Ovoj sam temi razmisljao dugo, mislio sam bil da je postavim i da li je moguce to uraditi , a to je za dobrobit naravno GAMERS.ba . Pod imenom MARKETING podrazumijevao sam ( da gamers.ba adminstracija proba nekako ostvariti ovu ideju tj . da izradjuje artikle(narukvice, majice , podloge, naljepnice i sl) na kojim bi bili znakovi gamersa i sl. , ja mislim da bi to bio pun pogodak , samo je problem , kako doci razmjene artikala , tj . (da naplacuje te putem ziro racuna ili sl - novcem , a da ti isti koji placaju dobijaju artikle postom. Takodjer bi mogli to nekako odraditi u BODOVIMA ( npr 200 bodova - neki artikal) Hvala !
Diskusija
Gamers Marketing
278 pregleda · 22 odgovora · otvorena 09.01.2010. u 15:16
Bijeljina Public Server CS 88.198.62.172:27025.Navratite da malo razradimo server !
npr 200 bodova - neki artikal
Bodovi više ništa neprestavljaju, jedino novo komponovanoj raji koji bi prodali kuču za bodove.
Ideja za majice je bila, ali kao svaka ideja i prijedlog nije realizovan, zato što su močnici digli ruke od gamersa.Stoje bugovi po pola godine i niko ništa.
Oni koji hoče ne mogu, koji mogu neče.
sry dupli post prilikom refresha, DELETE
Bodovi više ništa neprestavljaju, jedino novo komponovanoj raji koji bi prodali kuču za bodove.
Ideja za majice je bila, ali kao svaka ideja i prijedlog nije realizovan, zato što su močnici digli ruke od gamersa.Stoje bugovi po pola godine i niko ništa.
Oni koji hoče ne mogu, koji mogu neče.
sry dupli post prilikom refresha, DELETE
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.