Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SVK vs BIH [clanbase] 31.01.2010

3.270 pregleda · 145 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 00:05

Edit : GG

<3 milan

Dobro veče/jutro (kako kome ) !
~Odmah na startu da vam kažem da pročitate temu do kraja !

Tri puta pišem istu temu svaki put slučajno stisnem back ili nesto drugo !

Kada sam postavio temu cs team bih diskusija bilo je dosta odgovora i dobrih i loših (spam većinom ) ! I pre par minuta uđem na temu da vidim imali šta novo .Vidim zadnji post na temi i ono prophe7 ostavio link od CB gdje pise kad BIH igra !
Da izvršim c/p posta njegovog ovde ko neće da traži njegov post na prošloj temi "za lineup nisam jos siguran, ali znam da ce do nedelje valjati =D .

Cup CS 1.6 NationsCup XIII International (Platform: PC)

->>Match počinje u nedelju 31.01.2010 u 22:00 !<<

Sudije : Cartman & osi

Da pratite match preko steam-a hltv.org izbaciće oni ostale detalje
-Ko sve igra u ekipi , u koliko sati , ip za praćenje match-a itd.
Vaše je da u toku dana odete na njihov sajt i potražite ip za gledanje match-a a isto tako pratite ovu temu da ne postavljaju ostale ninje razne teme tipa kad igraju i gdje mogu naci hltv ip ...

Team Slovakia

Team BIH

-Ovde sve pise ako ne kontate

Molim za fine komentare npr. ko će pobjediti , po čemu ste zaključili da će ta ekipa uzeti , koliko poznajete igrače iz ekipa itd . jednostavno da ne pišete GL BIH , GL SVK itd. !
Pišite dosta toga da se ima šta pročitati i prokomentarisati .

Ako primjetim kakavu svadju i spam ogroman sve cu vas posamarati !Brisem svaki dan preko 100+ postova a ako sad pretjerate samo cu samarati

GL & HF

Edit : Tema stoji u zanimljivima zbog toga sto ce index do 10 ujutru biti zatrpan a onda ce poceti raja pisati gdje ima da se gleda bih (ip) i tako to znaci kad zavrsi match ide iz zanimljivih ! Tnx
Majke mi ova nasa repka ko u fudbalu uvijek ima malo fali !

I kad ispadnu, ima sledeca godina... Kad dodje sledeca godina oni se ne pripremaju ! Iskreno ne bi mi bilo zao da izgubimo od bilo koga, jer se svaka normalna repka pripremala !

@ ne treba aplauz ja sam napisao onako kako mislim, svako ima svoje misljenje i onda bi svima morao davati aplauze!
Milan aka shOrty...

Tezak mec ce biti, vjerujem u nase momke, mada....
Realno Slovaci
Bitno je da se nasi slazu kao tim, nije isto igrati sa svojim klanom, i igrati sa 4 "nepoznata" covjeka. Njih 5orica-5 stylova igranja.

aBd srece pa da Slovake prodjemo, necu se 3 dana trijezniti.
Milan , Igor , Soble , Pita , Laqilla ...

Zbog karme uzima BIH

Milana i igora poznajem ekstra momci
Prejak sastav BiH, po meni najjaci do sada...

Mislim da ce BiH dobit rezultatom 2 0...
Sumnjam da Slovakia moze pored pite milana sobleta laquile ista al' eto da ih neubijemo u pojam dajem im 10 % sanse da mogu dobit :D:D

Jesam optimista... GO GO
nera_f je napisao/la:
Majke mi ova nasa repka ko u fudbalu uvijek ima malo fali !

I kad ispadnu, ima sledeca godina... Kad dodje sledeca godina oni se ne pripremaju ! Iskreno ne bi mi bilo zao da izgubimo od bilo koga, jer se svaka normalna repka pripremala !

@ ne treba aplauz ja sam napisao onako kako mislim, svako ima svoje misljenje i onda bi svima morao davati aplauze!
Najbolji post do sada. Mirofa momak je napisao najrealnije i zasluzio je aplauz.Takodjer imam takav stav...repka ko igraci dobri svi ali bez priprema 0
sandiBL je napisao/la:
Milan , Igor , Soble , Pita , Laqilla ...

