Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR ORGANIZACIJA !!!

304 pregleda · 23 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 12:48

~ E ovako prije svega pozdrav moj dragi gejmeri.
~ Da iskazem moju sljedecu ideju koja nadam se uz moj i vas glas ce da bude realizovana.
~ Dakle o cemu se radi ? Znate ta svaki turnir bilo gdje da se odrzava rijetko kad ima slika s turnira a i demoi kasne za 4-5 dan nakon turinra.
~ E sada moja ideja je sljedeca da se u svakom gradu naravno u "GRADU" dje se odrzavaju veci turniru Sarajevo/Brcko/Mostar itd itd nadje po jedan member s gamers.ba portala koi ce da proprati i slika najbolje detalje i docara nam malo atmosferu s turnira !
~ On bi isto tako bio zadužen bio i da odma dan nakon turnira uplouduje sve demoe/slike tako da bi sto prije mi bogli vidjeti demoi i slike !
~ Evo ja se javljam za sarajevo,nadam se da ce moderatori i admini podrzati ovu temu i nagraditi one koj bi ucestvovali u ovoj ideji !
ako kojim slučajem travnik bude dolazio u obzir, ja mogu
A ko bi to besplatno radio?

They want to be PAID GOD DAMN IT !

Sumnjam da će ko samo tako besplatno ići i slikati.

I, btw, 100% će se neka djeca javit', pa ti vidi.
Nedavno je bila ova tema, isto se trazilo, al' izgleda nista od toga :S u GZ ak' o5 bude mogu ja :$ ii ovaj put sam se mnogo trudio :$
4rm4n1 je napisao/la:

~ Što da ne ? ja 100% svaki turnir u sarajevu ucestvujem usput uzmeme aprat slika ponesem usb kad se zavrsi tur prebaci demoe dodjem kuci uplud ih i eto !
~ Naravno da se i administracija sitea ukljuci i nagradi nas,nekom medaljom ili bilo cim !
~ I 100% ce ovo biti na extra nivou !
Ne znam samo zašto je toliko zanimljivo gledati ljude sa sluškama na ušima... I demoe te.. Pa ne igraju najveći klanovi svijeta pa da mi je zanimljivo to gledati :S
Kao sto Armani kaze, nema sanse da bi ti neko to radio besplatno, drugo nema ti niko vremena a tesko i zelje da prisustvuje svakom turniru organizovanom. Koliko znam i u drugim zemljama gdje je Counter Strike bolje razvijen i gdje ima dosta vise turnira, da nema odredjeno ko ce slikati i to vec to vecinom rade profesionalni novinari i fotografi.
mENK che da fotka u stasnetu bratam @ lijepo zamiljeno johs samo da bude ostvareno
reLoaded je napisao/la:
Ne znam samo zašto je toliko zanimljivo gledati ljude sa sluškama na ušima... I demoe te.. Pa ne igraju najveći klanovi svijeta pa da mi je zanimljivo to gledati :S
jednostavno je ti ih nemoj gledati...
ima nas drugih koji cemo gledat :)
Dobra idea, posle svakog turnira dizu se teme, tima imal slika, demoa itd.
Slazem se
mahYr je napisao/la:
Kao sto Armani kaze, nema sanse da bi ti neko to radio besplatno, drugo nema ti niko vremena a tesko i zelje da prisustvuje svakom turniru organizovanom. Koliko znam i u drugim zemljama gdje je Counter Strike bolje razvijen i gdje ima dosta vise turnira, da nema odredjeno ko ce slikati i to vec to vecinom rade profesionalni novinari i fotografi. :D
A i to sto kazes A to za prof slikace MA mi smo jadna zemlja Ba Samo eto nako dobri smo U CSU jarane tmao Mym sk I VECI OCM intervju radi igrice davaju ITD ITD !! HA YA
reLoaded je napisao/la:
Nije tebi ali ima raje koja bi htijela vidjeti ko je sve bio, kako se igralo , pogledati kakav demo i vidjeti kako je ko pobjedio , otkriti neku taktiku od ekipe itd.
Ako kontamo napredovati u cs-u onda se moramo "pokusati " barem ponasati se kao i sve ostale drzave sto to rade ! Sa svakog turnira ima slika , demo-a itd.

~Nije losa ideja ali tesko da ce ovo uspjeti
Gdje god se odrzava turnir treba organizator da sacuva demo-e i da uslika barem 5 slika dovoljno da pokaze raji kako je bilo i da privuce sto veci broj ucesnika za sledeci turnir.
I treba da posle svakog turnira da se okaci ovdje tema i da raja pise sta je bilo dobro sta lose kako bi sledeci turnir bio sto efikasniji u organizaciji .
FrixioNz je napisao/la:
~ Što da ne ? ja 100% svaki turnir u sarajevu ucestvujem usput uzmeme aprat slika ponesem usb kad se zavrsi tur prebaci demoe dodjem kuci uplud ih i eto !
~ Naravno da se i administracija sitea ukljuci i nagradi nas,nekom medaljom ili bilo cim !
~ I 100% ce ovo biti na extra nivou !
FRIXA ako hoces bicu ti ja pomocnik za ovo, nako cu sada biti na ovom touru stimat nake servere?'
Dobra je tema, to bi bilo lijepo al' teško izvodljivo. Evo ja se javljam za gornji vakuf (možda bude turnir , budjet nam je 15000 KM). "Gornji Vakuf INDORS - Ležajevi 2010"
4rm4n1 je napisao/la:

Paid* :$

Sama zamisao turnira toliko je izopačena da će teško doseći gold fazu, a kamoli početi sa radom.

GL u svakom slučaju. :$

Možda da se otvore underground klubovi boraca? To bi privuklo više raje.
Cuj ovih klikera oni bi pare sto bi uslikali par slika i upload demose, djeste rokfeleri nisam vas prepozno ?!

Ideja je dobra i prije su je neki predlagali al je fail. Bilo bi nice kad bi se ko sto si reko neko zalozio za svaki grad i dan poslje turnira fino napisao lineupove, rezultate, demose i slike/klipove moze i sa mobitelom. Najbolje kad bi neko iz organizacije odredjenog turnira to sve odradio jer je to sat vremena posla a mogu i u toku turnira to uradit i ne vidim razloga sto to ranije nisu radili.

GL
Biggie_PK je napisao/la:
Paid* :$

Sama zamisao turnira toliko je izopačena da će teško doseći gold fazu, a kamoli početi sa radom.

GL u svakom slučaju. :$

Možda da se otvore underground klubovi boraca? To bi privuklo više raje.
Rosela ce se udarati u bikiniju :$

reLoaded je napisao/la:
Bolje cesh naucit da igrash cs tako sto gledas druge kako to oni rade pa onda da to sam pokusavash, gledash taktike itd itd..

Neka to organizatori turnira rade !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.