Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Movie Making takmicenje.

354 pregleda · 29 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 21:21

Dobro vecer gameri.

- Prvo da kazem, posto ima bash puno novih i starih moviemakera, pa nadam se da ce vam se svidjeti ova ideja.

- Posto vidim da dizete samo neke tutoriale, zelite da pokazujete svoje movie i to, pa dodjoh na ideju da napravim neko malo takmicenje. Zbog tog vaseg truda da dobijete neku nagradu. Ocjenjivali bi memberi koji imaju vise od 150, 200+ postova da nebi bilo multiaccova, ako toga bude, bilo bi disk.

Znaci movie bi mogli raditi negdje oko 10, 15 dana, demoe mozete skupiti na starim temama koje sam ja dizao.

Eh, sad me zanima, da li vam se svidja ova ideja ?

Bile bi naravno nagrade 200 za prvo mjesto, i tako to.

Molim bez spamanja, samo zelim da glasate i da kazete zasto ste glasali za to i to

Kad mogu biti takmicenja iz FanArt - a moze biti iz GamingMoviesa

TY.
Da.
Da se zaradi sta boba
JA ne želim, nemam vremena ni volje da organizujem takvo nesto.

Ne želim i nemam volje iz razloga jer nece biti nijedan movie koji bi bio vrijedan paznje i truda oko same organizacije koja je dosta kompleksna. Jednostavno nece biti dobrih filmova jer nece biti ozbiljnih muvimejkera koji nece za dzabe raditi se i muciti.

Nemam vremena radi privatnih obaveza.

Mogu samo dati koji predlog i mogu ocijeniti filmove.

Npr 14 dana rok, duzina filma do 2 minute, da mora sadrzati GAMERS.ba logo na pocetku ili kraju, da se neke medalje obezbijede i neki bodovi.
da, zato sto treba uvesti noviteta malo ovdje
a ideja je super.
dinoxus je napisao/la:
PRESTANI SPAMATI IDIOTE MALOUMNI :-(

OT : Da, mislim da bi se mogli iskazati neki članovi poput mande, nyonyo-a, etc, ali i ovaj RavenTL ovako nešto, vidio sam da se rego na forum, pa će biti zanimljivo :P, definitino da :)
za mene je 10 dana malo vremena (jedino ako se pravi film od 30-40 sec) tako da ja ne ucestvujem :P ...a pored toga malo pauziram posto su mi Pink Panter 2 i jos 1 film koji ce za koji mesec da izadje uzeli 3-4 meseca :)

ja sam glasao ZA jer verujem da ce se na taj nacin prosiriti movie making scena i u nasim krajevima ;)
RavenTL_ je napisao/la:
za mene je 10 dana malo vremena (jedino ako se pravi film od 30-40 sec) tako da ja ne ucestvujem ...a pored toga malo pauziram posto su mi Pink Panter 2 i jos 1 film koji ce za koji mesec da izadje uzeli 3-4 meseca

ja sam glasao ZA jer verujem da ce se na taj nacin prosiriti movie making scena i u nasim krajevima
Pa dobro, rok bi bio 20 dana.

Napravio bi ja intro neki koji bi svi morali staviti na pocetku movia, pa onda svoje da stavljaju.

Ako ne mognes ti da se takmicis, onda budi sudija
RavenTL_ je napisao/la:
oooo sudija... to mi se svidja :P
ooo Raven sudija... pitaj slize i Oui mozda hocu i oni da budu sudije :P sorry for spamming btw

Ja sam ZA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.