Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Movie Making takmicenje.

354 pregleda · 29 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 21:21

Dobro vecer gameri.

- Prvo da kazem, posto ima bash puno novih i starih moviemakera, pa nadam se da ce vam se svidjeti ova ideja.

- Posto vidim da dizete samo neke tutoriale, zelite da pokazujete svoje movie i to, pa dodjoh na ideju da napravim neko malo takmicenje. Zbog tog vaseg truda da dobijete neku nagradu. Ocjenjivali bi memberi koji imaju vise od 150, 200+ postova da nebi bilo multiaccova, ako toga bude, bilo bi disk.

Znaci movie bi mogli raditi negdje oko 10, 15 dana, demoe mozete skupiti na starim temama koje sam ja dizao.

Eh, sad me zanima, da li vam se svidja ova ideja ?

Bile bi naravno nagrade 200 za prvo mjesto, i tako to.

Molim bez spamanja, samo zelim da glasate i da kazete zasto ste glasali za to i to

Kad mogu biti takmicenja iz FanArt - a moze biti iz GamingMoviesa

TY.
Da veoma dobra ideja ocam dobro si se sjetio tog ocam like it al da ti ne nastupash jer ono kontash?
good idea! =)
Razlog: Nesto novo
da stvarno je super ideja mislim da sam ja ovako nesto slicno predlozi i jos informacija da li ce tema videa biti orededjena ili po izboru da ide
Vidis , bilo bi lijepo napraviti takmicenje ( iako nemam pojma o muvimejkingu , napravio bih nesto iz zabave ) .

Ali , bit' ce mita i korupcije , bezveze ce glasati za nekog rodjaka / prijatelja ...

Bolje da ocjenjuju samo oni koji se kuze u moviemaking ( ti , nyonyo , zookie i tko jos ima ... ) .
mENK je napisao/la:
Da veoma dobra ideja ocam dobro si se sjetio tog ocam like it al da ti ne nastupash jer ono kontash?
PRESTANI SPAMATI IDIOTE MALOUMNI

OT : Da, mislim da bi se mogli iskazati neki članovi poput mande, nyonyo-a, etc, ali i ovaj RavenTL ovako nešto, vidio sam da se rego na forum, pa će biti zanimljivo , definitino da
Glasao sam DA, jer treba sto vise ovih "nadmetanja" da se malo ozivi ovaj site. Jednostavno da raja pokazu sta znaju ii evo jedinstvene prilike za to
Svidja mi se ideja nego nekako mi bi bilo monotono da skidaju iste demoe svi pa da 70% moviea budu isti :S ali i kada bi se dizale stalno teme (ako je npr otvoren kontest) za demoe bilo bi dosta komplikovano nekima bi hvalilo demoa jer mislim da bi dosta membera ucestvovalo. Ima li kakva alternativa? xD Odnosno da nebudu isti fragovi ali da svi imaju dovoljno i da takodje mislim da bi se trebalo staviiti nego vremensko ogranicenja trajanja moviea.
I meni se svidja ideja, jer je nova ideja, i mislim da nikad nije bilo ovo takmicenje, mozda i jeste ali nisam bio tu
apoo je napisao/la:
Vidis , bilo bi lijepo napraviti takmicenje ( iako nemam pojma o muvimejkingu , napravio bih nesto iz zabave ) .

Ali , bit' ce mita i korupcije , bezveze ce glasati za nekog rodjaka / prijatelja ...

Bolje da ocjenjuju samo oni koji se kuze u moviemaking ( ti , nyonyo , zookie i tko jos ima ... ) .
To si upravu, ali ako se bude nyonyo i ostali takmicili, nece oni moci glasati, tako da moramo odrediti neke sudije [:

- Na nekim stranicama ima ovakvih takmicanja, ovdje sam 2 , 3 godine [ovo mi je novi acc] i koliko znam ovakvo tamicenje nije bilo.
bolje bi bilo da svi imaju iste fragove i tu se moze pokazati njihov skill , ko ce bolje da odradi efekte kvalitetu itd.
Zainteresovan sam
Taman da ubijem ovu dosadu da skuckam sta.Samo jos da mi je vegas 5 ,ali nema veze

DA.
~ DA
~ Razlog : Zato sto te volim <3
da..
razlog : nikad nije bilo natjecanje ko ovo , uvijek teme o fanartu , fanart natjecanja i ostalo , tako da je gaming movies forum skroz zapusten :D
Glasao sam za : DA !

Razlog : Dobro je da se raja potrudi bolje nagrade vise truda i ako ne pravim cs "muvije" , smatram da bi trebalo da svako pokaze svoj skill kao sto to rade ovi iz FA!

Ne razumijem zasto trazis ikakvo misljenje, ili ne daj boze, dopustenje. ^^ Imas poziciju moderatora, ako TI mislis da je to neka kewl ideja onda to i uradi, svidjalo se to nama, obicnim smrtnicima, ili ne. Sta hocu da kazem je da je tema bespotrebna

Ali eto da ne budem neka vel'ka iznimka:
Da.
Razlog: Ako moze FA contest, moze i MuviMejking
Ideja mi se svidja, zašto ? Kad mogu oni sa Fanarta imati takmičenje možemo i mi onda ! jednostavna zarada bodova, uradiš movie zabaviš se pritom možda legnu bobe...
Brate slika u [FA] se radi 2h max, a movie 20 sati...
Po meni stavi ograničenje od npr 2:30 i daj rok 20 dana da se uradi movie, na kraju toga svi pošalju tebi movije i ti uploadaš bez imena i nek raja glasa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.