Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba misterija

1.667 pregleda · 95 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 11:03

Pozdrav dragi mo'i gameri.

Posle dugo vremena da i ja napisem neku temu.
U ovoj temi cu pisati o par misterija koje su "pogodile" nas dragi gamers.ba . Pratim evo mjesecima nista novo se nije desilo na gamers.ba, ustvari jeste, al' to je sve ostalo na jeftinim pokusajima zavaravanja i furanja nas obicnih gamera, eh' to su te misterije.
Nego da nebih pametovao puno o nepravednosti i fake-ovima na gamers.ba jer vecina vas zna o tome dosta. Preko ove teme zelim da postavim par pitanja "vlasnicima" i "upraviteljima" ovog site-a (community-a).

Prvo(drugo)moje pitanje :

Gamers.b server - Pogledajte ovo. !

Prije 24 h korisnik Cage nije bio administrator, posle ove gore teme iznenada je dobio administrator-a, posle svega sta je Cage uradio za nasu CSBIH scenu ! ( Sta je uradio ? Ja od toga nista nevidim na g.ba ! ), Sad cete reci "Sta ti imas reci protiv jednog membera poput Cage-a a tek si se neki dan reg.", Eh' odmah da Vam kazem ja sam reg. jako davno prije otprilike 5 godina i vidio sam dosta stvari ali necu da Vas tusim dalje. Uglavnom moja pitanjA glasE

Zasto je Cage dobio administratora? Jel to bio neki konkurs?
&
Da li je Cage zasluzio administratora?

Trece moje pitanje :

Prvo procitajte ovo

GO NX

Tema je postavljena ima sad ce skoro dva mjeseca. jel od ovog ima ista ? Il je i ovo bila jos jedna zajebancija na nas racun. ! Ako se nevaram problem je bio sto nema server-a? Pa dragi Abasi ti nemozes naci server u 2 mjeseca, a Cage nadje u roku 2 dana. Pocni se druzit sa njim.

Da li ce biti ista od ovog GO NX 1on1 online turnira??

E sad po meni najdraze pitanje, pitanje koje sam postavio najmanje dvadesetak puta. ! ovo je upust i molba.

- Zasto dajete gmodove i moderatore za NETRUD samo ljudima iz Sarajeva i okolice !
- Molim Vas da pogledate ko zasluzuje a ko ne moderatora ovde ( ima dosta ne aktivnih moderatora i gmoderatora )

Molim bez spama na ovoj temi i molim iskljucivo ove VISOKO POZICIONIRANE ljude da mi dogovore na ovih par pitanja

Hvala

~ mahYr
Ma nista od tog turnira pisi propalo cuj biras opremu koju hoces otkud im kes za takve nagrade :D
ja sam za to da oldsql igrači i jedni od prvih korisnika ovdje imaju admina, moda šta im je klincu ćeif...

edit: a što ne praviš temu sa pravog akaunta ?
Nas sta meni u svemu tome samo smeta, tvoj profil . .
Nekako djeluje isprazno?

Za ostalo se od rijeci do rijeci slazem. A recu ti ovo, ta administracija nije ni na nivou indijanaca prije 500 godina :/

"- Zasto dajete gmodove i moderatore za NETRUD samo ljudima iz Sarajeva i okolice ! "
Netocno, i tardovi iz ostalih mjesta su tu, takodje za netrud.
Iskreno nadam se da temu necete obrisati jer dosta clanova ovo zanima neke za cage-a neke za ovaj turnir !
Pa nek napise neko nesta dzabe furati raju ako turnira nece biti .
Yo,

Cage je dobio status administratora jer hoće da pomogne Gamersu, i to je sasvim ok ako će se to ostvariti. Tako da . Ne znam šta će ti smetat' , jeste kinda fishy. Al' ipak ok je.

Zajke nema s' glave ni na MSNu a kamol' na G.ba, ne znam šta mu je uglavnom se "ušutio".

Gmodovi/Moderatori Sarajevo i okolica?

Ono LOL. Pa sam vlasnik sajta je iz Sarajeva, logika je da će 50% administracije bit iz Sarajeva. Dok ima i vLexinho iz Srbije, mirofa iz Banja Luke, riddle iz Novog Travnika ( čak mislim da je on živio i u Zagrebu, dunno rly) , trapoo Banja Luka valjda.

Hiljadu još primjera, to što smo ja , wickY , haruN iz Sarajeva ne znači da je štela.
Ti si sigurno jedan od vec registrovanih membera.
Ne moraš se kriti i praviti novi acc. To je jadno , ako imas sta da kazes... reci slobodno ko si i sta si.

A ovo vezano za temu. Koliko sam sada cuo, Cage ce voditi gamers.

Od NX 1v1 turnira nece biti nista.

