Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trošenje limita...

169 pregleda · 18 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 16:28

Zdravo svima, šta ima kako ste ?

E ovako primjetio sam ovaj mjesec da trošim nevjerovatne količine limita(bar za moj pojam)... Znaći do 13 januara sam potrošio nekih 10 11 giga... Nastojim štedit , ne skidam neke "video"-e nit neke veće file-ove. Doduše jeste da sada tokom raspusta internet mi radi po cijeli dan ... ali bi vas upitao da li je moguće naprimjer eto jučer čitav dan jedino što sam možda pregledavao koji forum , facebook, msn , i pogledao nekolko vide-a na youtubu potrošim nekih 600 mb ? Strah me ako nastavim ovoliko skidat da će mi doći prekoračenja 40 50 km...

Da li postoji neki program (dobar) što prati tačno kolko skidam svaki dan. Skidao sam par tih "bandwidth monitor"-a , ali jednostavno nijedan mi nije bio dovoljno dobar, il bi pokazivao da premalo downloadujem il previše i tako... Nadam se da ste ukopčali šta tražim..

Također se nadam da tema neće biti zaključana...

Hvala unaprijed
Net Limiter Pro 2
11/1/2010 - 611.11 MB

Apsolutno nista skinuo nisam.

Neznam koji im je ku**c ?

Limit 5 gb

samo se odreknes youtube-a i slicnih stvari i neces nikako imati problema
~ Samo da pitam ...
~ Da li Skype trosi limit ?
I ja sam skoro pa 9 GB potrošio i zadovoljan sam, s tim da svaki dan igram 5-6h online CoD-a, youtube i downloadam svašta nešto.

Ono s čime ja pratim download je Bit Meter.

'njoy
Smanji gledanje clipova, promjeni PW i skeniraj HDD.Možda neko koristi podatke
Izracunaj 15g znaci svaki dan 500 megabajta ! drzi se toga !
kenaN_ je napisao/la:
11/1/2010 - 611.11 MB

Apsolutno nista skinuo nisam.

Neznam koji im je ku**c ?

Limit 5 gb

Šta se žališ 'leb te je*o, ja sam 4 GB potrošio

Ja sam koristio Bit Meter, fin mogu ti reći
silver je napisao/la:
~ Samo da pitam ...
trosi ko lud ..
dinoxus je napisao/la:
Šta se žališ 'leb te je*o, ja sam 4 GB potrošio :-X

Ja sam koristio Bit Meter, fin mogu ti reći :)
i ja :(
I ja .. imam 12 giga paket onaj,ostalo mi je jos malo,al sreca imam jos accova
Ja danas smanjio na paket od 8 GB (Logosoft). Ne znam fakat kako cu se navici opet. xD
NetLimiter2 i prati. Ovih 50+ mb što fali, to sam skino sa fz, pa mi nije ubrojano u limit. Inace tacno mi izracuna uvijek. Mada su dani 'razbacani', na kraju se podudaraju brojke.

hvala MADRIDISTA i barcovac... 'ebaću im mater u hsu budel se više nešta nabrajalo tamo.. lopovi oni :S sjećam se davno prije 2 godine, 2 dana nisam imao interneta 80 megabajta mi se skinulo i oni tamo sve provjeraval sa mog kompjutera se skida.. al ja kontam sta je to po danu 40 mb.. i sad kontam pa je'ote to je mjesecno 1,2 gige... ispadne dadnu mi limt samo od 3,8 giga al eto da ne komplikujem
Evo ja vec potrosio limit a tek 13. :S vela havle koji sam debil .
I ja ko lud trošim mada i kad prekoračim oda baš prekoračim po 50-100 km znam xD
silver je napisao/la:
~ Samo da pitam ...
Ma jock qme nije da trosi nego zdere limit :S tako malo lakshe hh :$ <3
NetLimiter2 i pratish nema sta
A meni se trosi ko ludo nez ni sta da radim.
GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.