Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 66 bodova

Ipod - Par Problema

164 pregleda · 4 odgovora · otvorena 19.07.2010. u 18:15

Ha, hu.

Znači imam par problema sa Ipodom

1) Na netu sam našao način jailbreakanja ipoda, ali trebam skidati ovaj frimware 4, a za koji treba 25-6 minuita, ako neko ima neki bezbolniji način neka javi.

2) Zna li iko link gdje mogu skinuti cracked ipod aplikacije (saljite na pm radi pravila) i filmove.

3) Zašto se dešava da kada npr. stavim slušalice na uši i krenem slušati npr. muziku, a uredjaj (ipod) ocu da stavim npr. u dzep, onda se uključi zvučnik, znači muzika nije na slušalice nego na zvučnik, mislio sam da je do slušalica i spoja, onda do trzanja ipoda, ali nije. Znači ocu da, npr. trčim i da stavim ipod u dzep, ali pri kretanju ipoda ka dzepu, odjednom se zvuk premejsti na zvučnike.

4). Kojim programom mogu 100% convertovati filmove u one koji se mogu gledati na ipodu.

btw. verzija Ipoda je ipod touch.

Zamolicu admina da ne briše temu, ako je warez ovo pod drugoj stavci, neka edituje.

I da, nisam znao u koji podforum da stavim, hvala, cao.
1) Na netu sam našao način jailbreakanja ipoda, ali trebam skidati ovaj frimware 4, a za koji treba 25-6 minuita, ako neko ima neki bezbolniji način neka javi.

2) Zna li iko link gdje mogu skinuti cracked ipod aplikacije (saljite na pm radi pravila)

3) Zašto se dešava da kada npr. stavim slušalice na uši i krenem slušati npr. muziku, a uredjaj (ipod) ocu da stavim npr. u dzep, onda se uključi zvučnik, znači muzika nije na slušalice nego na zvučnik, mislio sam da je do slušalica i spoja, onda do trzanja ipoda, ali nije.

4). Kojim programom mogu 100% convertovati filmove u one koji se mogu gledati na ipodu.

1) http://www.youtube.com/watch?v=LWgVA1T2aJo

2 PM .

3) mozda ti se iskljuce sluse, kad stavljas ipod u dzep. (A)

4) 4Media Video Converter Ultimate 6, al mora ti biti pro, dat cu ti ja licence key na PM.

Post dobio aplauz od nera_f

FaaroZa je napisao/la:

2) Zna li iko link gdje mogu skinuti cracked ipod aplikacije (saljite na pm radi pravila)

3) Zašto se dešava da kada npr. stavim slušalice na uši i krenem slušati npr. muziku, a uredjaj (ipod) ocu da stavim npr. u dzep, onda se uključi zvučnik, znači muzika nije na slušalice nego na zvučnik, mislio sam da je do slušalica i spoja, onda do trzanja ipoda, ali nije.

1) http://www.youtube.com/watch?v=LWgVA1T2aJo

2 PM .

3) mozda ti se iskljuce sluse, kad stavljas ipod u dzep. (A)

4) 4Media Video Converter Ultimate 6, al mora ti biti pro, dat cu ti ja licence key na PM.

1.) Hvala, ali jbg. kasnite, evo već skinuto više od pola ovog frimwarea 4, imam još samo oko 5-6 minuta, pa ću prvo pokušati na ovaj način, pa onda to.

2 ok

3.) Ne nije do toga, provjerio sam

4.) ali 100% da moze, skidao sam bruku convertera ali nijedan ne radi :S
Biggie_PK je napisao/la:
1.) Hvala, ali jbg. kasnite, evo već skinuto više od pola ovog frimwarea 4, imam još samo oko 5-6 minuta, pa ću prvo pokušati na ovaj način, pa onda to.

2 ok

3.) Ne nije do toga, provjerio sam

4.) ali 100% da moze, skidao sam bruku convertera ali nijedan ne radi :S
brate imam ja, hrpu filmova sam prebacio na svoj iphone i radi sigurno
Rješenje
Sto se tice drugog pitanja. Nakon jailbrake-a ces dobiti cydiu. Udjes u nju ides na manage, pa sources. Tu dodas source cydia.hackulo.us. I sa tog source-a skines aplikaciju installous. Posle ce ti sve biti jasno.

A preko racunara PM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.