Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SVK vs BIH [clanbase] 31.01.2010

3.270 pregleda · 145 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 00:05

Edit : GG

<3 milan

Dobro veče/jutro (kako kome ) !
~Odmah na startu da vam kažem da pročitate temu do kraja !

Tri puta pišem istu temu svaki put slučajno stisnem back ili nesto drugo !

Kada sam postavio temu cs team bih diskusija bilo je dosta odgovora i dobrih i loših (spam većinom ) ! I pre par minuta uđem na temu da vidim imali šta novo .Vidim zadnji post na temi i ono prophe7 ostavio link od CB gdje pise kad BIH igra !
Da izvršim c/p posta njegovog ovde ko neće da traži njegov post na prošloj temi "za lineup nisam jos siguran, ali znam da ce do nedelje valjati =D .

Cup CS 1.6 NationsCup XIII International (Platform: PC)

->>Match počinje u nedelju 31.01.2010 u 22:00 !<<

Sudije : Cartman & osi

Da pratite match preko steam-a hltv.org izbaciće oni ostale detalje
-Ko sve igra u ekipi , u koliko sati , ip za praćenje match-a itd.
Vaše je da u toku dana odete na njihov sajt i potražite ip za gledanje match-a a isto tako pratite ovu temu da ne postavljaju ostale ninje razne teme tipa kad igraju i gdje mogu naci hltv ip ...

Team Slovakia

Team BIH

-Ovde sve pise ako ne kontate

Molim za fine komentare npr. ko će pobjediti , po čemu ste zaključili da će ta ekipa uzeti , koliko poznajete igrače iz ekipa itd . jednostavno da ne pišete GL BIH , GL SVK itd. !
Pišite dosta toga da se ima šta pročitati i prokomentarisati .

Ako primjetim kakavu svadju i spam ogroman sve cu vas posamarati !Brisem svaki dan preko 100+ postova a ako sad pretjerate samo cu samarati

GL & HF

Edit : Tema stoji u zanimljivima zbog toga sto ce index do 10 ujutru biti zatrpan a onda ce poceti raja pisati gdje ima da se gleda bih (ip) i tako to znaci kad zavrsi match ide iz zanimljivih ! Tnx
Nije subota 31. nego nedelja

Gledacu ako zbavim od nekog steam , moj hackovali
Hmm.. Bit ce gusto.. Skilerski smo vjerovatno jaci sastav, ali po uigranosti tesko.. Ako su se Slovaci spremali 2 sedmice i uigravali, uzet ce nas.. Sretno nama, nadamo se pobjedi, ali mozda se razocaramo
Ovdje zasigurno uzima Bosna.Imamo Pitu i Milana.
A 'vamo se tesko moze reci ko je jak.
Al' opet bice tesko za Bosnu.
vlexownahpownah je napisao/la:
Svi glasaju za BiH normalno Volio bih da pobjede aBd ! Za slovence neznam kakvi su .. Moram ovo pogledati ! Go Go pita =D

gl&hf !
Vjeruj chame brate, jaki su!
Pratio sam im nekoliko igraca pogotovo ovog Stana

Iskreno frajer ubi nogom, a i imaju ovu dvojicu iz FU.SK (sam ti klan kaze za koga igraju), dalje ovaj KEJV im je team leader i on je njihov mozak ekipe. Taktike su im fine pogotovo na nuke (jer sam tu mapu i gledao)
Dalje, norden vam je sve rekao, dijelim 90% isto misljenje kao on.

Naravno navijam za BiH jer je to moja drzava, ali tesko ce biti!

♥ BIH
dvr je napisao/la:
koja je razlika izmedju tog 1 i 5tog ? :/
medo brate izvini mislio sam pita i milan sry fulio sam a bgm ti ugura milana u repku naucio si ga dosta toga :)

dalje viidim opet prosipate pamet o njihoovoj repci daj ljudi spustimo se malo ova njihova repka sto sad igra je 3 puta jaca nego prosla tako da samo just relax jer dev1 neigra ali ima gr3g1 stan i momci iz FU.SK sabise pa pratite malo sve klanove ne samo SK MYM FNATIC
Samo mi nemamo Team Leader-a ?
quell je napisao/la:
norden iskusni cs kriticar:D
mrs :D pa jbg prati se cS :D
A ko je nama Team Leader?
megamix je napisao/la:
A ko je nama Team Leader?
prophe7 je capiten
CRP team leader
IFC je napisao/la:
Vjeruj chame brate, jaki su!
Pratio sam im nekoliko igraca pogotovo ovog Stana

Iskreno frajer ubi nogom, a i imaju ovu dvojicu iz FU.SK (sam ti klan kaze za koga igraju), dalje ovaj KEJV im je team leader i on je njihov mozak ekipe. Taktike su im fine pogotovo na nuke (jer sam tu mapu i gledao)
Dalje, norden vam je sve rekao, dijelim 90% isto misljenje kao on.

Naravno navijam za BiH jer je to moja drzava, ali tesko ce biti!

♥ BIH
Ok snajpere, vidjecemo sve
aBd BiH uzima :$ , Go Go PITA !
Bosna pwned'
aBd da ih uzmemo, bolji smo od njih!
Team Bosnia and Herzegovina uzima naravno.
laquilla
soble
cage
pita
Za te znam.
Realno gledajuci mislim da ce nas sabit 2 0 , evo glava ako nasi uzmu preko 10 rundi :S jbg to su sve ozbiljni i drama igraci ovaj StaN ubija lik je world class a i ovi ostali nisu nista dalje...da he repka ko i prosle godine dobili bi vjerovatno ali ovako tesko..
ajde valjda cemo uzeti jbt imam ligu u 22 00 necu je ni igrat moram ovo gledat
A da vidimo sta ce da bude pa onda pricamo sta je moglo da bude drugacije ? Svi ste vi pametni kad sjedite u svojim stolicama i kuckate po gamers.ba ... Koliko vas ima clanbase acc ? Koliko vas je upoznato da ste vi (da bas vi sto sad glupo gledate u monitor i trljate okice) mogli da odlucujete o tome ko ce da igra za reprezentaciju ? Vjerujem da vas nema puno .... Ali uostalom koga briga, Nicky je trazio nekoga ko ce da preuzme reprezentaciju, niko nije bio zainteresovan, jedino se prophe7 javio, tako da nam sada sudbinu kroji neko ko je bio na 1 turniru u bih, ali na nasu srecu prihvatio je neke savjete u izboru igraca. Lineup o kome se trenutno prica kao manje vise sigurnom za mec vs slovaka (Shvatite Slovenija i Slovacka nisu ista drzava) bi trebao biti:
david
crp
prophe7
pita
milan
Da se ja pitam ja bi vjerovatno neke stvari uradio drugacije, ali nas "selektor" je vec doneo svoju odluku, i samo mozemo da nasim momcima pozelimo sve najbolje, i da grickamo nokte u onim vaznim rundama xD

carref0ur's prediction

Bosnia > Slovakia 2:0

Post dobio aplauz od mirofa

Po mom misljenju za BIH ce igrati:

Lineup: crp , pita , prophe7 , soble , Laquila

go go go momci

BODRIMO VAS ! ! !

GO PITAA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.