A ovo sto govoris za moderatore i gmodove, tu nisi upravu 100%. Jer pogledaj koliko ljudi ima iz drugih gradova, cak i države .

harees je napisao/la:
ja sam za to da oldsql igrači i jedni od prvih korisnika ovdje imaju admina, moda šta im je klincu ćeif...

edit: a što ne praviš temu sa pravog akaunta ?
Zasto ? ovo nije stranica koja je napravljena tim OLDSQL igracima, ovo nije Counter Strike stranica, ovo je stranica za "citav" gaming.

Sta si ti, ili ja ili citav gamers.ba imao od npr. Cage-a !?
Kad je napisao ( u skore vrijeme ) kakvu temu..
Je**m ti ja njegov ID : 6

;)
je napisao/la:
Ljudi,ne dajte da vas laze jason ba..sta god gamers krvavim rukama zaradi,to on i ado podijele
Sagazmo je napisao/la:
Zasto ? ovo nije stranica koja je napravljena tim OLDSQL igracima, ovo nije Counter Strike stranica, ovo je stranica za "citav" gaming.

Imo sam 10 godina i igro sam kantera na logosftu, jedan od igrača tadašnjice jesu cage, muso, rt sacko eldo i neki od trenutnih admina... vidiš npr. ovo muso nije ušo na server 7 mjeseci a admina će dobiti kad poželi zato kad je on igro novopečenih "igrača" nije bilo... nabroj mi sve igrice koje je igrao bU kada je pravio ovu stranicu i reci koja igrica je fundament gamersa ?

btw: id mu nije 6 nego 9
Sagazmo je napisao/la:

sjo bolan ja ni ne znam tog Cage-a, pa mi ne smeta. Jer nisam ljubomoran, mojNe ni ti bit ljubomoran na lika. Ljubomora vas uništi ba, znam i sam kako je nepravda na Gamersu 60% za sve ove situacije. Da većina membera koji su trebali bit admini/gmodovi nisu, al' šta mi tu možemo? Ništa.
Sagazmo je napisao/la:

Takve stvari se cesto cine nepostenima, evo jedan primjer, ne prilicno adekvatan, ali tebi/ostalima shvatljiv . .

Dovede trener igraca u nogometni klub sa jakom postavom, i taj igrac tek sto je stigao, bez odradjenog treninga, dobije prednost nad igracem koji par godina igra na odredjenoj poziciji koju bi ovaj trebao igrati . .

A opet, ovaj ko odlucuje ko ce bit sta ovde, nije pretjerano zainteresiran za to.
ENTEL1 je napisao/la:
Ti si sigurno jedan od vec registrovanih membera.
Ne moraš se kriti i praviti novi acc. To je jadno , ako imas sta da kazes... reci slobodno ko si i sta si.

A ovo vezano za temu. Koliko sam sada cuo, Cage ce voditi gamers.

Od NX 1v1 turnira nece biti nista.

A ovo sto govoris za moderatore i gmodove, tu nisi upravu 100%. Jer pogledaj koliko ljudi ima iz drugih gradova, cak i države ;).

Entele, temu sam napisao sa drugog ACC-a iz razloga da mi nebi naki ninja dao bananu ;).

Sto se tice Cage-a ne zelim da dizem veliku prasinu oko toga. ! ovo je bilo jednostavno i pitanje za "vece" ljude od mene i tebe ( na ovom site-u )

Kazes on ce da vodi G.ba - HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA -.-'

Riddle me this, riddle me that ? <- Sta je sa ovim likom ?

Po meni vise zasluzuje da vodi Gamers.ba od nekog wanna be novinara countera za nake novine ! :r...

Sto kazem za mod. gmoda. ! nisi procitao moju temu
rekao sam za NETRUD kontas ?...

A sto se tice jos Cage-a

Ako ce obavljati funkcio admina kao sto je obavljao funkciju moda za cs onda bicemo gori od sajtova koji su pravljeni na free domeni
Prvo, digni temu sa pravog acc, nema skrivanja, daj nam rl nick...

Drugo, novi admin treba, jer ridlle ode u penziju (ovi drugi admini offline), eh sad mog'o je bit konkurs da mi predložimo par ljudi i gotovo (demokratija), mislim da treba još jedan admin, (bu, pile, abasi, ash - offline = nalete ponekad)... ! Werti se oprostio, skinuli mu admina, dakle novi admin potreban....

Treće, svi admini i gmod i modovi iz Sarajeva i okolice, netačno ima ih iz svi djelova Bosne, ima iz hrvatske 1,2, vlex srbija...

Četvrto, cime je zaslužio Cage admina, možda samoj prvrženosti g.ba, regan medju 10 prvi, tu je 5 godina... Čovjeku dat' priliku pa nek' pokaže šta zna
FosiL_ je napisao/la:
Prvo, digni temu sa pravog acc, nema skrivanja, daj nam rl nick...

