Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Open GL :S :S :S :S

343 pregleda · 14 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 22:41

Evo ovako, imam problem sa Open GL. Kad igram nije da mi laga nego trzaaa :S :S nemoze se igrat :@ dok je na d3d sve normalno :@ ako neko zna u cemu je stvar jel do graficke ili do cega je vec :S bez spammova pls 8-)
pa jesu li ti rateovi svi u redu i zavisi koji ti je ekran nemozes sa svakim igrati na openGL ni d3d
rateovi ok.. a ekran LCD 19 incha
Rješenje
Pa uvijek je dobro pokusati sa reinstalom . Spasis demo-e , cfg, mape ,ss ! Odes u kontrol panel obrises igricu i odes u C:\Program Files\Valve i obrises folder valve > kanta i tu obrises folder valve . Ako nemas instalacionog cd-a od kantera odes po internetu i nadjes sebi linkove bilo je u 7 dana 20 tema vezanih za cs download (ovdje mora biti cs podforum !
Skines , instaliras i probas da li moze !

~Ako opet ne moze probas skinuti najnovije drivere od graficke i skeniras racunar od virusa jer u poslednje vrijeme non steam se bas uj**o stalno nesto ne moze !

Ako ni to nije uspjelo reinstal system-a (nemoj system restor raditi nemas nista od toga ) !

eldaar je napisao/la:
rateovi ok.. a ekran LCD 19 incha
meni je isto LCD 17` ali sve je ok probaj opet instal drivere za gradichu i mozda moras igrati na d3d posto ti je veci ekran:D
ja mislim da je do grafičke napiši ovdje koju grafičku imaš možda ti neko pomogne objasniti kako da rateve staviš i da promjeniš
Pa kakva ti je konfiguracija kompa ? , jesil iskljucio vsync ?

daj kakvih detalja !
moras najnovije drivere imati ostalo ti objasnim samo ti meni daj bobe
i msn na PM da ti objasnim
kakav crni d3d nmg potrefit lika hahahaha
eldaar je napisao/la:
kakav crni d3d nmg potrefit lika :D hahahaha
jel tebi problem ti hodaš ono ti zapne ti ponovo hodaš ono ti zapinje i sve brže i brže iso ko da imaš speed ?
e nije to to mi je bilo prije dok nisam formatiro komp. a sad mi je ono kad pucam i hodam zapne pa krene i sve tako
mozda je do patcha,pokusaj skiniti ovaj novi patch pa vidi
maYbe je napisao/la:
e nije to to mi je bilo prije dok nisam formatiro komp. a sad mi je ono kad pucam i hodam zapne pa krene i sve tako
Pa to' ti kažem i ja , skini ovo što sam ti dao imaš gore link iznad i instaliraj neče ti više štekat 100 % ...
evo napravio sam zahvaljujuci mirofi i njegovoj pomoci al samo nemogu igrat na patch v21 nego sam na v42 na njemu mi ne stopa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.