Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nod

129 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 19:16

skinuo sam crack za jednu igru i nod mi se javi i kaze da je to trojanac i izbrise taj file i samim tim izbrise i crack i nemogu igrati igru
jedina mogucnost je ako iskljucim nod,crackujem i igram
da li postoji neka druga mogucnost osim te,jer to nemogu svaki put radit
ima da dlt nod i skinesh neki normalan antivirus previshe opterecuje sistem ja bi ti preporucio Kaspersky il mcaffi 2009 :]
Bolje ti je nemoj...Okani se tog cracka i nađi novi na netu..Ako to uradis virus ce ti se uvalit u sistem neces moci mrdnut tako je i meni bilo sa crekom od vice citya..
Zašto neskineš drugi crack.

edit: Warez
mah trazio sam,ali skoro sve isti
ako neko moze naci neki normalan igra je alpine ski racing 2007 znaci nemojte onaj od postertema ili kako vec
posaljite na pp
nadji drugi crack jer nebi ti se nod bezveze javio ako nemas crack mogu ti ja potrazit
hahah kontam dinoxus - aka nod xD

ima da dlt nod i skinesh neki normalan antivirus previshe opterecuje sistem ja bi ti preporucio Kaspersky il mcaffi 2009 :]
I nemoj taj koristiti crack bolje ti je skini drugi.
GL
Spectors je napisao/la:
I nemoj taj koristiti crack bolje ti je skini drugi.
GL
To kume kopiraj postove budi lud kako te nije stid zar ti je toliko stalo do postova nemogu da vjerujem koji si ti spamer 50 postova na dan hahahaha GL
Sta je crack za igru ?
Virus.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.