fps 60 sve pokuso reinstal drivere graficke, reinstal cs,pokusao nekakav gameboster,sve rateove kuco,vsync FORCE OFF,formatiro kompjuter,obaro sistem, kompjuter ima 160 gb tvrdog diska 2 rama graficka nVidia Geforce 9800GT ! ! ! ! SVE NAJ AL PONOVO FPS 60! MOLIM VAS POMOZITE MI !
Diskusija
Zaključana
AGAIN FPS
124 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 06:19
Sve sto ti za FPS moze pomoci je vsync off i fps_max 101. Sve drugo sta budes pokushavao ces samo vishe sjebat komp, ili ces nesto pogresno instalirati il sta ja znam.
Ne moze ti nista dici FPS toliko primijetno, cim ti padne smoke zapalice ti se komp.
Najbolje ti je da, ili kupis novu graficku/komp, ili iskljuci vsync i navikni se na FPS na kojem ti i jeste CS. Trece opcije ti nema.
Jos jedna stvar: Rateovi nemaju veze sa FPS-om, i najidealniji su 101 - 101 - 25k.
Bolje je ping 60 sa tim rateovima, nego 20 sa nekim 30 - 30 - 9k.. Vjeruj mi, ne pricam gluposti. Jer ljudi inache cim vide manji ping kontaju ide bolje - a ustvari se varaju. Ne budi jedan od njih.
Ne moze ti nista dici FPS toliko primijetno, cim ti padne smoke zapalice ti se komp.
Najbolje ti je da, ili kupis novu graficku/komp, ili iskljuci vsync i navikni se na FPS na kojem ti i jeste CS. Trece opcije ti nema.
Jos jedna stvar: Rateovi nemaju veze sa FPS-om, i najidealniji su 101 - 101 - 25k.
Bolje je ping 60 sa tim rateovima, nego 20 sa nekim 30 - 30 - 9k.. Vjeruj mi, ne pricam gluposti. Jer ljudi inache cim vide manji ping kontaju ide bolje - a ustvari se varaju. Ne budi jedan od njih.
Udji u Nvidia CP,pa idi na Manage 3D settings pa global settings i tu ima Vertical Sync idi Force OFF!! tako sam i ja pa mi je sad FPS 100
geni je napisao/la:
Sve sto ti za FPS moze pomoci je vsync off i fps_max 101. Sve drugo sta budes pokushavao ces samo vishe sjebat komp, ili ces nesto pogresno instalirati il sta ja znam.

_Ajdin_ je napisao/la:
HVALA TI AL IMA RAZLIKE IZMEDJU FPSA 101 i 60 AL OK JE 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Problem je sto ti neces naci taj program koji ce ti dici fps sa 60 na 101 ako ti ne valja graficka.. I ako slucajno dignes, tu ce ti se nesto raspasti.. I sve je to neki fush i sta ja znam.
Najbolje ti je igrati na defaultu. Igrao sam i ja 2 godine na 60 FPS... Naviknes se vjeruj mi... I uopste ti ne bude problem.. Pa kasnije kada budes imao para, uzmes grafu za 101 fps i udaras nogama..
A ovako... Nikad ne bih instalirao neke programe za boostanje FPS-a, sve mi je to shuhveli..
♥ default
geni je napisao/la:
Ima razlike izmedju 101 i 60 FPS ? Ma sta mi kazes 
Problem je sto ti neces naci taj program koji ce ti dici fps sa 60 na 101 ako ti ne valja graficka.. I ako slucajno dignes, tu ce ti se nesto raspasti.. I sve je to neki fush i sta ja znam.
Najbolje ti je igrati na defaultu. Igrao sam i ja 2 godine na 60 FPS... Naviknes se vjeruj mi... I uopste ti ne bude problem.. Pa kasnije kada budes imao para, uzmes grafu za 101 fps i udaras nogama..
A ovako... Nikad ne bih instalirao neke programe za boostanje FPS-a, sve mi je to shuhveli..
♥ default

♥ default
_Ajdin_ je napisao/la:
hvala na savjetima
kucaj
cl_shadows 0
cl_weather 0
cl_himodels 0
cl_violentablood 0 - da iskljucis krv
cl_violenthblood 0 - isto ko ono gore
ovo ti moze malo pomoc , ne puno
cl_shadows 0
cl_weather 0
cl_himodels 0

Jao tema bila 666 puta , jednostavno opcija trazi : http://www.slikomat.com/slika/1393434.htm..
znaci ugasi vsync i stavi quality performance
provjeri kolika ti je hercaza monitora, znaci stavi max, meni je 85 hz
takodje skini ovaj program
http://rapidshare.com/files/42867508/refreshlock.zip.html
i namjesti na svoju rezoluciju i nek ti je upaljen kad igras cs mozda ti popravi fps
i naravno iskljuci sve programe msn,anti virus itd ps
Takodjer skini ovaj program GameBoster
http://www.iobit.com/gamebooster.html
a mozda nisi kucao fps_max 101
znaci ugasi vsync i stavi quality performance
provjeri kolika ti je hercaza monitora, znaci stavi max, meni je 85 hz
takodje skini ovaj program
http://rapidshare.com/files/42867508/refreshlock.zip.html
i namjesti na svoju rezoluciju i nek ti je upaljen kad igras cs mozda ti popravi fps
i naravno iskljuci sve programe msn,anti virus itd ps
Takodjer skini ovaj program GameBoster
http://www.iobit.com/gamebooster.html
a mozda nisi kucao fps_max 101
daha je napisao/la:
kucaj
cl_shadows 0
cl_weather 0
cl_himodels 0
cl_shadows 0
cl_weather 0
cl_himodels 0

NIKOLAAAa je napisao/la:
Ma nema to veze, vidis koja mu je graficka FFS
pa ja ne mogu da vjerujem, ljudi imaju 5x bolju graficku od moje a ipak im fps nije veci od 60
a meni 100
a meni 100
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.