Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba - Pohvale ?

614 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 18:36

Malo vam zvuci cudno? ili tako rijetko da ste i zaboravili za znacenje rjeci pohvala ? 9-)

- Sa mog aspekta gledista, nakon dodjele silne moderacije, gamers cvjeta.

1. Zelim svim clanovima koji su usli u krug administracije gamersa uputiti mnostvo pohvala za dosadasnji trud i uspjeh.

2. Zelim cestitati Riddleu za manje vise nego odlican izbor moderacije. Svaki od odabranih je svoj posao pametno i adekvatno primio k znanju, i cak sta vise ne radi ga individualno, vec sa ostalim moderatorima, sto mozete vidjeti u Contestima koje org. po 2-3 Moda.

- Zelim vam mnogo zelja u nastavku. Odrzite ovaj tempo i vjerujte, vratit cete stari sjaj gamersa.

☺ - ? Naravno, kao svi do jednog bica na planetu, niko nije pametan da sam naumi ideja koliko moze nas par hiljada registrovanih.( Odnosi se na one koji se smatraju da su adekvatni i dovoljno inteligentni da ideju naume, objasne i realizuju ) Tako da, u nastavku mozete pisati, svoje ideje koje ce moderetori/admini ocjeniti i pokusati realizovati ako je ta ideja dovoljno pametna i kompetentna.

Ideje mogu biti tipa - Contest, Forum Igre ( koje ce se nagradjivati ), i sl.

Citaj -> Contest, Forum Igre -

Uspjeli ste vratiti koliko toliko starog sjaja.

Edit :

- Nisam IF da postavim ovu temu tamo, tako da odma napomenem -> Spammeri, Q+Tab+Enter, ostali nije poenta napisati "cestitamo", "pridruzujem se cestitkama". Nego pogurati dosadasnji rad, raznim idejama
eNta je napisao/la:
nera je fino srocio u jednoj rečenici.

~ administracija; mah, popravlja se,al` ima propusta
Ma ja rupe u administraciji...a da si ti dobio moda ne bi bilo malo ljubomoran al samo malo.

Sto se tice g.ba ide na bolje
xEnon je napisao/la:
Ma ja rupe u administraciji...a da si ti dobio moda ne bi bilo malo ljubomoran al samo malo.

Sto se tice g.ba ide na bolje
ko si ti uopce ?
zašto me citiraš? blaaa, mrsko mi se raspravljat , al nvm ev' napisat cu ti da rijesimo stvar.

prvo ja sam rekao svoje mišljenje , da sam najgori na ovome sajtu , imam pravo na to.

drugo, da sam ja dobio moda, imao bih isto , jer svi me znaju a ti ocigledno ne , pa me i citiras naravno, ja sam uvijek govorio sta ja mislim i kako je.

i da to sto govoris ljubomoran ? imam samo ovo da ti kazem HA HA !, na koga sta ? smijesan si djecace

kkthxbye, ne citirat plz!
Ma samo blejzu ovci skinite moderatora i bice extra !

Post dobio aplauz od BLAZZE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.