Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fina diskusija - Mama

528 pregleda · 25 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 16:52

Eo razmisljam da napisem finu diskusiju.

Ako moze sticky fino bi bilo.

Sta vama znaci mama ?

Meni je mama cijeli svijet.Ona me je odgojila,hranila,presvlacila,kupovala stvari,obucu,gaming opremu itd.Moja mama se zove Naida(Naeeda je ja zovem :P)Kakvih sve morona ima da se stide mame koja ih je toliko na svijet podigla da se ne moze opisat rijecima.Kakav tata,Kakvi ostali clanovi porodice Samo Mama je najjbitnija na svijetu(bar meni ako nikom drugom).Mislite da je Tata trpio bolove kad ste se radjali ?Ne to je sve trpila mama,a danas ima djece,starijih koji ce dici ruku na mamu ali kako kaze u Kuranu "Dzennet je iza Maminih nogu."

To je bilo moje misljene sada da cujem vase.

3 < Naeeda !
Mama , eh ta divna riječ.
Šta bih ja bez nje. Pazi sve sto mi treba , toliko vodi paznje o meni da je to strasno

Ja je previse volim, ali malo postujem Ali , ipak iskazem ljubav pa joj kupim poklon nekada...

Ehm , samo se debili stide roditelja .

Volim ih isto , odgojili su me , nikad mi nista nije falilo ( dobro osim onih djecjih zelja tipa hocu avion ) .
nera_f je napisao/la:
Moja mama je predivna žena. Najbolje stovrenje koje hoda ovom planetom. Ponekad pomislim
da nisam dovoljno dobar sin za nju. Uvijek je tu, u dobru i u zlu u javi i u snu. Ponekad
razmisljam o tome sta su njeni ciljevi u zivotu, pa jbt ona vec 4 godine more nije vidjela
a kad pocne ljeto, pare za moje more se ne diraju, da ja imam da odem a ostalo ce biti.
Radi citav dan, dođe kuci i nastavi raditi ! Odakle tolika snaga, volja, razumjevanj ?
Iskreno, ona je najbolja osoba koju poznajem, najveci borac. Ne mogu sebe da zamislim na
njenom mjestu. Koliko sam puta dosao kuci a da ne znam za sebe pa ona legne do mene i prica
tihim glasom iznad moje glave koju jedva da osjecam. Prica, prica nimalo ne osuđujući me
za ono sto sam uradio. Imao sam puno poraza u zivotu, puno razocarenja, padova, on je uvijek
bila moja podrska. Svaki moj neuspjeh je razocarenje za mene iz razloga sto smatram da sam
razocarao zenu koja sve daje za mene. Iako me zna iznervirati do te granice da mi dodje da
poludim, iako me zna nasmijati da me svaki moj misic zaboli, iako neke njene odluke ne
smatram dobrim, ja je voli. Ja i dan danas bilo gdje da idem javljam se svojoj mami iako
mnogi misle da je to "smjesno" za momka od 21 g., ja sam takav. Svi bismo trebali biti
takvi znajuci sta su oni uradili za nas ! Ona je jedina pred kojom me nije stid plakati kao
malo djete, pa sta ? Svi smo ljudi imamo osjecanja, ponos, ali kad sam s njom ja nemam ponosa !
Nicega me nije stid ! Jer ona je ta, moja mama !
Moja mama je najbolja
Previse dosadna ali' staces bicu i ja kada budem otac
Sta' vise reci

Volim je najvise na svijetu i to je to

Nije vise potrebno pisati

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.