upalim komp i radi neko odredjenjo vreme i odjednom sve stane znaci nista neradi zasteka skoroz restartujem ga i ponovo radi nesto malo pa zasteka i onda kad to ponovim nekolikiko puta uopste nece da ga uplali mislio sam da je do temperature pa sam skinuo cooler ocistio od prasine malo je duze radio al ponovo se situacija ponavlja neznam sta mi je ciniti,,,i vec kad sam otvorio temu da pitam da neko ne prodaje konf. do 700KM
Diskusija
komp stane
109 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 18:04
Može biti da si skino neki je**n virus koji opstruira rad računara... A prvo što mi je palo na pamet kad sam počeo čitati temu bilo je pregrijavanje računara..
To za paljenje , vjerovatno je do napojne . E sad to sto steka , mozda ti je ostecena maticna ili procesor .
jarane najerovatnije da si negdje pokupio virus mislim da bi ti format najbolje dosao za tu situaciju
Imao sam slican problem davno, do napojne je. Nisam uspio popraviti crkla je
. - Ne zajebavam se !. (previse se grijala)
. - Ne zajebavam se !. (previse se grijala)
napojna ti je beli losha a sto se tice sto zastane i meni isto bilo samo malo skeniro pobrisao viruse ocami bilo je 10 k virusa i sve normala
i btw jel ti operativni sistem vista ?
Tocno to je i meni bilo.. Smrzavao mi se svakih 10 min pa sam morala iscupati kabal i ponovo ukljuciti.. Odnijela sam komp u servis, oni su ga ocistili od prasine i zamjenili mi neki ventilator, nisam sigurna koji.. 
I od onda je sve u redu..

I od onda je sve u redu..
Ja isti istovcati problem imo,samo sam stavio novi windoz
ResidentEvil je napisao/la:
napojna ti je beli losha a sto se tice sto zastane i meni isto bilo samo malo skeniro pobrisao viruse ocami bilo je 10 k virusa i sve normala
Martin je napisao/la:
Ja isti istovcati problem imo,samo sam stavio novi windoz
je**m ti nastavnicu bosanskog

EDIT:
znao sam
Post dobio šamar od nc
Kad si sve probao, probaj i formatiranje... il ga odnesi na sevrvis odkad ti se to dešava ?
Probaj skenirati comp od virusa ..formatirati ga mozda pomogne ..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.