Vozdra,evo dugo vec igram u Albatrosu gdje sam haman domaci,i vazda igramo nas 4-5 tu,eventar smo
I danas pitam reko hajmo nekog nac pa da bacimo jedan cw,kad vec igramo ..i haj.. rezervisali smo u Albi,Albatrosu,jer je fino bar nama..
Misevi inteli 1.1,imaju nake sluske,podloge etc,a pc-s gore,znaci bukvalno gore..mirno,fino i uredno..
Ekipa je
Medixon
Hitzoor
Genom
keriM
KASTER1
Eh eto ga,mi smo tuu kao nekeda..btw nema smekanja,jer ima 2 prostrije vi ste u jednoj mi u drugoj,kao u neonu..
Mi smo rezervisali u 12h,ako nemozete mozemo pomjerit rezervaciju jer zivi Genom blizu,ali samo on mora ic negdje..tako da 12 ili nekad veceras.. i da...nek to budu neki ne sad klanovi da nas otresu da nam se zivot
zagadi..
Planirali smo 2-3 mape odigrat,znaci jedno 2h
1h - 2KM
3h- 5KM
Sutra znaci,moze i prekosutra
I danas pitam reko hajmo nekog nac pa da bacimo jedan cw,kad vec igramo ..i haj.. rezervisali smo u Albi,Albatrosu,jer je fino bar nama..Misevi inteli 1.1,imaju nake sluske,podloge etc,a pc-s gore,znaci bukvalno gore..mirno,fino i uredno..
Ekipa je
Medixon
Hitzoor
Genom
keriM
KASTER1
Eh eto ga,mi smo tuu kao nekeda..btw nema smekanja,jer ima 2 prostrije vi ste u jednoj mi u drugoj,kao u neonu..
Mi smo rezervisali u 12h,ako nemozete mozemo pomjerit rezervaciju jer zivi Genom blizu,ali samo on mora ic negdje..tako da 12 ili nekad veceras.. i da...nek to budu neki ne sad klanovi da nas otresu da nam se zivot
zagadi..
Planirali smo 2-3 mape odigrat,znaci jedno 2h
1h - 2KM
3h- 5KM

Sutra znaci,moze i prekosutra
Kad su kompjuteri u jednom redu,sjedite jedan do drugog?
Nez kako to kod vas hoda