Drugo, novi admin treba, jer ridlle ode u penziju (ovi drugi admini offline), eh sad mog'o je bit konkurs da mi predložimo par ljudi i gotovo (demokratija), mislim da treba još jedan admin, (bu, pile, abasi, ash - offline = nalete ponekad)... ! Werti se oprostio, skinuli mu admina, dakle novi admin potreban....

Treće, svi admini i gmod i modovi iz Sarajeva i okolice, netačno ima ih iz svi djelova Bosne, ima iz hrvatske 1,2, vlex srbija...

Četvrto, cime je zaslužio Cage admina, možda samoj prvrženosti g.ba, regan medju 10 prvi, tu je 5 godina... Čovjeku dat' priliku pa nek' pokaže šta zna ;)
Kako me zivcirate. !

-Procitaj do kraja recenicu pa onda postaj, rekao sam za NETRUD

je napisao/la:
A sta mislis Enese jel ima jos membera koji bi htjeli da pomognu Gamersu ? Mislis da je to samo Cage ? Nemam nista protiv njega i njegove sadasnje "pozicije" ali smatram kao i ovaj momak da ima mnogo sumnjivih "radnji" na ovom g.ba.
Licni podaci ID: 47974

ID je auto increasment, a prije 5 godina nije bilo 5k membera

Na kraju krajeva, gamers.ba uopste nije narodna vlast nego je privatna svojina i vlasnici imaju pravo da stavljaju oduzimaju privilegije bilo kome.

To ti je isto u privatnim firmama, vlasnik moze da zaposli koga hoce a ne mora "konkurs" da raspise
Sagazmo je napisao/la:
Kako me zivcirate. !

ev udzoh samo da odg na tvoju temu....

Ima ovdje fkt ljubomore i zbog mixeva sto su se igrali na mom serveru, govore "gubis entitet svoj", al pusti to.

aj nek je cage, u administraciji, al da ga odma stavite, kao admina jbg, stavite mu mod-a pa nek se pokaze kao aktivan clan koji pise postove, na svaku temu, sa ce neki reci odgovarao je, jest 256 postova.... ja kad sam vidio da ovdje drug, druga dize, a ne postuju se clanovi portala, nego najfrend, bilo mi je dosta, nije cage mozda naj frend nekom... nego ocu da kazem, ovo pocelo kao Parlament BiH, imas druga stelu i glavni si, a ostale ko j*** ja cu se kurcit.....

~Nadam se da ce Cage bit dobar Admin i aktivan, da ce postovat ostale clanove, kao pojedini, necu da ih nabrajam, da nebi nekog uvrijedio.

EDIT: Ja i TERROWENT smo nudili g.ba da se igraju na nasim serverima i nismo nista trazili !! al ne bolje dat nekom moda, da bi platio server, ccc, i taj server zar nije nekad davno dignut, al sto je oboren, neznam jer nisam pratio.... a bas me interesuje zasto je starti server oboren.....
Pozdrav!
Sagazmo je napisao/la:
Kako me zivcirate. !

Lik zeli reci da je velika vecina modova/gmodova dobila pozicije na poklon za nista, a ti su iz sarajeva i okolice . .

Razumijete? Vlex je dobio zasluzeno(kako kome) dok netko iz sarajeva nije . . necu uopce nabrajat, pomazem vam da shvatite sta je pisac htio reci.
Sagazmo je napisao/la:
Entele, temu sam napisao sa drugog ACC-a iz razloga da mi nebi naki ninja dao bananu .

Sto se tice Cage-a ne zelim da dizem veliku prasinu oko toga. ! ovo je bilo jednostavno i pitanje za "vece" ljude od mene i tebe ( na ovom site-u )

Kazes on ce da vodi G.ba - HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA -.-'

Riddle me this, riddle me that ? <- Sta je sa ovim likom ?

Po meni vise zasluzuje da vodi Gamers.ba od nekog wanna be novinara countera za nake novine ! ...

Sto kazem za mod. gmoda. ! nisi procitao moju temu
rekao sam za NETRUD kontas ?...

A sto se tice jos Cage-a

Ako ce obavljati funkcio admina kao sto je obavljao funkciju moda za cs onda bicemo gori od sajtova koji su pravljeni na free domeni
Brate. Nisi jedini koji diže temu o tome kako ko dobija admina i ko je sposoban ko nije.

Ovo će biti samo jedna u nizu od koje neće biti ništa, jer ovo oni samo pogledaju i ko da nije ni bila .

Meni je Cage rekao da sada on preuzima gamers,koliko je to sada tacno ja to ne znam.

A za gmod i modova, naravno tu se slazem gdje si rekao da ima neaktivnih. Naravno da ima i to MNOGO MNOGO. Ali riddle je na proslom konkursu rekao ako vide da trebaju promjene modova / gmodova , bit ce novi konkurs ili ce oni izabrati koji su zasluzili.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.