Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

STEAM PROBLEM

108 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 16:47

Eh ovako, posto sam formatirao comp, sve izbrisao usput otisao je i steam pa sam bio primoran da skinem steam install sa neta.

Eh nakon sto downloadujemn sve to i pokrenem steam CS, pocne srati da ne moze da prede u OPEN GL i da se vraca u Softvare mode. Haj dobro ja ono normale probam ponovo stavi rezoluciju kakva treba i hocu da namjestim sa 16 na 32 bita ono ne moze. Ponovo probam da stavim na OPEN GL mode ono sere
"The specified mode in not supported."
"The game will now run in softvare mode"

i nece nikako to da se promjeni

Molim vas da pomognete ko zna

Pozzzzz
Jesi mozda zaboravio instalirati drivere od graficke ? meni je isto bilo dok nisam instal :/
instaliraj drivere od graficke
Nisu ti instalirani driveri od graficke ja mislim pogledaj to ... ak'o je to daj ime grafe da ti ih skinem . i upld preko rs.
Install drivere od graficke.

@ trebala ti je biti izbrisana tema . . . tema se nesmije pisati sa capslockom tj. konstantnim velikim slovima
driveri od graficke brate desavalo se i meni pa eROs brat naprawio :] onaj ako si to uradio nisi skino validan steam.exe
Above je napisao/la:
Nisu ti instalirani driveri od graficke ja mislim pogledaj to ... ak'o je to daj ime grafe da ti ih skinem . i upld preko rs.
NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation)

eto to je moja grafa

Haj please ako uspijes skini i upload ali nemoj RS, nego neki drugi jer nikad ne uspijem da skinem sa RS
Sniper_Soldier je napisao/la:
NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation)

eto to je moja grafa :(

Haj please ako uspijes skini i upload ali nemoj RS, nego neki drugi jer nikad ne uspijem da skinem sa RS :(
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Nadji tu :P
Bas zadnji put kad sam formatirao comp. bas sam imao taj problem. Na kraju sam svatio da mi je do drivera za graficku. Morao sam skiniti najnoviju verz. !
Nece ti pomoc nit reinstall CS nit' reinstall STEAM. do graficke ti je
Kralju,

Ti si 100posto zaboravio instalirati drivere od graficke.Pokusaj instaliraj drivere od graficke pa ce ti moci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.