Zbog karme uzima BIH

Milana i igora poznajem ekstra momci
Pa znatel vi ko je prohpe7 i crp ?

Neznate i sta pisete po temi sta samo spamate ocm SMIJESNI TE .. ..

Moj lineup svi vec znaju :

Milan
Soble
crp
prohpe7
pita ...

uzet cemo Slovake aBd :]
Kao što smo Slovake uzeli prošle godine (na produžetke ja mislim , 22:18 .. tako negdje) uzećemo i ove aBd .

Još su sad kvalifikacije i BO3 , a prošle godine smo s njima igrali jednu mapu u grupnoj fazi ... volim BO3 ( biće 2:0 u mapama :D )

To što govorite nisu vježbali ... pa nisu ni prošle godine , pa smo prejake rezultate imali .

Lineup: crp , pita , prophe7 , soble , milan
mozel koja rijec vise o ovom cupu,nagrade i to .. I jel nasi igraju neke kvalifikacije za navedeni cup,ili su u grupama sta vec ...

http://www.sk-gaming.com/match/13777 ftw
Lineup: crp , pita , prophe7 , soble , Laquila

Eto toliko, gl i sve najbolje <3
Ne znam šta očekujete, neke ekstra pripreme? Prošle godine Rusija je koliko se sjećam igrala bez 2-3 ponajbolja igrača, i još nekoliko reprezentacija sigurno... što zbog klanova, što zbog tog što neće džabe da igraju govna. Dobro je pa uopšte CB uspjeva okupiti dosta kvalitetnih igrača.

Ako je još tu onaj areizor iz RIP-a, mogao nam je reći nešto o njihovoj reprezentaciji... ili Nicky pošto je sudija na CB, i prati to.
e a kakvo je to takmicenje, moze l se gledati mec live preko neta, ne kontam se u cs
Bih nogom uzima ... kad procitas ova imena strah te bude :D
bice to nogom od strane milana i davida :D
Nije nam los sastav mozemo ih podjediti, ali nisu ni oni za podpaciti bice gusto, ali nadam se pobjedi nasih !!
-crp
-Laquila
-pita
-prophe7
-Soble

btw. popravi na temi, 31 je nedelja

GL BiH
eh ovako prije svega hvala mir0fa :)

sto se tice naseg tima samo mogu reci radom se dokazuje uspjeh znaci trening i trening i samo trening pa ce se pokazat uspjeh.

pita [ svaka mu cast ] - nemoze sam igrat
crp [ svaka mu cast ] - nemoze on voditi nase kretene koji nece da slusaju
prope7 [ svaka mu cast ] - po meni najbolje kretanje ima u reprezentaciji
S O B L E [ svaka mu cast ] - ali on nema sanse da igra za repku - razlog puca dobro i sve ali ga i radi i pije te takodjer i konekcija mu nije bog zna sta
Mili [ svaka mu cast ] - nije za repke vise jer CS neshvata ozbiljno
Milan [ svaka mu cast ] - super puca i sve ali brate kako ces se ukakit kunem ti se :) btw znas da te volim i samo zbog tebe pratim ovaj match

ugl za mene moj naj line up :

Milan
prope7
crp
soble
milan

gl BIH

e sad sto se tice slovaka .

Koliko sam upucen konekcija im gori .
Imaju 3 igraca koja su konstanto na velikim eventim-a i prate bas CS scenu . gr3gi kako vec momak koji je igrao za FU.SK i pratio sam ga na WCG igrao je za poljake one nez tacno kako su se zvali prosle god ugl momak dokazao sta je igra o ostalom neznam ali znam da ljudi provode dane na CS .

GL slovacka - [ ALI MOJA DRZAVA JE JACA ]
Dobicemo 100% !

Have fun & GL
Uzeli smo ih prošle godine , uzimamo i ove ..
norden iskusni cs kriticar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.