Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igra

121 pregled · 11 odgovora · otvorena 27.02.2010. u 16:06

Znači subota je danas lijepo je vrijeme hajde da se zaigramo malo ko mala djeca ovako :

1. Navedite svoju najbolju igricu zasto vam se svida ta igrica i od kada je igrate i tako dalje

2.Omiljeni lik u igrici znaci da navedete osobine i sve ostalo

3. Citiranja nesmije biti

Moja Najdraza igrica jeste Resident Evil tu igricu sam poceo igrati od 2002 godine znaci zarazen sam tom igricom tom igricom se jednostavno ne osjecam kao debil vec kao potpun covjek i jednostavno nebi nikad prestao je igrati.

Omiljeni lik mi je znaci Leon S Kennedy znaci zato sto u svakom Resident Evilu lik su prejako uradili onako ovako svida mi se najvishe njegova kosa moze se reci da se furam na njega ali et .

Znaci ko najbolje sastavi Igru i lika dobice 200 bodova nemam sada ali bice veceras
- Omiljena igrica mi je Devil May Cry 4
- Omiljeni lik u igrici mi je Nero
- Osobine : Pola devil pola human, jednostavno prejak, takodjer volim njegovu frizuru (:
- Naravno najbolja igrica mi je CS i nju najduze igram od svih ostalih igrica. Oko CS-a se nema sta puno pricati. Gameplay savrsen igrica je toliko "igriva" da je to nenormalno. Tik uz CS na mojoj listi najboljih igara je CoD serijal. Svi dijelovi CoD-a su predobri. Znaci i CoD1 i CoD2 su bili ispred svog vremena, a da ne pricam o CoD MW2. Za mene je CoD MW2 do sada jedna od najboljih FPS igrica i sto se tice Gameplay-a i sto se tice price. Tesko da ce u skorije vrijeme neka igrica nadmasiti CoD MW2. OVo sam govorio za Single Player odnosno Campaign. Sto se tice online igranja tu je CoD2 neprikosnoven (ovo mislim na DoD serijal).

Sto se tice osobine likova, u navedenim igricama se ne mogu birati likovi tako da nemam sta reci o tome. Naravno likovi se mogu birati u CS-u, ali njihove karakteristike su iste osim njihovog izgleda.
Najdraža igra CS.
Iz razloga što je online igra.
Pucate se međusobno i takmičite se ko će bolji skor imat..
Razne staze,razne puške i tako.
Amx u cs mi je nešto najdraže ..
Najdraža puška Ak47 [kalaš]
Najdraži tim je Teroristi,2 coek

Hm .. Nemogu se odlučit' al' evo da se odlučim pa ću reć' da su to CoD serijali. Izdvajam CoD: UO, jer mi je nekako jedinstven za prelazit', na kraju igre, kad ja i onaj britanski kapetan, šta je već završimo misiju bombardiranja onog malog zaljeva, tj. uništavanje njemačkih flak topova.

Najjače. ^^
Imam više omiljenih igara, ali ako ćemo navesti onu baš pravu "igru", to neka bude drugi dio sada već legendarnog RPG serijala Fallout.

Što je ta igra tako dobra?
Pa izuzmimo grafiku, i to što se igra tehnički može pokrenuti i na digitronu, u svemu ostalom Fallout 2 apsolutno dere sve ostale RPG-ove i igre današnjice. Jednostavno je prelijepa kombinacija gameplaya u turn-based modu i istraživanja svijeta i questova. Ne zaboravimo i legendarne perkove i Special (S - strengh, p - perception, e - endurance, c - charisma, i - intelligence, a - agility, l - luck), koji će omogućiti da će svaki vaš lik kojeg napravite izgledati drugačije i biti drugačije prirode (npr. ako napravite relativno jakog i relativno glupog karaktera, naravno da ćete više vremena provesti boreći se i obrnuto.).
Žao mi je što Van Buren nije pogledao svjetlo dana, jer sam ubijeđen da bi ta igra jednostavno pomela tržište.

Omiljeni lik mi je Gordon Freeman. Zašto? Geeky. On je samo to. Geeky. I ima crowbar. Šta još dodati?
Meni je nadjdraza DotA, Warcraft III the Frozen Thron
Odlicna grafika,dobri heroji,puno raznovrsnih mapa(u warIII)
U Doti su mi omiljeni: Axe,Viper,Ursa,Razor...
warloook je napisao/la:
Najdraža igra CS.
Iz razloga što je online igra.
Pucate se međusobno i takmičite se ko će bolji skor imat..
Razne staze,razne puške i tako.
Amx u cs mi je nešto najdraže :D:D..
Najdraža puška Ak47 [kalaš]
Najdraži tim je Teroristi,2 coek :D

Uopste se ne takmici ko ce bolji skor imati !
Mume je napisao/la:
Uopste se ne takmici ko ce bolji skor imati !
Kako se ne takmici :S
Naprimjer ko ce bolji skor imat s jaranom ,i tako se i pofališ :$
Haj proji se
warloook je napisao/la:
Kako se ne takmici :S
Naprimjer ko ce bolji skor imat s jaranom ,i tako se i pofališ :$
Haj proji se :-(
nemoj vise igrati csa pls :*:*:*:(:(:(
Mume je napisao/la:
nemoj vise igrati csa pls :*:*:*
Hahahahhahahahaaha
brate odma lana s tobom bo2
Ajde ne citiraj me
warloook je napisao/la:
Hahahahhahahahaaha
brate odma lana s tobom bo2
Ajde ne citiraj me:(
Ti se "fali" kome oces public potti !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.