Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolja igra sto postoji

424 pregleda · 36 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 18:36

Ljudi koja je wama najbolja i najzanimljivija novija igra sto postoji i na kojim konzolama se moze igrat
Odavno nisam vidio temu da ne pise : "Spameri zaobidjite ovu temu".
- Samo zbog toga mi se svidja ova tema

Soker ba...sta ces drugo igrati na konzolama
PES 10 , i NFS Most Wanted po meni najbolje igre za konzole
@Pachanga , sta ima veze ako je velik id ? Sta , ne smije zbog toga temu napraviti ?

Devil May Cry , PES (ofc) , God of War I,II , Bully , FF svaki dio , Burnout 3 , Gran Turismo , Teken ...
trshtrsh je napisao/la:
eee imali MGS4 NA XBOX 360,I AKO NEMA OCEL BITI
Zar je tesko ukucati Metal Gear Solid 4 xbox 360 , pa naci sve informacije ?

WoW , Dota , Counter Strike 1.6 ---> PC

Tetris, Far cry, nfs mw, nfs carbon, Rise of Legends, Mithology,PES6, PES10, winig eleven 11 etc. Ima ih još kamaru, da ne nabrajam.
Vad je napisao/la:
WoW , Dota , Counter Strike 1.6 ---> PC

"i na kojim konzolama se moze igrat "

btw : PES & NFS
PES, NFS, Devil may cry, teken, grand turismo, final fantasy,Crash, moha, Tony Hawk's Pro Skater, Metal Gear Solid.

ima još naslova, teško se odlučiti za najbolju igru.
Killzone 2 najaca igrica
track mania nations forever
apoo je napisao/la:
@Pachanga , sta ima veze ako je velik id ? Sta , ne smije zbog toga temu napraviti ?

Devil May Cry , PES (ofc) , God of War I,II , Bully , FF svaki dio , Burnout 3 , Gran Turismo , Teken ...
hahahah, i sta ce postici sa temom. To bi bilo osto kada bi ti digao temu "koja je najbolja pjesma sto postoji"? Kakve bi odgovore dobio, 10 postova, 10 razlicitih odgovora. Tema je EPIC (ali fail), naslov me posteno nasmijao
MorgaN je napisao/la:
hahahah, i sta ce postici sa temom. To bi bilo osto kada bi ti digao temu "koja je najbolja pjesma sto postoji"? Kakve bi odgovore dobio, 10 postova, 10 razlicitih odgovora. Tema je EPIC (ali fail), naslov me posteno nasmijao:D:D
Vidi , tema jeste fail , ali kakve veze ima ID s ovom temom ?
apoo je napisao/la:
Vidi , tema jeste fail , ali kakve veze ima ID s ovom temom ?
Ja ID nisam spomenuo, meni smijesno sto svi odgovaraju. Tebe sam citirao, jer mi se svidja tvoj nick!!
MorgaN je napisao/la:
hahahah, i sta ce postici sa temom. To bi bilo osto kada bi ti digao temu "koja je najbolja pjesma sto postoji"? Kakve bi odgovore dobio, 10 postova, 10 razlicitih odgovora. Tema je EPIC (ali fail), naslov me posteno nasmijao:D:D
De ba prestani ,sad ko ti neki boss-sta ima veze s temom,naprawi ti bolju ,zanima me to jer planiram sebi josh igrica nakupovat
apoo je napisao/la:

Tema mu je MEGA HARD dobra . .
trshtrsh je napisao/la:
De ba prestani ,sad ko ti neki boss-sta ima veze s temom,naprawi ti bolju ,zanima me to jer planiram sebi josh igrica nakupovat
Naziv teme: [RQ] Najbolje igrice
Tema: Planiram obnoviti svoju kolekciju igrica za PS2, pa bih vas molio da mi preporucite par, po vama najboljih igrica. Hvala unaprijed.

Isti efekat, mnogo ljepse izgleda.
aLich je napisao/la:
Tema mu je MEGA HARD dobra . .
Istina , tema je kul (:D) , ali kakve veze ID ima s tim ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.