Evo ovako, imam problem sa Open GL. Kad igram nije da mi laga nego trzaaa :S :S nemoze se igrat :@ dok je na d3d sve normalno :@ ako neko zna u cemu je stvar jel do graficke ili do cega je vec :S bez spammova pls 8-)
Pitanje
Zaključana Riješeno
15 bodova
Open GL :S :S :S :S
343 pregleda · 14 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 22:41
pa jesu li ti rateovi svi u redu i zavisi koji ti je ekran nemozes sa svakim igrati na openGL ni d3d
rateovi ok.. a ekran LCD 19 incha
Pa uvijek je dobro pokusati sa reinstalom . Spasis demo-e , cfg, mape ,ss ! Odes u kontrol panel obrises igricu i odes u C:\Program Files\Valve i obrises folder valve > kanta i tu obrises folder valve . Ako nemas instalacionog cd-a od kantera odes po internetu i nadjes sebi linkove bilo je u 7 dana 20 tema vezanih za cs download (ovdje mora biti cs podforum !
Skines , instaliras i probas da li moze !
~Ako opet ne moze probas skinuti najnovije drivere od graficke i skeniras racunar od virusa jer u poslednje vrijeme non steam se bas uj**o stalno nesto ne moze
!
Ako ni to nije uspjelo reinstal system-a (nemoj system restor raditi nemas nista od toga ) !
Skines , instaliras i probas da li moze !
~Ako opet ne moze probas skinuti najnovije drivere od graficke i skeniras racunar od virusa jer u poslednje vrijeme non steam se bas uj**o stalno nesto ne moze
!Ako ni to nije uspjelo reinstal system-a (nemoj system restor raditi nemas nista od toga ) !
eldaar je napisao/la:
rateovi ok.. a ekran LCD 19 incha
ja mislim da je do grafičke napiši ovdje koju grafičku imaš možda ti neko pomogne objasniti kako da rateve staviš i da promjeniš
Pa kakva ti je konfiguracija kompa ? , jesil iskljucio vsync ?
daj kakvih detalja !
daj kakvih detalja !
moras najnovije drivere imati ostalo ti objasnim samo ti meni daj bobe 
i msn na PM da ti objasnim

i msn na PM da ti objasnim
http://www.brothersoft.com/amd-dual-core-optimizer-232059.html ovo skini i instaliraj neće ti više trzat
kakav crni d3d nmg potrefit lika
hahahaha
hahahaha
eldaar je napisao/la:
kakav crni d3d nmg potrefit lika
hahahaha
hahahaha
e nije to to mi je bilo prije dok nisam formatiro komp. a sad mi je ono kad pucam i hodam zapne pa krene i sve tako 

mozda je do patcha,pokusaj skiniti ovaj novi patch pa vidi
maYbe je napisao/la:
e nije to to mi je bilo prije dok nisam formatiro komp. a sad mi je ono kad pucam i hodam zapne pa krene i sve tako 

evo napravio sam zahvaljujuci mirofi i njegovoj pomoci
al samo nemogu igrat na patch v21 nego sam na v42 na njemu mi ne stopa
al samo nemogu igrat na patch v21 nego sam na v42 na njemu mi ne stopa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.