Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

I tunes & Ipod

85 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 10:56

zz raja
Treba mi "mala" pomoc oko prebacivanja muzike sa I tunesa na Ipod,pa ako ima neko od vas da je radio vec to da mi to malo objasni,gdje,sta,kako...
hvala unaprijed
zz
Itune s je sranje bolje skini winamp novi i preko njega mozes muziku prebacivat prikopcas ipod na komp pojaviti se dole ikona removeable device tu nadjes ipod i samo drag and drop muziku
Fino prokopcas svoj iPod pojavi ti se u iTunes on i onda izaberes muziku i samo sync
Bas sam mislio temu postat juce , ali nisam neshro.

Znaci imam problem.

Imam iTunes instaliran i ocita mi iPod , sve normala ali kada krenem da muziku prebacim pojavi se neki error sync , tako neshto, nisam zapamtio. I nishta , nije se moglo prebacit.

Nakon toga sam formatirao iPod i reinstaliro iTunes, mislio da nije neshto uredu bilo ...

Nakon sto sam formatiro iPod racunar nece nikako da ga prepozna. Ne izbacuje mi one poruke found new hardware, znaci nikako ga ne ocitava.

Eto, da vas zamolim , ako je neko imao ovakav problem ili zna rjesenje (neki driveri, starija verzija itunesa itd.) neka posta bice nagradjen !

Hvala !

cheers
BOOSTER_ je napisao/la:
Bas sam mislio temu postat juce , ali nisam neshro.

Znaci imam problem.

Imam iTunes instaliran i ocita mi iPod , sve normala ali kada krenem da muziku prebacim pojavi se neki error sync , tako neshto, nisam zapamtio. I nishta , nije se moglo prebacit.

Nakon toga sam formatirao iPod i reinstaliro iTunes, mislio da nije neshto uredu bilo ...

Nakon sto sam formatiro iPod racunar nece nikako da ga prepozna. Ne izbacuje mi one poruke found new hardware, znaci nikako ga ne ocitava.

Eto, da vas zamolim , ako je neko imao ovakav problem ili zna rjesenje (neki driveri, starija verzija itunesa itd.) neka posta bice nagradjen !

Hvala !

cheers
Probaj preko winampa ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.