Eo razmisljam da napisem finu diskusiju.
Ako moze sticky fino bi bilo.
Sta vama znaci mama ?
Meni je mama cijeli svijet.Ona me je odgojila,hranila,presvlacila,kupovala stvari,obucu,gaming opremu itd.Moja mama se zove Naida(Naeeda je ja zovem
)Kakvih sve morona ima da se stide mame koja ih je toliko na svijet podigla da se ne moze opisat rijecima.Kakav tata,Kakvi ostali clanovi porodice Samo Mama je najjbitnija na svijetu(bar meni ako nikom drugom).Mislite da je Tata trpio bolove kad ste se radjali ?Ne to je sve trpila mama,a danas ima djece,starijih koji ce dici ruku na mamu ali kako kaze u Kuranu "Dzennet je iza Maminih nogu."
To je bilo moje misljene sada da cujem vase.
3 < Naeeda !
Ako moze sticky fino bi bilo.
Sta vama znaci mama ?
Meni je mama cijeli svijet.Ona me je odgojila,hranila,presvlacila,kupovala stvari,obucu,gaming opremu itd.Moja mama se zove Naida(Naeeda je ja zovem
)Kakvih sve morona ima da se stide mame koja ih je toliko na svijet podigla da se ne moze opisat rijecima.Kakav tata,Kakvi ostali clanovi porodice Samo Mama je najjbitnija na svijetu(bar meni ako nikom drugom).Mislite da je Tata trpio bolove kad ste se radjali ?Ne to je sve trpila mama,a danas ima djece,starijih koji ce dici ruku na mamu ali kako kaze u Kuranu "Dzennet je iza Maminih nogu."To je bilo moje misljene sada da cujem vase.
3 < Naeeda !

) .