Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

blog !!

428 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.08.2006. u 16:19

'vako:

Htio bi napraviti blog, ali ne neki beZZe k'o sto svi prave nego neki sa posebnom podlogom prema tome, vidio sam na nekim blogovima da ljudi sami sebi prave templante u HTML codu i onda samo to copy paste u ono gdje biras za templante i tako im bude. Znaci htio bi da mi neko napravi dobru pravo podlogu u HTML codu, posalje mi i ja onda samo to copy paste i da mi ta bude i da ja onda samo pravim postove i to. . .. Ako sam negdje pogrijesio sorry i ako se to ne moze napraviti sorry zbog teme (ja sam cuo da moze) !!! Unaprijed hvala !!

P.S. da podloga bude neka slika mocna (ne fantazija ali ne i neko drvo u prirodi i sl.)

DACU I VISE BODOVA AKO TREBA, E'O SADA 20 !!!
               skaLa` je napisao/la:
Ew ja te add na msn, pa cemo rijesiti to .. Da vidim kakvu podlogu ocesh ..

Ako ocesh neki novi design isto cemo se dog. ..

Pogledaj moj blog ..

http://skalamaki.blogger.ba

btw. nije ovo ovaj MAki sa g.ba .. >

Sta ti tolko imas protiv mene majke ti samo reci da to porpavim necu da se svadjam po forumima,zato me pls nemoj spominjat
               Nigger je napisao/la:
Sta ti tolko imas protiv mene majke ti samo reci da to porpavim necu da se svadjam po forumima,zato me pls nemoj spominjat

Opet ban, i nece ti ga nikad skinuti...

Fino sam ti dao savjete, kazes poslusat cu , a ti jos jedan account napravi da se deresh...

Pusti rijeciii neka iduu sammee, banana...

I neka te banuju svaki put na svaki acc...

Izgleda da nema nade za tebe ovdje....

Spam Machine
andrey.blogger.ba, ako ti se svidi zamoli covjeka koji mi je radio (ja cu te spojiti s njim), pa ako on zeli neka ti uradi...
               666 je napisao/la:
Opet ban, i nece ti ga nikad skinuti...

Fino sam ti dao savjete, kazes poslusat cu , a ti jos jedan account napravi da se deresh...

Pusti rijeciii neka iduu sammee, banana...

I neka te banuju svaki put na svaki acc...

Izgleda da nema nade za tebe ovdje....

Spam Machine

Nebi ni tebi jedan ban skodio
               won.anDRey je napisao/la:
andrey.blogger.ba, ako ti se svidi zamoli covjeka koji mi je radio (ja cu te spojiti s njim), pa ako on zeli neka ti uradi...

Uradi ili kopira

http://www.andreviana.net/
               Nigger je napisao/la:
Nebi ni tebi jedan ban skodio

Dijete da ti pojasnim, ti si jos mali, moras starije da slusas malo...

Ja sam se uclanio 5 mjeseci poslije publish ovog site-a , ovog najboljeg gaming site-a....

A ti jadno dijete dodjes prije maximalno 5 mjeseci i spamas ko lood, pa te admin BAN, pa opet spam pa opet BAN...

Nego nije to fora, ja imam 1 account od svog registrovanja ovdje, a ti ih imas 20... Razlika?

U tebe to nema razlike nikakve...

Tebi je stalo do spam-a, tebi je stalo do bodova, kao da si na takmicenju nekom, tebi je stalo da imas najvise postova, tebi je stalo do BAN-a...

Admini rade svoj posao kako vidim. GZ

Rtd Maki
               mk je napisao/la:
Uradi ili kopira

http://www.andreviana.net/

da, i ? Jesam li slucajno uklonio tragove?
Mogao sam ti ja to uradit, GRMZ ...
Moze se fino uradit blog ako ocesh ...
Pa et javi se na MSN-u ... pa cemo vidjet sta i kako ...

pozz
Ok, javicu se tebi osigurach i tebi skala pa ko bolje uradi dovija bodove samo da mi proradi MSN. Neradi mi nesto, ocu da se konektujem, pise na njemutrubleshoot
               666 je napisao/la:
Dijete da ti pojasnim, ti si jos mali, moras starije da slusas malo...

Ja sam se uclanio 5 mjeseci poslije publish ovog site-a , ovog najboljeg gaming site-a....

A ti jadno dijete dodjes prije maximalno 5 mjeseci i spamas ko lood, pa te admin BAN, pa opet spam pa opet BAN...

Nego nije to fora, ja imam 1 account od svog registrovanja ovdje, a ti ih imas 20... Razlika?

U tebe to nema razlike nikakve...

Tebi je stalo do spam-a, tebi je stalo do bodova, kao da si na takmicenju nekom, tebi je stalo da imas najvise postova, tebi je stalo do BAN-a...

Admini rade svoj posao kako vidim. GZ

Rtd Maki

Godiste .: 10.8.1989
sve samo govori o tebi ..
ti nekom pricas da je dijete a ti balavac obicni
ppogledaj ti malo bolje ko spama po forumu ..
svaki dan sam na forumu i nijednom jos nisam vidio da si jedan dan preskocio ..da nisi spamao !
zato ne pricaj gluposti pls ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.