e ovako imam dzojstik giga-tech,sa njim sam igrao PES,ali sad kad ga ustekam nece da ga prepozna nikako i kad odem tamo na podesavanja gdje sam ga nekad podesavao,nema nista,mislim da nije do dzojstika,ali neznam do cega je....
Diskusija
dojstik pomoc
88 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.01.2010. u 19:25
Ili ti je do usb prikljucka (tamo gdje ukljucujes) ili ne radi dzojstik, ako ga ne moze ocitati to je to... Jer ti ne treba ni driver ni nista...
nera_f je napisao/la:
Ili ti je do usb prikljucka (tamo gdje ukljucujes) ili ne radi dzojstik, ako ga ne moze ocitati to je to... Jer ti ne treba ni driver ni nista...
probaj ići na control panel-add hardware i možda ga onda mogneš instalirati
losa kvaliteta kabla predpostavljam kao i kod vecine kupi imas oko 30km isti ko za ps2 ali je puno kvalitetnij i nekvari se.
chamyl je napisao/la:
losa kvaliteta kabla predpostavljam kao i kod vecine kupi imas oko 30km isti ko za ps2 ali je puno kvalitetnij i nekvari se.
odneseš kod jarana da proba može li kod njega, najlakše ti je to nemoj džaba glavu razbijat jel do djojstika il drivera il kabla il USB
odneseš kod jarana da proba može li kod njega, najlakše ti je to nemoj džaba glavu razbijat jel do djojstika il drivera il kabla il USB :-X
FosiL_ je napisao/la:
odneseš kod jarana da proba može li kod njega, najlakše ti je to nemoj džaba glavu razbijat jel do djojstika il drivera il kabla il USB :-X
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.