Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nfs - Najbolja tema !

315 pregleda · 36 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 13:50

Sta vi mislite kakav ce izaci novi NFS poslije Shifta i koji je po vama najbolji NFS ikad izasao? :D
Mozda ima nekih najava, proguglajte malo, i ja cu pa da vidimo koji ce to novi nfs izaci :)
NFS Most Wanted to mi je ono nekako najjdrazi ma da nije n1 :]
NFS Undercover n1 :]
NFS Pro street najjgori po meni
Most Wanted

jednostavno ima slobodu i pricu

Ove legalne trke , vise manje nemaju čar koju imaju ilegalne.
v3Tr0x je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHA

I meni je bio, dok nisam dobio računar
ovi fast&furious wannabe nastavci mu nisu do koljena ^^
Nfs 4 high stakes ubjedljivo moj najdraži nfs part ikad! Kako mi samo nedostaje igranje toga na win98 eh ...
Kramer je napisao/la:
ovi fast&furious wannabe nastavci mu nisu do koljena ^^
A tek ova rally izdanja Sakloni Bože
Sve need for speed-ove sam: prekuco, zakuco, sve detalje obiso, analiziro, prostudiro i zavrsio .
I ovo je rank kojek dobijete uzeo sam samo eto tako neke detalje

Najbolja prica (tema koja se vrti u igrici ) pripada:
Need for speed Most Wanted-u

Najbolji tuning auta u igriiii pripada :
Need for speedu Underground 2

Najjaca grafika i najmocnija auta (ovu titulu djele 3 igre jer stvarno ima nekij auta za koje sam emocionalno vezan pa nisam smijo ni jedno da izostavim )
Need for speed undercover

Need for speed Pro Street -i ako je prica i sve ostalo fail barem sve ostalo mocno izgleda.

Need for speed Carbon.

I tu zavrsava moja mala analiza skorasnjih igara npr NFS Porsche il tako nes ne sjecam se bas najbolje mi je bila najjaca na plejci i tako to ili hot pursuit dje imate toliko opcija koje su se izgubile kod sadasnjih modela igre nazalos ... ali stvar je da su sve Need For Speed igre (barem meni) prejake svaka na svoj nacin tako da za novi nastavak ne moramo da se brinemo 100% ce biti dobar kao ,ako ne i bolji od nabrojanih modela igre

Btw : hocel NFS nytro izac za PC il je vec izasao za PC a ja nisam bio obavjeten

Zaboravio sam napomeniti da mi se jako svidja ovaj novi dio koji imaju u planu to jeste njegovi ss-ovi radi se o Online igrici vise informacija
ovdje!
NFS underground 2 al najaci
emanuela je napisao/la:
lice isto razmisljamo .... 8-)
^^ Nfs all the way
Po meni najbolji -MW najbolji definitivno.
Underground je bio sminx ali izlasksom ovoga ovaj je po meni bolji.
GL
za mene je uvijek i ostace NFS Underground 2 najjbolji
a ja mislim da bi bio red da opet tako nesto izdaju ono ilegalne trke i da se moze doradit svaki detalj na autu :D
Eh da se javi i osnivac teme :D
_Edy_ ne bih se bas slozio s tobom oko grafike, pa prije nego mi pocnes govoriti kako trebam kupiti jaci comp oko toga, pogledaj konfiguracije u profilu. Naime, u Pro Streetu auti, tatooe-s i sve to jeste odlicno uradjeno, ali je world (N) totalno glupo uradjen, pritom mislim na ono pored ceste bas kao i u Shiftu. Po meni najbolju gafiku ima Shift (igrao sam na max detaljima sa 32XQ anti-aliasingom :D) jer su auti i cesta oslicno uradjeni. Opet se ne slazem s tim da je Undeground 2 najbolji po fiziranju (to je strucni naziv) auta jer body kits su iskljuceni, nema autosculpta. Najbolju ocjenu za tuning dao bih i Undeground 2 i Undercoveru (s tim da je pola fazona pokupio od Carbona, ali ista ih firma pravi pa se necemo ljutiti...). Po meni, opet naglasavam, po meni najbolja prica je iz Undercover-a jer je odlicno uradjeno sve, od kradje automobila, tuninga (zadrzali su "street" fazon, jedino sto mi se ne svidja kod Undecovera je stil voznje jer auta prelako skrecu, prebrzo postizu max brzine... Ako sam nesto izostavio, napomenite ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.