Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kvikli !

231 pregled · 3 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 18:11

EDIT : Ima li neko nekoga ko je stručan oko ovoga, poznanika, prijatelja, msn od istog itd... I to se broji u pomoć.

Imam je**n problem, pošto nisam okorjeli gamer, igre mi nisu na prvom mjestu, itd. imam ovu klavijaturu Korg x5D, potrgao sam mu slučajno napajanje, tj. onaj ulaz gdje se pali pomoću prekidača.

Sad neznam da li je pregorila klavijatura, sinoć je radila, danas palim, nemože.

Ko mi pomogne da opet zasvijetli zeleno, nagrada steam, ima cs 1.6 na njemu i još par igara.

Zagarantovano no scam.

Potrebno mi je ovo, molim moda da ne locka temu, valjda je na pravom mjestu.
otvori je , vidi da se koja zica nije istrgnula, ako jeste lemilicu u ruke i privari xD
samo ti do toga moze bit
ako ne bude onda cu ja otvoriti svoju pa cu vidjet do cega mroe biti

Post dobio aplauz od nc

pa ako si sto ti kazes

"potrgao sam mu slučajno napajanje, tj. onaj ulaz gdje se pali pomoću prekidača."

onda je vjerovatno zica se "odlemila", odvojila, il' kako to vec da ti kazem ...
znaci nekog ko je strucan, das mu to u ruke da ti otvori i "zaljepi", zalemi, to ti je 5min posla ...

ne bi trebo biti problem ;)

Post dobio aplauz od nc

numma_cs je napisao/la:
otvori je , vidi da se koja zica nije istrgnula, ako jeste lemilicu u ruke i privari xD
samo ti do toga moze bit
ako ne bude onda cu ja otvoriti svoju pa cu vidjet do cega mroe biti
Zalemio ja to sve bio, trgalo se tako vise puta, i uvijek radi kad izoliram opet. Daj mi msn na GB.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.