Ovo je tema na kojoj mozete pisati pohvale/kritike/zalbe (banovi, admini, igraci i sl.) Gamers.ba CS servera. Sve druge teme koje se budu odnosile na spomenuti server bit ce izbrisane. Tema ce biti sticky, na ovom podforumu i redovno odrzavana.
Diskusija
Gamers.ba CS Serveri
1.702 pregleda · 75 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 20:45
Iskreno
ja nemam zalbi, meni je server super
ja nemam zalbi, meni je server super
Predlažem da se otvori i posebna tema za ban/unban, tj. ako je neko nepravedno banovan da se ima gdje žaliti... A bezveze bi bilo da se dižu posebne teme oko banova...
gazzel je izjavio da ne žele u administraciji nekoga sa lola i epna,
GB sam ga, posto sam na jednoj temi ali odgovra nema
reLo je napisao/la:
Predlažem da se otvori i posebna tema za ban/unban, tj. ako je neko nepravedno banovan da se ima gdje žaliti... A bezveze bi bilo da se dižu posebne teme oko banova...
Server je extra usao sam koji put igro bi vise ali mi nesto nenormalno laga ovih dana internet
Zalba : neki ste me dan banovali bez razloga
Zalba : neki ste me dan banovali bez razloga
Samo mi je sranje sto me redirekta na neki 2 server ako je server pun.Pusti me da odradim retry par puta i udjem
izbacite vote na kraju mape , bolje je da sve ide lagano po mapcycle , desi se da se mapa ponovi ..
harees je napisao/la:
gazzel je izjavio da ne žele u administraciji nekoga sa lola i epna,
@ reloaded , slazem se .
Eh , nekih posebih zalbi nema , osim sto nekad' zna ping skociti , al' to je samo privremeno .
Hm , mog'o bi se uvesti banss (banshot , kada banate nekoga , ss mu se spremi u CS folder te je on duzan ostaviti SS na forumu , da se provjeri , ili nema pravo ulaziti na server) .
Pohvala imam dosta . Mrsko mi ih sve nabrajati , ali uglavnom , nema bespotrebnih plugina , admini kewl , raja se zajebaje itd ...
Eh , nekih posebih zalbi nema , osim sto nekad' zna ping skociti , al' to je samo privremeno .

Hm , mog'o bi se uvesti banss (banshot , kada banate nekoga , ss mu se spremi u CS folder te je on duzan ostaviti SS na forumu , da se provjeri , ili nema pravo ulaziti na server) .
Pohvala imam dosta . Mrsko mi ih sve nabrajati , ali uglavnom , nema bespotrebnih plugina , admini kewl , raja se zajebaje itd ...
cao
neku noc sam nakon dugo vremena usao u cs.i usao na taj gamers server da vidim kakav je ...
Konekcija hs 1 paket ja mislim.... Uso na server ubi lag.2,3 minute igrao i izaso.Pc je nov,znaci strava cfg tako da tog nije...
Kako je ostalima sto se tice laga
neku noc sam nakon dugo vremena usao u cs.i usao na taj gamers server da vidim kakav je ...
Konekcija hs 1 paket ja mislim.... Uso na server ubi lag.2,3 minute igrao i izaso.Pc je nov,znaci strava cfg tako da tog nije...
Kako je ostalima sto se tice laga
apoo je napisao/la:
@ reloaded , slazem se .

GAZZEL je napisao/la:
To nije do nas, telekom masine, ne mozemo mi to popraviti

Ugl. , server super .
Samo popravite "autoteambamance" i bit cu totalno zadovoljan !
torQ7u je napisao/la:
Samo popravite "autoteambamance" i bit cu totalno zadovoljan !
sve dok je 100ka admina nema
primjedbi
primjedbi
GAZZEL je napisao/la:
Done
Server grmii^^
svaka čast ljudi <3.
Kad to Cage uradi <3.
Zna ga moja sestra Ajla
svaka čast ljudi <3.
Kad to Cage uradi <3.
Zna ga moja sestra Ajla
Kad se kuca /net Sve onaj lik prica "I ugodnu Iglu" ...
Server kewl.
Ip pm neka neko da ili gb :$ ?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.