Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem pri instalaciji Capcom igara

124 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 00:17

pozz Raja..imaj jedan mali problem..
e ovako Nabavio sam igru Darkvoid za PC..dugo sam je cekao..citao na raznim forumima o igri..sve u svemu extra igra..po mom zanru third person shooter..znaci igra je na 2 DVD-a..na 1 dvd-u pise da oba dvd-a copiram u jedan folder i da pokrenem normalnu instalaciju..znaci nije preko daemon-a ,to uradim i pokrenem Setup..sve u predu bude dok ne dodje instalacija do 1:3,,onda mi izbaci cannot find file DAT1..file maybe corrupted....a ja ga uspijem naci na DVD-u..i izbaci mi opciju ignore,abort i retry..ja idem na ignore i on mi prekine instalaciju....
Cesto mi se desavaju problemi kada instaliram Capcom-ove igre..prvenstveno Lost Planet,Devil May Cry4,..Darkvoid..
da li mi mozda treba neki intalation wizard ili nesto slicno za Capcom igre..npr.. Resident Evil 5 sam instalirao bez problema... pa et ak se netko suspetao sa slicnim problemom ili ak zna rjesenje ovog problema?? pomagajte..ja hocu da igram Darkvoid hehe
Moguča greška na cd-u. Probaj ko nekog jarana instalirat. A prije toga otiđi na microsoftovu stranicu i skini najnoviji instaler
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=5a58b56f-60b6-4412-95b9-54d056d6f9f4
- Ovako probaj installirat :

- Ubaci DVD 1 i pokreni installaciju -> Onda ce ti izbaciti taj error sa opcijama ignore, cancle, retry -> ti izbaci DVD 1 i ubaci DVD 2 i idi retry -> i tako par puta dok se ne zavrsi . ( sve tako mijenjaj DVDove )

- Onda crackuj i to je to, tako je bilo i sa PES2010

/good'luck
silver je napisao/la:
- Ovako probaj installirat :

- Ubaci DVD 1 i pokreni installaciju -> Onda ce ti izbaciti taj error sa opcijama ignore, cancle, retry -> ti izbaci DVD 1 i ubaci DVD 2 i idi retry -> i tako par puta dok se ne zavrsi . ( sve tako mijenjaj DVDove )

- Onda crackuj i to je to, tako je bilo i sa PES2010

/good'luck
E tako treba 100%:D
tarankula je napisao/la:
E tako treba 100%
- Znam da treba ovako (:
probao sam drug i to ali nista..znaci kada mi izbaci error report,,ja ubacim dvd 2 i kliknem retry..onda mi on opet izbaci da ne moze naci DAT1 file koji je na prvom dvd-u..
ja nadjem taj file na prvom dvd--u ali ne moze da ga u instalacira>error 1311.source file not found E:DVD1:DATA1.cab.
verify that file exist and that you can acces it-to je tacno ono sto mi izbaci
Ako ti nista nebude moglo pomoci kupi sebi orginalnu igru "jer ti se toliko sviđa" kod nje je normalna instalacija.
raspitao sam se i mislim da je problem sto je igrica presnimljena s duallayer cd-a,na 2 dvd-a..sigurno nesto nije dobro podiljeno pa ne moze zbog toga..
Igrica mi se igra drama..pa bih mogao razmisliti o kupovini originala..a gdje se moze uzeti original igra..konkretno DARKVOID ili Assasins Creed ili Lost Planet
to se meni desavalo kada igru na 2 ili 3 puta prenosim sa usb sticka na PC..file-ovi ti nisu podjenako podijeljeni, dakle ne ocitava ih redosljedom kojim treba ici uobicajena instalacija!

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.