Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nfs - Najbolja tema !

315 pregleda · 36 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 13:50

Sta vi mislite kakav ce izaci novi NFS poslije Shifta i koji je po vama najbolji NFS ikad izasao? :D
Mozda ima nekih najava, proguglajte malo, i ja cu pa da vidimo koji ce to novi nfs izaci :)
NFS:MW najbolji definitivno.
Underground 2 je isto bio šminka, bilo bi dobro da naprave nešto između U2 i MW, da bude priča kao u MW, ali da se može sve detaljno mjenjati na autu kao u U2..
nyonyo je napisao/la:
Underground 2 je isto bio šminka, bilo bi dobro da naprave nešto između U2 i MW, da bude priča kao u MW, ali da se može sve detaljno mjenjati na autu kao u U2..
Da i plus krivo mi je sto u Most Wantedu nema drifta, al' opet prejaka prica i ostalo
Po meni najbolji Nfs Carbon,ima zanimljivu radnju,dobra auta etc.Najgori mi je Nfs Pro Street.Bez objasnjavanja pravo ono bezze.Poslije Shift mislim da ce izaci nesto kao ono u stilu LEGALNI trka sto ce biti glupo,jer oni uvijek idu po tome da jednom legalne trke a jednom ilgalne :/

EDIT
I MW mi je ono prao bio mocan :)
Da. NFS-ova serija legalnih trka mi je bila toliko glupa. I bajdvej mozda pa najgluplji dio NFS-ovog serijala jeste NFS Hot purstuit2. To je glupo, trkas se nes kroz sumu odjednom izleti policija tamo vamo, nemos napucavat auta nista
most wanterd najbolji prekuco nekoliko puta
nyonyo je napisao/la:
lice isto razmisljamo .... 8-)
Most wanted i underground 2 su bez konkurenciej,taman mi treba link za download ove dve igre
Po meni vrhunac Underground 2 i Most Wanted.Carbon takodje nije los ali su bolja 2 prethodna dijela.Nakon toga ostali dijelovi losi :(
NFS ; Most Wanted , jedna od jacih igrica koje sam ikad igrao , prekucao je 10 puta , a ukoliko nadjem cd i 11. put cu je prec ^_^
tiete je napisao/la:
Da i plus krivo mi je sto u Most Wantedu nema drifta, al' opet prejaka prica i ostalo
ee to je i meni najgore
ali opet mw owna
carbon jedino zbog drift-a
NFS Carbon najbolji ..

preso ga 2 put
MW prica najjaca
a shift ima dosta auta :$
underground 2 mogu se auta "napucavat" odlicno
e sad kad bi to spojili ... bila bi je***a igrica
Kakav nerealni drift Boga vam?
Ja bih to izbacio skroz iz NFS-a. I drift i drag, i preseravanje sa prevelikim količinama takvih trka u MW, zbog toga ga i nisam završio.
Sa druge strane, jako dobar NFS je bio Undercover, barem za mene, a Shift je već bio priča za sebe.
Nakon MW-a, Carbon je bio "prosječan", a sa Pro Streetom NFS je "hit the bottom". Drago mi je da stvari idu ka boljem.

Ali, dok čekamo novi NFS, samo da kažem da je GRID, Burnout ili Test Drive također jako dobar ^^
Slazem se sa spojem MWa i UG2. Prica i grafika iz MW, a napucavanje iz UG2. Jos samo da hoce N2O uraditi normalno, da se ne puni :(
Nfs underground 2 i nfs carbon, meni licno su najjaci, i jos ih igram :)
NFS MW igrao sam malo isto zanimljivo..
Pro Street katastrofa, zato sto su trke legalne :S
A novi sada kad izadje volio bi da budu auta na fazon u2,
i da su trke ilegalne :P

Vozdra

EDIT: Imam demo verziju NFS underground 2, ima li torent negdje da skinem citavu? :D
ili tako nesto :P
NFS: Porshe najjači, hvala
Kramer je napisao/la:
NFS: Porshe najjači, hvala
HAHAHAHAHAHAHA

I meni je bio, dok nisam dobio računar
NFS World Online, procitaj malo o njemu, bice free, vratice neke stvari iz U2 kao tuning auta, grafika nesto slicno MW, cekam jos njega, ako bude smece, odricem se NFS serijala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.