Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomoc u izboru

106 pregleda · 3 odgovora · otvorena 09.11.2011. u 16:43

Pozz narode, molio bih za vasu strucnu pomoc u odabiru neke dore igre... :) Naime, interesuje me fps tip igre, tipa ubijanja nekih zombija, sve sto ima neku normalnu pricu i staro dobro ubijanje sa nemanima, ne moraju biti zombiji, samo da nije u pitanju neka buducnost... :) Da malo olaksam, svidjaju mi se igre tipa Call of cthulhu, resident evil, Sillent Hill, znaci neko istrazivanje, i usput pristojna pucacina ako nije problem... :)
c/p s moje teme.

Dead Rising 2:

Klik za trailer

Klik da vidiš gameplay

Šta reći ? Kako koru igmentarisati ? Komentarišem igru da je nenormalno bolesna.Naprimjer nađeš palicu uzmeš čivije i kombinuješ to dvoje i dobiješ palicu s čivijama i oči im kompaš ili uzmeš kosilicu za travu i staviš mesarske noževe i glave im kidaš... znači ima milion kombinacija što se tiče oružja. Odete u bilo koji šop obuće i odjeće i šta god ima u izlogu možete obući, mixate piće za šankom... npr. vodka i pivo daju efekt "Quick Step" što znači da ste brži u jednom periodu. Naravno imate fotoaparat da sve zabilježite. Evo jedna situacija Klik. Što bolje slike imate dobijete više PP za novi LVL, a novim LVL-om, veći Speed, Attack Damage,veći Invertory i ostalo. Igru toplo preporučujem, ja sam je prije dva dana skinuo i još dosta toga nisam otrkio.
( Ako neko želi link za download nek se slobodno obrati na PM)

Minimum System Requirements:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon X2 2.2 Ghz or better
RAM: 2 GB RAM
VGA: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better, ATI Radeon™ HD 3850 or better
DX: DirecX® 9/10
HDD: 8.5 GB free hard drive space
Sound: Standard audio device

Post dobio aplauz od DrawN

Hvala na savjetu, vidjeo sam par puta igru na netu, ali nisam obracao paznju i sada vidim da bi se ovo moglo igrati... Sto bolesnije to bolje... :) Mozes mi poslati link za skidanje, da se ne zezam sa nekim koji ne rade... :) Hvala
P.S. Ako se jos neko sjeti necega, neka napise... :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.