Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba - Pohvale ?

614 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 18:36

Malo vam zvuci cudno? ili tako rijetko da ste i zaboravili za znacenje rjeci pohvala ? 9-)

- Sa mog aspekta gledista, nakon dodjele silne moderacije, gamers cvjeta.

1. Zelim svim clanovima koji su usli u krug administracije gamersa uputiti mnostvo pohvala za dosadasnji trud i uspjeh.

2. Zelim cestitati Riddleu za manje vise nego odlican izbor moderacije. Svaki od odabranih je svoj posao pametno i adekvatno primio k znanju, i cak sta vise ne radi ga individualno, vec sa ostalim moderatorima, sto mozete vidjeti u Contestima koje org. po 2-3 Moda.

- Zelim vam mnogo zelja u nastavku. Odrzite ovaj tempo i vjerujte, vratit cete stari sjaj gamersa.

☺ - ? Naravno, kao svi do jednog bica na planetu, niko nije pametan da sam naumi ideja koliko moze nas par hiljada registrovanih.( Odnosi se na one koji se smatraju da su adekvatni i dovoljno inteligentni da ideju naume, objasne i realizuju ) Tako da, u nastavku mozete pisati, svoje ideje koje ce moderetori/admini ocjeniti i pokusati realizovati ako je ta ideja dovoljno pametna i kompetentna.

Ideje mogu biti tipa - Contest, Forum Igre ( koje ce se nagradjivati ), i sl.

Citaj -> Contest, Forum Igre -

Uspjeli ste vratiti koliko toliko starog sjaja.

Edit :

- Nisam IF da postavim ovu temu tamo, tako da odma napomenem -> Spammeri, Q+Tab+Enter, ostali nije poenta napisati "cestitamo", "pridruzujem se cestitkama". Nego pogurati dosadasnji rad, raznim idejama
Qme, gledam svaki dan CONTEST, ako vako nastavimo SMIJESNO !

Hvala brate moj

<3

Malo u zanimljive da se diskutuje
blazze je napisao/la:
Qme, gledam svaki dan CONTEST, ako vako nastavimo :P SMIJESNO ! :D

Hvala brate moj ;)

<3

Malo u zanimljive da se diskutuje ;)
Istina. ;) Sto vise tema koje otvore moderatori/admini postaje zanimljivije. Jer ipak su oni ti koji su izabrani za "nad prosjecne" ( zaslugom ) clanove koji su u stanju dat duh stranici ;) 9-)
Istina. Sto vise tema koje otvore moderatori/admini postaje zanimljivije. Jer ipak su oni ti koji su izabrani za "nad prosjecne" ( zaslugom ) clanove koji su u stanju dat duh stranici 8-)
korel je napisao/la:
Istina. Sto vise tema koje otvore moderatori/admini postaje zanimljivije. Jer ipak su oni ti koji su izabrani za "nad prosjecne" ( zaslugom ) clanove koji su u stanju dat duh stranici 8-)
Qme, Marku nevaljaju moderatori ? Svima valjaju . . .

Samo da mi se riddle javi na msn da stavim pravila za Coffe Shop [Forum]

I to je to :]

FanArt Cvjeta

CoffeShop isto tako :]

Gazzel digao forum [Serveri] on sa g.ba COMUNTYE ti samnom WTF COMUNTY

Meni nemoze proci tema jer sam 25 sati online ne 24 nego 25

Dosta od mene
Moja jedina ideja ili sta vec, jeste da se odredi 5 clanova za recenzije i 5 clanova za download. Jer je taj dio zastario i treba malo ozivi
Vidi se da se radi punom parom i svaka cast na tome jedino imam zamjerku sto se tice ovog pravila za photoshopere.

Glupo je sto ste stavili ovo ogranicenje da se slike smiju postavit samo odredene dane jer npr danas se otvorilo "30" tema za radove te tako nestaju ove mozda neke vaznije teme i slicno.
Fakat cvjeta,doduse par podforuma al ono bash,Fanart,Counter Strike i Cofe shop,doduse cofe shop je vazda bio aktivan,ali sada bas,ono bas bas..Nadam se da ce citav gamers biti kao ovi navedeni podforumi
Ja cestitam svim novim moderatorima, na zasluzenom statusu :/
Frisk je napisao/la:
Moja jedina ideja ili sta vec, jeste da se odredi 5 clanova za recenzije i 5 clanova za download. Jer je taj dio zastario i treba malo ozivi
Ah buraz koliko nas iz administracije ima ideja za sajt i ovako obicnih clanova ali dzabe kad u tome svemu imas glavnog covjeka i ako on neda da se nesto radi ili se ne moze dzabe ti je pisati ovdje po sajtu kako bi ovo bilo dobro kako ono

~Za sada idemo dobro a vidjecemo kroz nekih mjesec i vise kako ce biti ja se nadam da ce ostati ovako ali svaki dan sve vise tema a raja uopste ne prati forum vec samo teme koje imaju na index-u i u zanimljivima -aktivna pitanja >otici u neki forum i potraziti neku temu ? =Nema sanse!
Administracija je dobra, bez daljnjeg, samo što se neki trude previše, a neki premalo... Dakle, nema neke sredine.

