Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

I.C.EKI L.LAN TOUR REZIME

331 pregled · 19 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 11:30

E ovako evo naspavao se dosao do kluba i sve to bla bla,
Tour po meni jako fin bio ,druzenje na nivou organizacija moglo je bolje al jbg morate skontati da na svakom tour neko mora cekat i da ne mogu sve ekipe igrati odjednom.
Ekipe su korektne,igralo se fino ,PAG mi je bio od pocetka favoriti mislim predpostavljao sam da ce uzeti al LANKLAN je iznenadio svaka cast jako dobro finale i nadam se ce iduci tour biti vas.
Hvala svima koji ste dosli ,nadam se da ste se fino proveli,igranje je bilo na nivou.

Ekipe koje su se pojavile 1 . grupa
EXP
UNS
ETERN.
UNQ
PAG
LANKLAN
EK1
BUREK
2K10
KKL
OPS

Ostali sto su se prijavljivali nisu se pojavili al ocekivano naravno zar je prosao i jedan tour da neko ne ispali ,nema zamjerki =)

Ovdje napisite vase komentare,prijedloge,kritike i pohvale

btw Demoe sam spremio kuci,nemam ih u klubu pa cim skontam neki adsl acc upload cu ih i editovat ovu temu =)

Pozdrav do iduceg toura =)
Boli me ku**c, sta peglas :]

HAHHAHAHHAHAHHAHA zezam se

LAN KLAN iznenadio drama :] al se vec znalo ko ce uzeti :]

Pussa :*
blazze je napisao/la:
Boli me ku**c, sta peglas :]

HAHHAHAHHAHAHHAHA zezam se

LAN KLAN iznenadio drama :] al se vec znalo ko ce uzeti :]

Pussa :*
joj frajera ,kako smara

Samo uploadajte slike i demoe ,qunem vam se !
ENTEL1 je napisao/la:
joj frajera ,kako smara

Samo uploadajte slike i demoe ,qunem vam se !
Pozeru !
ma fino je bilo, organizacija sucksa ali nema veze

Upload samo demoe, hocu da pokupim svoj vs UNS-a
gg svima posebno LK i PAg-u... A posebno jedan veliki GG mojim momcima iz zvezdare kkl-u <3

Kada stavis demoe ima da ih skinem jer nisam dole bio
Petak ce me ostati u sjecanju ( Stojchevac,Titina vila + Bog pu )..Famos Hrasnica ( Fluorescenta boba ,dodji s'rajom )..

Sto kaze b0k1,ovo je prava podvala ( j**o te moj brat )

Iskreno bilo mi je fino,organizacija solidna..Ali je moglo biti puno puno bolje,ali turnir ko turnir ( sha je,tu je )..

Hvala svima,bilo je super )

Pozdravljam vas sve,slike cu uploadovati kad dodje kockasti ( tenk )

Cestitam svima,posebno LAN KLANU ( svaka cast momci )

Pele ( onaj Petak moramo ponoviti )

Ljubeeec :***

Pozzz za VLADUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !
dyemotr0n je napisao/la:
Petak ce me ostati u sjecanju ( Stojchevac,Titina vila + Bog pu )..Famos Hrasnica ( Fluorescenta boba ,dodji s'rajom )..

Sto kaze b0k1,ovo je prava podvala ( j**o te moj brat )

Iskreno bilo mi je fino,organizacija solidna..Ali je moglo biti puno puno bolje,ali turnir ko turnir ( sha je,tu je )..

Hvala svima,bilo je super )

Pozdravljam vas sve,slike cu uploadovati kad dodje kockasti ( tenk )

Cestitam svima,posebno LAN KLANU ( svaka cast momci )

Pele ( onaj Petak moramo ponoviti )

Ljubeeec :***

Pozzz za VLADUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !
Aj brate ponovit cemo onu podvalu al boze sacuvaj .Ponovit cemo je kad niko od nas ne bude imao obaveza i kad poslije toga budemo mogli spavati 2 dana :S mislim da je tolko potrebno covijeku da dodje sebi poslije onog svega :S

ljubi brat
100KAA je napisao/la:
Aj brate ponovit cemo onu podvalu al boze sacuvaj .Ponovit cemo je kad niko od nas ne bude imao obaveza i kad poslije toga budemo mogli spavati 2 dana :S mislim da je tolko potrebno covijeku da dodje sebi poslije onog svega :S

