Hello !
Ovako
Tour po meni je jako dobar , ali koliko dobar toliko i interesantan . Organizacija je bila dobra , niste morali cekati na cw - dolazili ste bas kad ste trebali igrati . Jedina mana oko turnira je bio server , server se trebao dici sa glavnog racunara gdje sam ja sjedio . Medjutim kad sam digao server , napravio config , i kad smo usli na server ping je bio 30+ . Nisam se toga prije sjetio , glavni racunar ima znatno slabiju konfiguraciju od ostalih :$ . Sto se tice ekipa ovoliko sam bas i ocekivao , mozda jednu do dvije vise ali eto uvjek nekom nesto iskrsne dan prije
. HLTV je trebao bit i ovaj lik sto je trebo da donese kabal na dan turnira izradio nije si javio i nismo nista mogli promjenit , slike i demosi nece bit postavljeni (zbog tehnickih problema) Grupe su bile zaista korektne . Druzenje naravno na nivou . Vecina je sigurno imala favorita PAG-a , mislio sam da ce uzet kkl i da ce PAG pocet da filozofira "nevalja ovo nevalja ono XD"
I jos jednom bi zelio da pohvalim sljedece momke
f4nt0mxdc0 (Decko dosao iz Mostara)
Zatim igrace "PAG-a i ;kkl-a (Za borbu u finalu
)
I po mogucnosti da im date aplauz ko se javi od njih (Ali se nece vecina javit)
I molim sve pohvale ali i kritike pisati na temu da znamo sta da izmjenima na sljedecem touru koji ce bit za nekih 2 mjeseca
Eto od prilike bi to bilo to
EDIT : Evo me upravo u internetu , i sef me zamolio da se zahvalim svim ekipama koje su dosle , prisustvovale , i bodrile svoje momke .
Pozdrav!
Ovako
Tour po meni je jako dobar , ali koliko dobar toliko i interesantan . Organizacija je bila dobra , niste morali cekati na cw - dolazili ste bas kad ste trebali igrati . Jedina mana oko turnira je bio server , server se trebao dici sa glavnog racunara gdje sam ja sjedio . Medjutim kad sam digao server , napravio config , i kad smo usli na server ping je bio 30+ . Nisam se toga prije sjetio , glavni racunar ima znatno slabiju konfiguraciju od ostalih :$ . Sto se tice ekipa ovoliko sam bas i ocekivao , mozda jednu do dvije vise ali eto uvjek nekom nesto iskrsne dan prije
. HLTV je trebao bit i ovaj lik sto je trebo da donese kabal na dan turnira izradio nije si javio i nismo nista mogli promjenit , slike i demosi nece bit postavljeni (zbog tehnickih problema) Grupe su bile zaista korektne . Druzenje naravno na nivou . Vecina je sigurno imala favorita PAG-a , mislio sam da ce uzet kkl i da ce PAG pocet da filozofira "nevalja ovo nevalja ono XD"I jos jednom bi zelio da pohvalim sljedece momke
f4nt0mxdc0 (Decko dosao iz Mostara)
Zatim igrace "PAG-a i ;kkl-a (Za borbu u finalu
)I po mogucnosti da im date aplauz ko se javi od njih (Ali se nece vecina javit)
I molim sve pohvale ali i kritike pisati na temu da znamo sta da izmjenima na sljedecem touru koji ce bit za nekih 2 mjeseca

Eto od prilike bi to bilo to
EDIT : Evo me upravo u internetu , i sef me zamolio da se zahvalim svim ekipama koje su dosle , prisustvovale , i bodrile svoje momke .
Pozdrav!

:-*