Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GPS na telefonu!

133 pregleda · 14 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 16:07

Imam pitanje da li GPS na mobitelu trosi kredit?
U pitanju mobitel SE W995i

Modovi samo da cujem 5-6 odgovora, pa delete temu.Hvala!
Ne troši jarane
Nezz za to moj stari ima mobitel Navigation.

Nista mu ne trosi ocam ukljuci onaj GPS treba govori Vozite jos 100 metara pa skrenite desno il lijevo , gore dole ..

Ima na onom ekranu dje su kamere dje su hoteli svasta nesta ima ...

Sminka pravo al za to nezznam mogao si pogledat na google-u ili na nekim mob stranicama i slicno ...
Probaj garmin instalirati ja ga imam na svom mobu odlican mozes skinuti mape kakve god hoces i netreba internet konekcija a i mozes instalirati hrvatski jezik

Program se zove Garmin

Edit: aha nisma procito do kraja xD
Ne trosi kredit
KajotY je napisao/la:
Probaj garmin instalirati ja ga imam na svom mobu odlican mozes skinuti mape kakve god hoces i netreba internet konekcija a i mozes instalirati hrvatski jezik

Program se zove Garmin

Edit: aha nisma procito do kraja xD
Ne trosi kredit
ma ne treba mi nikakav program, imam ja full navigaciju na mobitelu, cak i bosna ima :P
Zavisi, imas one koji trose i koji ne..
Ako te zanima neki javi se :)

Ja sam imao na n95 8gb GarmitXT mobile radi perfektno :)
A sada na Iphone 3gs, isto imam neku nije losa :)
Ali Garmin rulzz :P
kod nekih mobitela kao sto je N95 imaju u sebi navigaciju ali nazalost trosi kredu, pa ako znas isntliraj sebi garmin. a sad jos novije mobiteli imaju u sebi ugradjenu bas full navigaciju da je ovako nazove koja ne trosi krede
Ne troši, moj jaran ima "to" i kaže da strašno punu uzima baterije (5 min i gotovo :S)
Ne troši, moj jaran ima "to" i kaže da strašno punu uzima baterije (5 min i gotovo :S)
FosiL_ je napisao/la:
zavisi ba od vrste navigacije koja je na mob pa tak probaj ako ti i uzimala kredu nece puno vjeruj mi
abraham je napisao/la:
zavisi ba od vrste navigacije koja je na mob pa tak probaj ako ti i uzimala kredu nece puno vjeruj mi
ne troši kredit toši bateriju (puno), ne troši kredit toši bateriju (puno), ne troši kredit toši bateriju (puno), ne troši kredit toši bateriju (puno)...
FosiL_ je napisao/la:
ne troši kredit toši bateriju (puno), ne troši kredit toši bateriju (puno), ne troši kredit toši bateriju (puno), ne troši kredit toši bateriju (puno)...
Evo probao sam i ako udzem sa Google Maps trazi internet od Telecoma, i trosi kredit, a udzem na tracker neki od SE ne trosi.

Hvala svima

Lock & Delete!
MeetYourMaker je napisao/la:
Evo probao sam i ako udzem sa Google Maps trazi internet od Telecoma, i trosi kredit, a udzem na tracker neki od SE ne trosi.

Hvala svima

Lock & Delete!
U mene na N95 8 GB ne troši ništa, navigacija je Garmin-ova.

Isključi A-GPS, on ti služi ako je teško naći satelit pa se onda internet uključi da podpomogne traženje satelita...
Pa ne trosi kod mene garmin ,te tzv. navigacije na telefonu trose jer su to obicne mape ,nista korisno (imao na c905) instaliraj ako moze garmin na taj telefon i on ide preko GPS (ne GPRS) satelita tako da ...
FosiL_ je napisao/la:
Ajde ba, ne provaljuj.
S n95 8gb iz Brckog sam stigao do njemacke u Ulm...
Zato psssT :)

Ne trosi kredit imas raznih, koje trose i ne..
Obicno dodje u mobu kao google maps i preko njih navigira..
Al ti ubacis ako tel ima GPS, i dzaba te navigira :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.