Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Clanwar lan @ Albatros

159 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.01.2010. u 19:18

Vozdra,evo dugo vec igram u Albatrosu gdje sam haman domaci,i vazda igramo nas 4-5 tu,eventar smo I danas pitam reko hajmo nekog nac pa da bacimo jedan cw,kad vec igramo ..i haj.. rezervisali smo u Albi,Albatrosu,jer je fino bar nama..

Misevi inteli 1.1,imaju nake sluske,podloge etc,a pc-s gore,znaci bukvalno gore..mirno,fino i uredno..

Ekipa je
Medixon
Hitzoor
Genom
keriM
KASTER1

Eh eto ga,mi smo tuu kao nekeda..btw nema smekanja,jer ima 2 prostrije vi ste u jednoj mi u drugoj,kao u neonu..

Mi smo rezervisali u 12h,ako nemozete mozemo pomjerit rezervaciju jer zivi Genom blizu,ali samo on mora ic negdje..tako da 12 ili nekad veceras.. i da...nek to budu neki ne sad klanovi da nas otresu da nam se zivot
zagadi..

Planirali smo 2-3 mape odigrat,znaci jedno 2h

1h - 2KM
3h- 5KM

Sutra znaci,moze i prekosutra
Kako mislis igrati u albatrosu CW molim te?
Kad su kompjuteri u jednom redu,sjedite jedan do drugog?
Ako mislis na isti albatros,kod pokopnog drusta bakije
J0k33R je napisao/la:
Kako mislis igrati u albatrosu CW molim te?
Kad su kompjuteri u jednom redu,sjedite jedan do drugog?
Ako mislis na isti albatros,kod pokopnog drusta bakije
Alo ima sobica,ti bio jednom i pricas,ima sobica ..u sobici ima 5-6 racunara,isti kao i vamo

Tjeras mi protivnike beze
Glupo, u Albatrosu 2h 5km, a u stasnetu tri mape 3km (2h) zavisi koliko stignete odigrati map-a.
browNe je napisao/la:
Glupo, u Albatrosu 2h 5km, a u stasnetu tri mape 3km (2h) zavisi koliko stignete odigrati map-a.
U stasnetu je 1 mec 3km, pa nebitno kolko ti mapa odigro i koliko dugo igro.
Tu ima mana i prednosti isto kao i gore ...
browNe je napisao/la:
3h - 5KM
empty_king je napisao/la:
2 mape sef pusti da odigras!
PROXIMUS je napisao/la:
2 mape sef pusti da odigras!
Ja kad god sam igrao, nama je davao dok se mec ne zavrsi Nez kako to kod vas hoda
Ja kad god sam igrao, nama je davao dok se mec ne zavrsi Nez kako to kod vas hoda
Pa neko je tu svaki dan,neko jednom u mjesecu,i normala da ce onima koji mu tu za mjesec ostavi po 100KM dat da igraju i vise
A ovi se svadjaju koliko košta cw j**o te kod nas i nema to (ustvarim imamo dva neta (kafic internet))
U stasnetu 3 km 2 sata ne prichaj gluposti ...

Nego gdje se nalazi ta igraona,kakvi su kompovi,monitori,fps...
Ja kad god sam igrao, nama je davao dok se mec ne zavrsi :D Nez kako to kod vas hoda :D
pa igram u stasnetu 3 godine uvijek tako 2 mape i cao! jedino ako brzo zavrsis!
cH1L1NhOo je napisao/la:
U stasnetu 3 km 2 sata ne prichaj gluposti ...

Nego gdje se nalazi ta igraona,kakvi su kompovi,monitori,fps...
Nalazi se na Carsiji,iznad sebilja gore..kad izadzes iz tramvaja,ako oces docekam te ja

Kompvi,neznam konfiguraciju al znam da lete,predobri su..monitori sa guzom,oni velki,fps 100 zakucan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.