Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najigraniji Counter-Strike Server Mod

584 pregleda · 47 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 02:54

Pozdrav,

znaci, pitanje glasi koji je po vama najigraniji mod, tj. poslije publica naravno.
Deathmatch - po meni najbolji mod za nabijanje skilla tj za poboljsavanje aim-a .. I meni je prvo Deathmatch pa onda Public
I mislim da ce svako sloziti samnom
Fragnatic je napisao/la:
Deathmatch - po meni najbolji mod za nabijanje skilla tj za poboljsavanje aim-a .. I meni je prvo Deathmatch pa onda Public :)
I mislim da ce svako sloziti samnom :D
Ako ti je DeathMatch najbolji za pobosljavanje skilla tj. aima ? Onda se rokni, vidis da je frajer stavio u anketu "DM+HS". HS = HeadShot , sto znaci samo rokat u glavu i ubit ces ga, u tijelo nista :)

btw. Najbolji MOD je po meni GunGame najovisniji ;)
eldeeN je napisao/la:
Ako ti je DeathMatch najbolji za pobosljavanje skilla tj. aima ? Onda se rokni, vidis da je frajer stavio u anketu "M+HS". HS = HeadShot , sto znaci samo rokat u glavu i ubit ces ga, u tijelo nista

btw. Najbolji MOD je po meni GunGame najovisniji
DMHS ima puno bagova znaci svaki .. ti se steli 5 mjeseci na DMHS i pucaj headshote ko lud imaj skor 50 0 i dodji na cw neces pucati u glavu kao na tom serveru
ispeci pa reci
eldeeN je napisao/la:
Ako ti je DeathMatch najbolji za pobosljavanje skilla tj. aima ? Onda se rokni, vidis da je frajer stavio u anketu "DM+HS". HS = HeadShot , sto znaci samo rokat u glavu i ubit ces ga, u tijelo nista :)

btw. Najbolji MOD je po meni GunGame najovisniji ;)
nije tacno to sto ti zbroris
Fragnatic je napisao/la:
DMHS ima puno bagova znaci svaki .. ti se steli 5 mjeseci na DMHS i pucaj headshote ko lud imaj skor 50 0 i dodji na cw neces pucati u glavu kao na tom serveru
ispeci pa reci
/aplauz.

dmhs - bugged , headovi jako cudni :0

dm serveri sa awpom included, jedini srvi koje igram
Po meni ako vec kontas da uzes neki server mislim da bi to trebao da bude GUN GAME. Pitas se zasto ? Pa jednostavno tako sto DM Servera ima i 'previse' a Gun game je pravo zanimljiv i zarazan mod isto tako i ZOMBIE mod

@ Fragnatic

To ne zavisi od tebe nego od server-a i konekcije i koji je interp na serveru i tako.
haruN je napisao/la:
Po meni ako vec kontas da uzes neki server mislim da bi to trebao da bude GUN GAME. Pitas se zasto ? Pa jednostavno tako sto DM Servera ima i 'previse' a Gun game je pravo zanimljiv i zarazan mod isto tako i ZOMBIE mod

@ Fragnatic

To ne zavisi od tebe nego od server-a i konekcije i koji je interp na serveru i tako.
vecinom je to od samog moda a ne do srva
vjeruj mi zivio sam na tom dmhs i nisam puno postigao tj nisam puno poboljsao "pucanje u glavu"
Fragnatic je napisao/la:
vecinom je to od samog moda a ne do srva :)
vjeruj mi zivio sam na tom dmhs i nisam puno postigao tj nisam puno poboljsao "pucanje u glavu"
naravno da neces puno pobosljat pucanje u glavu ako igras dmhs ustvari nece ni malo...jer to je sve to tvoj mozga i razmisljanja..npr ti kad izletis ispred protivnika odmah ces zarafalat jer si se uspanicio,a samo nekolicina profesionalaca je dovoljno fokusirana i smirena da kad mu "opponent" izleti ispred nejga on ce ga u glavu odmah..

btw. DM ofc.
Deatmatch, ali ako cete otvarati novi Gamers.ba Online server zamolio bih vas da to bude DM + HS.
Pozdrav
Deathmatch trenutno najjaci server i najbolji, a i zanimljiv pa tako glas sam dao za Deathmatch
pod 1, ovo mi je prvi put da ti to pisem, a pod 2 tebi je 1337i put da nesto FILOZOFIRAS, a neas blage, aj zdrao, sta cu se ja sa idiotom prepirati
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
naravno da neces puno pobosljat pucanje u glavu ako igras dmhs ustvari nece ni malo...jer to je sve to tvoj mozga i razmisljanja..npr ti kad izletis ispred protivnika odmah ces zarafalat jer si se uspanicio,a samo nekolicina profesionalaca je dovoljno fokusirana i smirena da kad mu "opponent" izleti ispred nejga on ce ga u glavu odmah..

btw. DM ofc.
Slazem se sa tobom , ipak mi nismo na tom nivou da reagiramo smireno vec rafal majka
glasao sam za deathmach ali vise volim zombie sa laserima i parachutom btw. izostavio si 1337 modova
Trebao si postaviti i zombie , vidis na gametrackeru ima 3-4 servera u top15 , znaci raja igra !

A ja igram DM+HS naj ti ga vise

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.