Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Misljenje... hitno

277 pregleda · 14 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 16:15

poz gameri zanima me vase misljenje dali dak upim ovaj cooler ali da poslje sa njim mogu clockirati cpu mi je intel pentium 4 sta vi mislite evo i slike dali je znaci on dobar za klokiranje???

Ja mislim da bi trebo biti dobar ima moj jaran ja mislim isti takav ...
svaki kuler koji kupiš za klokanje je bolji od stock kulera, to nek ti je jasno još pogotovo Zalman, to je brand name...
kupi nećeš se pokajat, ali polako sa klokanjem...
crazy187 je napisao/la:
svaki kuler koji kupiš za klokanje je bolji od stock kulera, to nek ti je jasno još pogotovo Zalman, to je brand name...
kupi nećeš se pokajat, ali polako sa klokanjem...
znam brate sada cu ici narucit a za clockiranje to mi je jasno moram pazit....uhhhhh
Ma bolje ti je umjesto ovog kulera ,da dodas jos para i kupis neki dual core .Moja preporuka dual core 6300 2.8 ghz .Ako koristis intel
~ Dobar je to kuler , kupi ako oces i DUORBov.
Kupi jači procesor i neće bit' potrebe da trošiš pare na druge coolere i da rizikuješ vijek trajanja procesora i ostalih komponenti.
Hvala svima... na komentarima ja sam ga otiso narucit i stice za 2 dana.....!!!!!! ja javascript:;mislim da se necu pokajat :D:D:D:D:D:D
Jeftinije uzet procesor nego cooler I mnogo bolje
pumpa je napisao/la:
Hvala svima... na komentarima ja sam ga otiso narucit i stice za 2 dana.....!!!!!! ja javascript:;mislim da se necu pokajat
Kol'ko je para ovaj cooler i odakle si naručio ?

I meni bi trebao jedan ovakav ...
Kupi novi proc :/
c2d ili jaci, djaba ti p4 clockat . .
jarane sigruno da bi mogao i poce ti on ali bolje ti je kupit novi procesor :S
.

Post dobio šamar od nc

jarane moro bi klknut single na 10.0ghz da bi bio nešto bolje uzmi neki AMD Dual core 6000 i klkni ga na 4.00ghz biće bolje vjeruj mi a nije ni skupo :D
Ja mislim da je taj dobar kod mene je takav mislim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.