Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

World Cup Opklada

845 pregleda · 22 odgovora · otvorena 15.06.2006. u 02:51

http://www.svenswmwette.com/

Dajmo da gola djevojka protrči stadionom u finalu SP-a!
Objavljeno prije 8 sati

IZVJESNI Nijemac Sven okladio se sa svojom djevojkom da će web stranicu koju je napravio 10. lipnja do finala Svjetskog nogometnog prvenstva posjetiti 5 milijuna surfera. Djevojka će, prema okladi, na finalnoj utakmici posve gola protrčati Olimpijskim stadionom u Berlinu.

Ali, to nije sve. Nakon milijuntog posjeta, Sven objavljuje sliku svoje djevojke. Nakon 2 milijuna, sliku svoje djevojke u tangama. 3 milijuna posjetitelja skinut će djevojci grudnjak, a nakon četiri moći ćemo je vidjeti potpuno nagu.

Kako bismo u finalu, tko god igrao, na terenu ugledali žensko osvježenje koje nago trčkara berlinskim Olimpijskim stadionom pred 77,000 ljudi i neusporedivo većim auditorijem pred TV ekranima, Svenu treba i vaša pomoć.

Stranicu je do ovog trenutka posjetilo točno 2,161,322 posjetitelja. Djevojka je za sada održala obećanje, a mi objavljujemo slike Svenove djevojke koje možete vidjeti i na njegovom webu http://www.svenswmwette.com koji svakako posjetite

shminka....ev sad sam gledo..b0gam dobra e da vidimo i to istrcavanje na 100m LOL
namjestaljka....
sto bi se ona slikala posle milion gledalaca za kompom..
a onda u istoj toj odjeci na istom mjestu posle 2 miliona u istoj bjeloj majci...

nije se valjda odjednom sve slikala i onda ovaj uploaduje?

nesto mi sumnjivo ovde ^^

al ajd valjda je vidim u finalu
E waLLa nesto nevjerujem, ali haj eto zivi bili pa vidjeli!
a ni ja ne vjerujem, ali nije losa
da je i namjestaljka nista vas ne kosta da posjetite web

p0zz
izvini kako mislis da protrci od osiguranja ...
Zuma je napisao/la:

Kako je protrcao hrvatski navijac na utakmici Hrvatska .vs. Brazil ?
Zuma je napisao/la:

kako i hrvatski navijac.. kokad cuvaju..

@sh0ck: pisao sam svoj, post kad si ti postavio..

Zadnji edit: 15.06.06 u 11:30:57

sh0ck! je napisao/la:
Kako je protrcao hrvatski navijac na utakmici Hrvatska .vs. Brazil ?

ipak to je finale jarane..a ne kvalifikacije
kvalifikacije oj idiota
sumnjam da ce mu uspjeti al et...
Ja se mogu kladiti da to uopste necemo vidjeti
Schulz je napisao/la:

Lik samo hoce da ima sto vise posjeta na stranici
Ja nevjerujem u to ali ko zna cekamo finale i vidimo ...
Schulz je napisao/la:

slazem se

trazio kakvu dotu da igram kad ...

btw vjerujte mi nista od toga
pazi ovo necu da kvarim vasa nagadjanja i tjesenja sami sebe dok pojedinci koji misle da ce protrcati drhtavim glasom tjese sami sebe ma protrcat ce cura ma protrcat ce recu samo 2 razloga:

1. nece protrcati jer sta vi mislite da samo mi znamo za to nagadjanje da ce protrcati i da osiguranje nece znati da bude 5 mil. klikova tih da cura protrci i da ce je pustiti da protrci a cura brza ko noj jeli ma nemaaa
2. jednostavno nece jer nemoze i .
1.Ovo je Fake kad on napuni taj br. sigurno ce dobiti neki kesh.

2.Nece dozvoliti da bubica udje na igraliste a kamo li neki navijac normalno racunaju na to . 2x vec desilo 3 puta . NECE 100&
gledaj..sve je to vec isplanirano, ako skupi 5 miliona posjeta, ona ce nasred utakmice iz helikoptera skocit, sva gola, odigrat cs-a malo, dat koji go i tako..mislim stvarno ffs
koje pare se na debilima okrecu... cccc.. znate li koliko je para levat do sada na onim popupima zaradio?
vala ja bih se go skinuo i istrcao za te pare

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.