gaminga
omar_skul je napisao/la:
jao sta ima gameru smijes bilo koju igru jedan na jedan npr cs
ev da ti nabrojim pa kad god hoces: nfs underground 2, cs, dota, wc3, cod2 i 4, cosack, pes, quake koje god hoces sve sto se igra na eslu i eswcu sa tobom u bilo koje pare sine dragi

ako hoces i super maria i soliter i pokera u sta god pod milim svijetom sigurno te uzimam
hvala cao djete!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.