ljubi brat
Kad cemo gledati crnce na drvecu,kako se suncaju

<333,jel otisao Vlado brat ?
Oj suti brate ne ponovilo se :S al nista ne reci dok ne nalete opet neke podvale hihih
a vlado otisao u nedelju ujutru =(
ni surutke pino nije
Ma prejak tour bio ma da nisam se prijavio, a trebao sam samo malo je organizacija kiksala koliko sam ja vidio Sljedeci tour bit ce bolji nadam se 100ka demo-e give ^^ <3
Za tur da krenem od compova i prostora. Znaci igraona je kao apoteka cisto, uredno...racunari predobri, nije bilo guzve oko timova koji su igrali zbog dvije velike plazme u prostoriji iznad gdje je bio HLTV prenos.

Raja i druzenje kao i na svakom turu smijeh, zezancija, lovacke price (alcho i dora) itd.

I cekamo te Pelje da nam upload, demoe i slika ako je sta bilo. I ostali ako su sta snimali, slikali zamolio bih da upload.

<3 ya all
Turnire na nivou, malo se sjebalo ono u grupama sto je bilo, al sve u svemu ok je ! Bilo je smjeha najvishe , zezancije , ma drama ! gg PAG-u zasluzeno i cao !

Vidimo se na tom drugom turniru u Aprillu aBd ! :$

<3 ETP.Gamezoneeeeeeeee

@ 100ka MA KO TI JE BRAT? ahahHAHAHAHAHAH
Pozz svima turnir dobar, zajebancije na sve strane...gazda PRE PRE ali PRE LUD :D
sto se tice turnira :
- satnice,SRCOLLL ALLAHOV,16 itd itd niko nije provjeravao jer su pola njih domacini ( pogotovo PAG) svaka cast SIMPSONU KOJI JEDINI NIJE SCROLO!!!!
-al hajde nije ni do toga,momci su sto bi entel reko HIGH za nas, a mi koji smo LOW, smo im ipak uzeli mapu :)

gg PAGU al sramota za org:*:*:*:*
LOVE by Espada #5 Nnoitora Jurigo
ma bilo sve extra jest malo org zakazala al desi se to na svakom turu...

100kaa ispravi to odmah cuj EXP pa nije windows ETP bolan al nmvz poceo si me smarati

molio bih upload demo-e i slike dzemice tvoje, gg PAG-u i vidimo se do sljedeceg tura
vuduu je napisao/la:
Pozz svima turnir dobar, zajebancije na sve strane...gazda PRE PRE ali PRE LUD
sto se tice turnira :
- satnice,SRCOLLL ALLAHOV,16 itd itd niko nije provjeravao jer su pola njih domacini ( pogotovo PAG) svaka cast SIMPSONU KOJI JEDINI NIJE SCROLO!!!!
-al hajde nije ni do toga,momci su sto bi entel reko HIGH za nas, a mi koji smo LOW, smo im ipak uzeli mapu

Iskreno kume,svi su scrollali. Koliko sam ja vidio nigdje niko nije spomenuo da je scrollanje zabranjeno , ispravi me ako griješim ?

A to za 16 bita ?Nigdje veze,niko nije koristio
AAAaaaaAAAaaaAAAAaaaa ma sta da kazem sve super, malo umor uradio svoje a to je normala , spavam po 24h prije tura dan prije normalno djemo i tenk dolaze a boki i pelle su tu i sta radit sa tom ekipom nego se unistit ... znaci subota eto dobra ali petak jos bolji 9-) definitivno cemo ovo ponovit i to u skorije vrijeme...

Sto se tice turnira malo nervoze i svega ali se makar moglo dobro naspavat u klubu, skrolanje ko skrolanje treba ga definitivno ukinut ;)
Nama rekli posto smo domacini da pustimo druge da se igraju pa je tako i bilo :$ jebiga boki prodali smo te za male pare hajde kupit cemo ti pivu
:P

hajde pa do sledeceg vidjenja
vuduu je napisao/la:
Pozz svima turnir dobar, zajebancije na sve strane...gazda PRE PRE ali PRE LUD
sto se tice turnira :
-al hajde nije ni do toga,momci su sto bi entel reko HIGH za nas, a mi koji smo LOW, smo im ipak uzeli mapu

aaa ne mogu da vjerujem kako whinanje ....

pricas kako ste im uzeli 1 mapu , oces da kazes da se ponosis time ?
scrolo na ctrl il na mouse , isti vam qrac...

taj cinizam ti ne treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.