Svi znamo da ni jedna krajnost ne valja, pa tako ni pretjeran trud. Najbolja je neka sredina, gdje će svaki moderator savjesno obavljati svoj posao i osvježavati svoj podforum korisnim temama. Međutim, ovdje imamo situaciju da na indexu mogu vidjet nekih 15 contesta i 30 [PIC] tema, što mi je fakat došlo na vrh one stvari.

Dakle, treba imati granicu u svemu. Moderatori ostalih podforuma se moraju aktivirati i samim tim nam ponuditi nešto novo na ovom sajtu, jer nešto novo odavno nismo imali.
Jadna administracija !

Kad ih hvale oni u zanimljive, cim ih ruzis odma u kantu !
mirofa je napisao/la:
Ah buraz koliko nas iz administracije ima ideja za sajt i ovako obicnih clanova ali dzabe kad u tome svemu imas glavnog covjeka i ako on neda da se nesto radi ili se ne moze dzabe ti je pisati ovdje po sajtu kako bi ovo bilo dobro kako ono :)

~Za sada idemo dobro a vidjecemo kroz nekih mjesec i vise kako ce biti ja se nadam da ce ostati ovako ali svaki dan sve vise tema a raja uopste ne prati forum vec samo teme koje imaju na index-u i u zanimljivima -aktivna pitanja >otici u neki forum i potraziti neku temu ? =Nema sanse!
:-X
istina. Trebalo bi napraviti nesto pored Zanimljivih, recimo Aktuelno, gdje bi stojali kontesti, i sl. Jer i u zanimljivim se zagubi za dan-dva ( kad danas u zanimljivim servere ns reklamiraju ). Kud ces dalje. ;)

@nera_f Trazio sam od blazeta da odma stavi u zanimljive prije i jednog posta napisanog
9-)
Ma nema sta .. Administracije nije losa , dobri moderatori izabrani - Sve najbolje
nera_f je napisao/la:
Jadna administracija !

E tebi kume svaka cast na ovome , na ovom postu ..
Gore pisu teme/postove kilometarske , a Nera je vise rekao u 2 recenice , nego vi u tih kilometar !

Jos jednom svaka cast

Da se nadovezem na temu , jos samo da hocete i kritike pocet prihvatati , a ne samo pohvale , vidjeli bi sta je pravi gejmers
to je tvoje subjektivno misljenje. A kad bi se gledalo malo objektivnije,vidjelo bi se koliko jos ovdje ima propusta i stvari koje treba da se realizuju.I da nije sve tako bajno.
nera_f je napisao/la:
Jadna administracija !

administracija napolje 9-)
nera_f je napisao/la:
Jadna administracija !

Respect
Ja samo da zahvaaaalim administraciji što su konačno banovali FosiL_-a
i abrahama i to na 6 mjeseci.Ljudi su nenormalno spamali, a ovaj fosil je svaku sekundu pisao retardirane poruke u gb.
Svaka čast i još jednom hvala
nera je fino srocio u jednoj rečenici.

~ administracija; mah, popravlja se,al` ima propusta
Čini se da se stanje, pa rekao bih, neprimjetno poboljšava, treba tu još puno rada, iako su svi oni koji su izabrani na contestu adekvatni za te funkcije.

I dalje primjetim neke kardinalne popuste, ali sve u svemu, administracija čini dobar posao.

Što se tiče eventualnog repaira/upgraidea sajta, izgleda da neće ništa od toga biti, svakim danom se pojavljuje više bugova i "glavešine" rijetko šta učine da pormijene šta.

Iako, ako ćemo iskreno, pored rušenja sajta, nemogućnosti pisanja recenzija, i ovog čudnog "laga", ne postoje ti veći bugovi, koji "probijaju oči".

Svaka čast administraciji.

EDIT: Slažem se sa voLume-om, stvarno su bili dosadni, posebno ovaj "abraham" koji je izgleda prvo nakupio 900 postova dok administracija nije skontala o čemu se radi.
Na onoj temi spam petak frajer je na svakoj stranici imao 5 postova

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.